دوست عزیزم بدبختی اینجاست که ملت فعلا خیلیاشون خواب همین گاری حلبی ها رو هم نمی تونن ببینن.اما الان افتادن به مونتاژ آشغالترین گاری حلبی های رده خارج با قیمت کذایی
وقتی کل یک کشور فقط زیردست دو تا کارخونه خودروسازی باشه بدون هیچ رقابتی مدیران این کارخونه ها مغز فلان چهارپا را خورده اند بیان با کیفیت بالا تولید کنن.می دونن هر چی تولید کنن مردم مجبورن بخرن و میخرن.
دولت هم به جای اینکه به بهانه حمایت از تولید داخلی اندازه پول خود ماشین عوارض گمرکی از ماشینهای وارداتی بگیره بیاد و پدر این کارخانه های بی کیفیت ساز وطنی رو دربیاره اگر خیلی به فکر مردمه.یعنی اگر می خواستن در طول 37 سال نمی تونستند اینها را به راه راست بکشونن.
مگر کشورهایی که الان خودشون تولید کننده بهترین خودروهای دنیا هستند و در اونها واردات خودرو کاملا آزاده با کمترین عوارض گمرکی به صنایع داخلی اشون ضربه خورده؟!!!!
اینا همش بهونه است.چون این صنعت نون دونی خوبی برای بعضی سودجویان شده است.
بنده هم یک زمان دقیقا مثل شما فکر میکردم. اما الان دیگه آدم سابق نیستم و خداروشکر راضی از تغیر خودم هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سر پیازم یا ته پیاز که جنس در پیت کارخونه های داخل رو بخرم و بعد خراب بشه و همه رو بندازم سطل اشغال ؟
همان نیروی که میگید باید ازش حمایت بشه، با بدترین نحو با من صحبت کرد. من چرا خودم و مال م رو بزارم وسط؟
دولت و مسئولین برن از کارگر و کارخانه ها حمایت کنن. برن نظارت کنن که رئیس کارخانه جنس با کیفیت تولید کنه. تا مردن بخرن.ما نمی تونیم چوب بخوریم که..
تازه حقوق کارگر جماعت مشخص هست. چه کارخونه سود 10 برابری بکنه و چه 100 برابری...فقط رئیس کارخانه هست که پول هاش بیشتر میشه
تاج (07-07-15)
راجع به همه ی محصولات داخلی نگفتم. انواع معدودی کالای تولید داخل واقعا بی کیفیت هست و ارزش خرید نداره، مثال واضحش خودروبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی آیا پوشاک و کفش، تلویزیونهای مونتاژی، لوازم خانگی و ... هم اینگونه است؟ لوازم کامپیوتر داخلی اولا بسیار محدود و ثانیا کیفیت متوسط داره که همین خودبخود باعث میشه موضوع بحث نباشه
از این گذشته اگر قراره من و شما و دیگران کل محصولات داخلی رو تحریم کنیم قبلش لازمه مثل همون کشورهای غربی مالیات بالای 70-60 درصد بپردازیم تا صرف بیمه ی بیکاری اون کارگرهای بیچاره بشه. هم خدا و هم خرما با هم که نمیشه عزیزدل
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 10-07-15 انجام شده است
وضعیت تولید کالاهای ایرانی بر هیچ کدام از ما پوشیده نیست
این تاپیک هم بیخود داره پست میخوره و مطالب تکرار میشه
دوستانی که موافق تولید داخل هستند به جای نشستن پای کامپیوتر و نوشتن مطالب توی این تاپیک بروند جنس با کیفیت تولید کنند یا وقت گران قدرشون را برای تحقیق و کمک به تولید کنندگان مصرف کنند
دوستان مخالف هم بروند جنس خارجی بخرند
من ا.... توفیق
تاپیک بسته شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks