کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش به فكر شكايت باش خود مراحل شكايت جند روز طول ميكشه..
زود تر دنبالش كن.
توجه كردي تبليغات اون فروشكاه تو سايت نمونده..
कभी हार
دوستان من مشکلات شما عزیزان را به Punicom مثل دفعه گذشته اطلاع دادم و حتی یک مرتبه به مدیریت کل این فروشگاه زنگ زدم تا پیگیری کنم ولی کسی پاسخگو نبود تا بتونیم به شما کمک کنیم .
بنر های تبلیغاتیشون هم مدتش تموم و برداشته شده از سایت .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Cyberlife (17-06-13), M29O1 (16-06-13), mehrdad_ab (17-06-13), Moein (17-06-13), nima_hl (16-06-13)
کاربر شهرسختافزار
جناب شهريار گرامي به من اصلاً ربطي نداره اين موضوع ولي واسه تبليغاتشون اطلاعات يا شماره تماس تلفني به شما ندادن
ببخشيد بازم گفتم شايد شما بگيد به شما چه ربطي داره
ولي ايشون هم مثل داداشه من
कभी हार
ما از طریق ایمیل در ارتباط بودیم ، شماره تلفن هایی هم که هست هیچ کدوم جواب نمیدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M29O1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز همه دوستان عزیز و مدیریت محترم این انجمن که هنوز به این تاپیک سر میزنن و پیگیر این قضیه هستن و این موضوع براشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت داره خیلی خیلی سپاسگذارم و ارزش این موضوع برای من از همه چیز بالاتره، من از طریق یکی از آشنایان در اداره
بازرگانی شماره های دیگر این فروشگاه را بدست آوردم و بعد از کلی تماس و پیگیری، قرار بر این شد که تا چهارشنبه این
هفته، قطعه سفارش داده شده بدست من برسه. فعلاً تا چهارشنبه منتظر میمونم تا ببینم چی میشه.
خوب خدا رو شکر با کلی پیگیری و پیغام و واسطه و .... بعد از 24 روز قطعه در روز چهارشنبه
92/3/29 از شیراز ارسال شد، خدا کنه همون قطعه ای باشه که من سفارش دادم و سالم به
دستم برسه. نکته جالب ارسال این بسته هم اینه که مقصد این بسته یکی از شهرهای استان
لرستان و شاهکار اداره پست اینه که این بسته رو از شیراز به تهران ارسال کرده تا از اونجا به
شهر ما ارسال بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا خدا کنه از تهران مستقیم ارسال کنن به شهر ما و نفرستن به
تبریز و بعد بفرستن به اصفهان و یک دور، دور ایران تابش بدن و بعد تحویل من بدن.
توی تصویر این شاهکار رو مشاهده کنید :
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
میگم این اداره پست یه چیزیش میشه، از تهران - تجزيه مبادلات لشكر فرستاده برای تجزيه و مبادلات بروجرد
نمیدونم آخه این چه کاریه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب از تهران مستقیم برای مقصد ارسال میکردی، چون هر روز از طرف پست
از تهران به الیگودرز و بالعکس بار ارسال میشه.
یا اگه از شیراز برای اصفهان ارسال میکردن و بعد از اونجا میفرستادن به شهر ما که خیلی نزدیکتر بود.
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 20-06-13 انجام شده است
امروز رفتم از اداره پست، بسته رو تحویل گرفتم و در نهایت تعجب دیدم که هارد به جای اینکه
داخل یک جعبه کارتنی مقاوم و پیچیده در یک پلاستیک حبابدار به همراه روزنامه در داخل کارتن
باشه در داخل یک پاکت حبابدار بزرگ قرار گرفته و با این شیوه حمل بار اداره پست و انتقال بسته
به تهران و بعد بروجرد و سپس در مقصد معلوم نیست چقدر ضربه و تکان شدید خورده و اینکه آیا
این هارد از زیر این همه ضربه جون سالم به در برده یا نه بعد از نصب معلوم میشه.
این از تصویر پاکت حبابدار :
از پشت وکیوم هارد به نظر سالم میاد ولی همونطور که گفتم تا تست نشه هیچی معلوم نیست،
به نظرتون اگه بر اثر حمل و نقل هارد دچار مشکل شده باشه گارانتی قبول میکنه که هارد رو
تعویض کنه ؟
تصویر هارد درون وکیوم :
تصویر پشت هارد درون وکیوم :
از نکات منفی ارسال هارد که بگذریم، یک نکته مثبت همه وجود داره و اون اینه که هارد سفارشی
من 32 مگ بافر بود ولی این هارد 64 مگ بافر هست.
تصویر فاکتور :
فردا هارد رو تست میکنم و نتیجه رو اینجا میگذارم.
آخرین ویرایش توسط Cyberlife در تاریخ 21-06-13 انجام شده است
djembe (21-06-13)
از کنار به گوشه هارد نگاه کنید اگر پلیت درب ضربه خورده باشه پلیت به سمت داخل خم میشه و گارانتی قبول نمیکنه
دیروز هارد رو پارتیشن بندی کردم و ویندوز هم روش نصب کردم بعد با نرم افزار Hard Drive Inspector
هارد رو بررسی کردم که قابلیت اطمینان ( Reliability )، کارایی ( Performance )، مقاومت در برابر خطا
( Error Resistance ) همه روی 100 درصد بود مشابه تصویر پایین، البته تصویر پایین رو از توی اینترنت گیر
آوردم.
با نرم افزارهای دیگه مثل CrystalDiskInfo، HDD Health هنوز تست نکردم که به زودی همراه با عکس
در اینجا قرار میدم.
کاربر شهرسختافزار
مباركتون باشه موفق و مويد باشيد
Cyberlife (25-06-13)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks