پاسخ: تجربه خرید از فروشگاه اینترنتی پارمیس به نشانی : www.punicom.com
نقل قول:
20 روز از ثبت سفارش من در این فروشگاه گذشته و هنوز چیزی به دستم نرسیده
تلفن فروشگاه هم پاسخگو نیست
داداش به فكر شكايت باش خود مراحل شكايت جند روز طول ميكشه..
زود تر دنبالش كن.
توجه كردي تبليغات اون فروشكاه تو سايت نمونده..
دوستان من مشکلات شما عزیزان را به Punicom مثل دفعه گذشته اطلاع دادم و حتی یک مرتبه به مدیریت کل این فروشگاه زنگ زدم تا پیگیری کنم ولی کسی پاسخگو نبود تا بتونیم به شما کمک کنیم .
بنر های تبلیغاتیشون هم مدتش تموم و برداشته شده از سایت .
جناب شهريار گرامي به من اصلاً ربطي نداره اين موضوع ولي واسه تبليغاتشون اطلاعات يا شماره تماس تلفني به شما ندادن
ببخشيد بازم گفتم شايد شما بگيد به شما چه ربطي داره
ولي ايشون هم مثل داداشه من
نقل قول:
جناب شهريار گرامي به من اصلاً ربطي نداره اين موضوع ولي واسه تبليغاتشون اطلاعات يا شماره تماس تلفني به شما ندادن
ما از طریق ایمیل در ارتباط بودیم ، شماره تلفن هایی هم که هست هیچ کدوم جواب نمیدند .
نقل قول:
نقل قول:
داداش به فكر شكايت باش خود مراحل شكايت جند روز طول ميكشه..
زود تر دنبالش كن.
توجه كردي تبليغات اون فروشكاه تو سايت نمونده..
نقل قول:
ما از طریق ایمیل در ارتباط بودیم ، شماره تلفن هایی هم که هست هیچ کدوم جواب نمیدند .
از همه دوستان عزیز و مدیریت محترم این انجمن که هنوز به این تاپیک سر میزنن و پیگیر این قضیه هستن و این موضوع براشون
اهمیت داره خیلی خیلی سپاسگذارم و ارزش این موضوع برای من از همه چیز بالاتره، من از طریق یکی از آشنایان در اداره
بازرگانی شماره های دیگر این فروشگاه را بدست آوردم و بعد از کلی تماس و پیگیری، قرار بر این شد که تا چهارشنبه این
هفته، قطعه سفارش داده شده بدست من برسه. فعلاً تا چهارشنبه منتظر میمونم تا ببینم چی میشه.
4 :تعداد فایل پیوست
امروز رفتم از اداره پست، بسته رو تحویل گرفتم و در نهایت تعجب دیدم که هارد به جای اینکه
داخل یک جعبه کارتنی مقاوم و پیچیده در یک پلاستیک حبابدار به همراه روزنامه در داخل کارتن
باشه در داخل یک پاکت حبابدار بزرگ قرار گرفته و با این شیوه حمل بار اداره پست و انتقال بسته
به تهران و بعد بروجرد و سپس در مقصد معلوم نیست چقدر ضربه و تکان شدید خورده و اینکه آیا
این هارد از زیر این همه ضربه جون سالم به در برده یا نه بعد از نصب معلوم میشه.
این از تصویر پاکت حبابدار :
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
از پشت وکیوم هارد به نظر سالم میاد ولی همونطور که گفتم تا تست نشه هیچی معلوم نیست،
به نظرتون اگه بر اثر حمل و نقل هارد دچار مشکل شده باشه گارانتی قبول میکنه که هارد رو
تعویض کنه ؟
تصویر هارد درون وکیوم :
تصویر پشت هارد درون وکیوم :
از نکات منفی ارسال هارد که بگذریم، یک نکته مثبت همه وجود داره و اون اینه که هارد سفارشی
من 32 مگ بافر بود ولی این هارد 64 مگ بافر هست.
تصویر فاکتور :
فردا هارد رو تست میکنم و نتیجه رو اینجا میگذارم.
از کنار به گوشه هارد نگاه کنید اگر پلیت درب ضربه خورده باشه پلیت به سمت داخل خم میشه و گارانتی قبول نمیکنه
1 :تعداد فایل پیوست
دیروز هارد رو پارتیشن بندی کردم و ویندوز هم روش نصب کردم بعد با نرم افزار Hard Drive Inspector
هارد رو بررسی کردم که قابلیت اطمینان ( Reliability )، کارایی ( Performance )، مقاومت در برابر خطا
( Error Resistance ) همه روی 100 درصد بود مشابه تصویر پایین، البته تصویر پایین رو از توی اینترنت گیر
آوردم.
با نرم افزارهای دیگه مثل CrystalDiskInfo، HDD Health هنوز تست نکردم که به زودی همراه با عکس
در اینجا قرار میدم.
مباركتون باشه موفق و مويد باشيد