از شما دوست عزیز و سایر عزیزانی این که به این تاپیک سر میزنید و پیگیر هستید و تجربه خودتون رو در اختیار منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M29O1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بقیه کاربران قرار میدید خیلی خیلی ممنونم، ای کاش بتونم جبران کنم، هیچ وقت برای مال دنیا افسوس نخوردم
ولی از اینکه یک فروشگاه بخواد اذیت کنه و مشتری رو بلانسبت همه شما گوش مخملی فرض کنه و فقط موقع
پول گرفتن جواب مشتری رو بده و بعد از اون شماره تلفن رو بندازه روی پیغامگیر خیلی اعصابم خرد میشه.
چاره چیه تا آخر این هفته هم صبر میکنم ولی اگه کد پیگیری رو در اختیار مشتری بگذارن، اگه در نهایت جنازه قطعه
بدست گیرنده برسه طرف خیالش راحته که قطعش ارسال شده. اگه تبلیغ نباشه من از فروشگاه اینترنتی مشهد شاپ که اون
هم توی مشهد قرار داره خرید کردم، با این که قطعات زیادی نداره ولی از لحاظ پاسخگو بودن و طرز برخوردشون
و نحوه ارسال کالا و قرار دادن فوری و بلادرنگ کد پیگیری پست پیشتاز بعد از واریز پول به صورت خودکار و ... خیلی خوب
عمل میکنن ولی فروشگاه پارمیس با داشتن محصولات خیلی بیشتر از مشهد شاپ، بسیار مبتدیانه و ناشیانه
کار میکنه.

Bookmarks