اكثر ما از حداقل خودكار بيك استفاده كرديم . هيچ وقت فكر كرديد لوگوي بيك از كجا اومده ؟ معنيش چيه ؟
با ديدن درخواست واسه اين لوگو يادم اومد اصلا تا حالا حتي به ارمش توج هم نكردم با اين كه من خودم بيك را دوست دارم به خصوص اسمشا تلفظ باحالي داره .
لوگوي بيك از 2 قسمت تشكيل شده است . قسمت اول نشان دهنده يك پسرك خودكار به دست و قسمت دوم شامل 3 حرف B I C يعني نام كارخانه است كه از نام بنيان گذار كارخانه يعني Marcel Bich گرفته شده است .
رنگ لوگو نيز مشكي و نارنجي مي باشد .
هنگامي كه در سال 1950 Marcel Bich كارخانه معروف بيك را در فرانسه راه اندازي نمود لوگوي انتخابي شركت تنها شامل حروف B I C در يك متوازي الاضلاع قرمز رنگ با گوشه هاي گرد شده بود .
در سال 1961 پسرك ارم توسط طراح معروف انگليسي Raymond Savignac طراحي گشت .( شعار معروف بيك يعني elle court, elle court, la Pointe BIC كه ترجمه انگليسي آن مي شود it runs, it runs, the BIC® point نيز در سال 1952 توسط همين فرد ايجاد شده بود . ) هدف وي از طراحي اين ارم جلب توجه بچه ها به محصول بود پسركي كه كلاه مدرسه خود را با اين خودكار عوض كرده و خودكار را پشت سرش پنهان نموده است
در سال بعد اين نام بيك به ارم پسرك افزوده شد تا لوگوي نهايي بيك شكل بگيرد . اين لوگو موقعي طراحي شد كه محصول اصلي كارخانه تنها خودكار بود اما با پيشرفت كارخانه و افزايش محصولات به دليل معروفيت و محبوبيت لوگو آن را عوض ننمودند

Bookmarks