برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه من با گفتن کلمه عام کسی رو پایین نیاوردم چون خود من هم جزء عوام هستم افرادی مثل امام خمینی، انیشتین، نیوتن، حافظ، دانشمندان، مشاهیر و ... جزء خواص هستن که کارهای بزرگی در زمان خودشون انجام دادن و بقیه مردم عام هستن و اینجا من مردم عادی رو گفتم چرا شما می خوای به زور به دیگران القا کنی که من دارم به دیگران توهین می کنم پیشنهاد می کنم یکبار دیگه متن رو بخونی
دوم اینکه کسی که تو قرن بیست و یک به یک عطار بگه آقای دکتر صد در صد چاپلوسه قدیما هم یک عطار رو عطار صدا می زدن و یک پزشک رو طبیب
سوم اینکه اگه شما کسی که مدرک دکترا داره حالا چه استادیار چه دانشیار و چه استاد تمام رو استاد خطاب کنی مشکلی نداره باز میگیم لیاقتش رو داره اما به هر کسی که آدم استاد نمی گه مگه بخواد طرف مقابلش رو خر کنه و این کار خوبی نیست
چهارم خیلی بده که آدم بخواد کسی رو به کنایه استاد خطاب کنه در حالی که تو ذهنش اعتقاد داره اون هیچی حالیش نیست آدم صداقت داشته باشه بهتره
پنجم اینکه من بدبین نیستم بلکه این شما هستی که در مقابل یک متن کاملا درست سعی می کنی به جای دیدن حقیقت، جایگاه خودت رو تو این انجمن محکم کن

Bookmarks