استاد کیست
سلام به همگی
نمی دونم چرا این سوال به ذهنم رسید که به چه کسی استاد میگن
می خوام به طور خلاصه بگم نمی خوام پیچیده باشه
اگه کسی در رشته ای مدرک دکترای خودش رو بگیره می تونه با داشتن شرایطی خاص و گذروندن مراحلی عضو هیئت علمی بشه
بعد به عنوان مدرس دانشگاه به ترتیب استادیار، دانشیار و سپس استاد تمام شناخته می شه که گذر از هر مرحله شرایطی دارد
یعنی یک استادیار برای رسیدن به مرتبه دانشیار باید 4 سال تدریس کنه و طی این مدت مقاله های مختلف علمی در داخل و خارج کشور ارائه کنه و همین طور الی آخر
به استاد تمام به اختصار استاد گفته می شه یا همون پروفسور خودمون
اگه کسی خیلی باهوش و درس خون باشه شاید بتونه تو 45 سالگی استاد تمام بشه
اگه تو رزومه ها و مقاله های کسانی که دکترای خودشون رو گرفتن نگاه کنید خودشون رو استاد خطاب نمی کنن با اینکه دکتر هستن
مثلا کسانی که استادیار هستن خودشون رو Assistant Professor و کسانی که دانشیار هستن Associate Professor و کسانی که استاد تمام هستن خودشون رو Professor یا Full Professor می نامند.
یعنی یک استادیار این جرات رو به خودش نمیده که خودش رو استاد معرفی کنه
یا اگه کسی در حضور یک استاد تمام، یک استادیار رو استاد خطاب کنه خیلی به اون استاد بر می خوره چون برای رسیدن به این مرحله سختی های زیادی کشیده
مثل این می مونه که شما در حضور یک سرهنگ، یک سروان رو سرهنگ خطاب کنید
من خودم قبلا هم این رو دقت نمی کردم و گاهی شده به کسی که دیپلمش رو به زور گرفته استاد می گفتم بدون اینکه فکر کنم
بنابراین حالا که فهمیدیم استاد به کی می گن خواهش می کنم همینطوری کسی رو استاد خطاب نکنید چون فقط چاپلوسی آدم رو می رسونه و اگه دیدید کسی بعد از این مطلب اینکار رو می کنه بدونید که فرد چاپلوسیه
فکر کنم دوست عزیز، دوست گرامی، مثلا علی آقا، علی جان و ... خیلی عنوان های مناسبت تری باشه تا اینکه ما به یک فردی که دانشگاه هم نرفته استاد بگیم و اون رو تا مرتبه استاد تمامی بالا ببریم
و اون وقت هر چی گفت شما باید بگید چشم استاد، شما درست می فرمائید
به جای دادن این لقب های من درآوردی، بیایید از همدیگه مطلب یاد بگیریم و به رشد همدیگه کمک کنیم و به اصطلاح دوست باشیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks