این قانون تمام شرکت هاست . حمل قطعه تا گارانتی به عهده مشتری هست .
سلام
MP3 پلیر ما از روز اول مشکل داشت و خاموش نمیشد درست و حسابی.
صحبت کردیم و فرستادیم تهران با پست.
بعد گفتند فریم ور رو آپدیت کردند و برای ما ارسال کردند. هنوز مشخص نیست این قطعه درست شده یا نه و اون بحث خودش را دارد.
اما صحبت سر این هست که بنده پول پست رو دادم و بسته رو فرستادم تهران.
و بسته رو بعد از آپدیت فریم ویر برای من فرستادند و پس کرایه کردند. در مجموع من حدود 17 هزار تومن دادم کرایه.
آیا در همه جای دنیا این طور هست که قطعه ای که مشکل داشته باید بنده هزینه هاش رو هم تقبل کنم؟ پس جنس بدون گارانتی بخرم که به صرفه تر هست.
قطعه ای که از روز اول خراب بوده ، چرا من باید هزینه پست رو پرداخت کنم؟ گارانتی به تعریف ایران رهجو شامل چه مواردی هست و چرا در پاکت قطعه هنگام خرید این موارد ذکر نشده؟
چرا در سایت شرکت ایران رهجو این موارد ذکر نشده است؟
حالا شاید ایران رهجو بگه خوب تو شهرستان هستی و اگر تهران بودی و هزینه پست داده نمیشد. چرا این طور نگیم که ایران رهجو خدماتش رو به مراکز استان ها(نمی گم شهرستان های کوچک) گسترش نداده که مشتری مجبور بشه قطعه رو بفرسته تهران؟
مگر از چند هزار تا قطعه ای که در ایران می فروشند چند تاش خراب میشه که حتی هزینه جانبی خدمات رو برعهده نمی گیرند؟ و زیر بار نمیره؟
انشالله یکشنبه پیگیر میکنم از طریق خود شرکت و نتایج رو در این تاپیک اعلام میکنم.
|
|
I M A N (11-12-14), M3RS4D 50062 (13-12-14), Optimus Prime (11-01-15), مهدی بهادرفر (11-12-14)
این قانون های من در اورد ی شرکت های گارانتی به خاطر حداکثر کردن سود خودشون هست و بدبخت مشتری!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من پول دادم که قطعه سالم تحویل بگیرم. چرا این قانون ها رو پابلیک نمی کنن؟
اگر قطعه سالم و تست شده تجویل من بدهند. که من لازم نیست هزینه کنم برای حمل و نقل گارانتی.
شاید قطعه بخواهند 10 بار خراب بشه. من باید به اندازه کل قیمت قطعه بپ، هزینه پست بدهم؟
اگر همه گارانتی ها این طور هستند. میتوان گفت همشون اشتباه دارند.
به نظر من جنس بدون گارانتی بیشتر صرف اقتصادی داره. فوقش این هست که خودم آپدیت می کردم ..
designme (13-12-14)
شما اگه به صورت پست خرید کردید این وظیفه اون شرکته که تا یک هفته دریافت کنه و یکی سالمشو بده یا کلا پس بگیره بعضی از شرکتها هم هستن تا دوازده روز مهلت بازپس گیری محصول رو میدن شما به صورت پست دریافت کردید پلیر رو ؟؟؟
اصلا من یک هفته نتونستم از پلیرم استفاده کنم. به جای معذرت خواهی و جبران این قضیه ، من باید هزینه حمل و نقل هم بدم؟
من نمیدونم پس چرا من هزینه دادم بابت گارانتی قطعه؟
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه از فروشگاه داخل شهر خریدم.
اگه ببری اون فروشگاه اونم میگه من فروشندم بیا آدرس میدم بیا برو اینجا اونجا بیشتر از پول خود پلیر باید خرجش کنی باید دقت میکردی منم قبلا یدونه هدفون گرفتم تغریبا سه چهار سال پیش پنجاه و هشت تومن از یک فروشگاه بعد رفام خونه دیدم این یکی از باندهاش خرابه یعنی قطع و وصلی داشت بردم فروشگاهش فرداش گفتن بیا آدرس نمایندگیش گرفتنم رفتم دنبالش هی میپیچوندن منو آخرش بیخیالش شدم جلو نمایندگیش گزاشتم زیر پام شکوندمش راستی چند خریدی پلیرتو؟؟؟!
M3RS4D 50062 (13-12-14)
|
|
به صورت تصادفی خاموش نمیشه. یعنی شاید 10 بار یک مرتبه خاموش نمیشه و نیاز به ریست داره. اونجا مشخص نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بحث من این هست که اگر قطعه گارانتی هست و مشکل داره. باید شرکت گرانتی کننده برعهده بگیره تمام موارد رو. قطعه سالم به من نداده . چرا من باید هزینه بابت قطعه خراب ی که بهم تحویل داده متحمل بشه؟
فکر کنم 230 حدوا
حرف شما درسته . اکثرا بدین شکل هستند سیستمشون که مسئولیت انتقال قطعه تا شرکت با خود مشتری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (11-12-14), M3RS4D 50062 (13-12-14), مهدی بهادرفر (11-12-14)
متاسفانه مردم اگر زیر بار این قانون های عجیب و غریب نروند. این موارد صورت نمیگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعه خراب بدم تحویل آدم. وقتت رو بگیرن. یک هفته قطعه تو دستت نباشه. پول هم بدی. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا این بازم خوبه .بعضی از شرکتها شده یا گارانتی رو باطل میکنند یا حتما سه بار بره گارانتی تا شاید درست بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (11-12-14), M3RS4D 50062 (13-12-14), مهدی بهادرفر (11-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks