lorn (11-08-16)
کاربر شهرسختافزار
lorn (11-08-16)
|
|
هدفت از اینکه می خوای یک سیستم جدید و به روز بخری چیه آبا کاربرد خاصی مد نظرته که با سیستم فعلیت نمی تونی انجام بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط newcomer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Leopard
البته بنظر بنده و وجود شایعات مختلف که کم کم داره از 7700k که احتمالا نام بعدی پردازنده اینتل هست،شنیده می شه.در خصوص کارایی آنچنان فرقی با 6700k نخواهد داشت و چشمگیر نیست و از طرفی هم لانچ اینسری نزدیکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط newcomer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی ضرر نخواهید کرد اگر منتظر بمونید تا حداقل 1-2 تا بنچمارک معتبر ازش بیاد بیرون (7700k)و بعد تصمیم قطعی بگیرید در ضمن الان هم قیمت 6700k به بطور شگفت انگیزی افزایش پیدا کرده و نامعقول شده
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 11-08-16 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
میخوام یه سیستمی باشه که بتونم همزمان چندتا کار سنگین رو باهاش انجام بدم : مثلا فیلم کانورت کنم و همزمان با سیستم عامل مجازی نصب شده تو کامپیوتر کار کنم و بعضی از نرم افزارهای شرکت ادوبی رو در حال اجرا داشته باشم به علاوه نرم افزارهای رایج همجون ورد و .... و همزمان بتونم از صفحه نمایش فیلم بگیرم و مثلا با برنامه گوگل استودیو برنامه نویسی کنم و اگه کمی حوصلم سررفت، بتونم یه بازی مثلا کانتر یا یه بازی سنگین تر رو اجرا کنم بدون اینکه سایر برنامه ها رو ببندم و سیستم سرعتش نیاد پایین . در کل یه جوری میخوام محتوای آموزشی تولید کنم و در کنار اون نیاز دارم با خیلی نرم افزارهای دیگه کار کنم واسه درست کردن قسمت هایی از کار و اینکه یادداشت برداری کنم و از نرم افزارهای ریز و درشت زیادی تو محیط ویندوز استفاده می کنم و خیلی راحت بتونم بین اونها سوییچ کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر فعال انجمن سختافزار
شما Core i7-6950X بگیر
|
|
کاربر شهرسختافزار
میخوام قیمت کل قطعات بدون کارت گرافیک نهایتا 5 میلیون بشه. با همچین بودجه ای چه سیستمی پیشنهاد میدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک تاپیک در قسمت مشاوره برای خرید سیستم کامل بزن بنویس با بودجه 5 میلیون . بعد این هم قید کن با مونیتور یا بی مونیتور
lorn (12-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks