سلام دوستان بنده از مدتها قبل میخوام یه سیستم سرهم کنم ولی الان که میخواستم یه سیستم با i7 6700k ببندم باز منصرف شدم چون خبر از ورود پردازنده های 10 نانومتری cannonlake اینتل شنیدم که تا سال 2017 وارد میشن نظر شما چیه؟
سلام دوستان بنده از مدتها قبل میخوام یه سیستم سرهم کنم ولی الان که میخواستم یه سیستم با i7 6700k ببندم باز منصرف شدم چون خبر از ورود پردازنده های 10 نانومتری cannonlake اینتل شنیدم که تا سال 2017 وارد میشن نظر شما چیه؟
lorn (11-08-16)
|
هدفت از اینکه می خوای یک سیستم جدید و به روز بخری چیه آبا کاربرد خاصی مد نظرته که با سیستم فعلیت نمی تونی انجام بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط newcomer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام یه سیستمی باشه که بتونم همزمان چندتا کار سنگین رو باهاش انجام بدم : مثلا فیلم کانورت کنم و همزمان با سیستم عامل مجازی نصب شده تو کامپیوتر کار کنم و بعضی از نرم افزارهای شرکت ادوبی رو در حال اجرا داشته باشم به علاوه نرم افزارهای رایج همجون ورد و .... و همزمان بتونم از صفحه نمایش فیلم بگیرم و مثلا با برنامه گوگل استودیو برنامه نویسی کنم و اگه کمی حوصلم سررفت، بتونم یه بازی مثلا کانتر یا یه بازی سنگین تر رو اجرا کنم بدون اینکه سایر برنامه ها رو ببندم و سیستم سرعتش نیاد پایین . در کل یه جوری میخوام محتوای آموزشی تولید کنم و در کنار اون نیاز دارم با خیلی نرم افزارهای دیگه کار کنم واسه درست کردن قسمت هایی از کار و اینکه یادداشت برداری کنم و از نرم افزارهای ریز و درشت زیادی تو محیط ویندوز استفاده می کنم و خیلی راحت بتونم بین اونها سوییچ کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بنظر بنده و وجود شایعات مختلف که کم کم داره از 7700k که احتمالا نام بعدی پردازنده اینتل هست،شنیده می شه.در خصوص کارایی آنچنان فرقی با 6700k نخواهد داشت و چشمگیر نیست و از طرفی هم لانچ اینسری نزدیکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط newcomer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی ضرر نخواهید کرد اگر منتظر بمونید تا حداقل 1-2 تا بنچمارک معتبر ازش بیاد بیرون (7700k)و بعد تصمیم قطعی بگیرید در ضمن الان هم قیمت 6700k به بطور شگفت انگیزی افزایش پیدا کرده و نامعقول شده
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 11-08-16 انجام شده است
شما Core i7-6950X بگیر
|
میخوام قیمت کل قطعات بدون کارت گرافیک نهایتا 5 میلیون بشه. با همچین بودجه ای چه سیستمی پیشنهاد میدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک تاپیک در قسمت مشاوره برای خرید سیستم کامل بزن بنویس با بودجه 5 میلیون . بعد این هم قید کن با مونیتور یا بی مونیتور
lorn (12-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks