™Ali (16-12-08)
SSA Super V.I.P
میلان له می شود !
تبریک به همه ی تیفوسی ها .
FORZA JUVE
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
™Ali (16-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
تم یوونتوس کبیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://pcnetwork.ir/showpost.php?p=118360&postcount=2
Stream (26-12-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
درود به برویچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یووه 3---تورینو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 1
sAsAn.K (07-03-09)
SSA Super V.I.P
ان شاءالله اون یکی رم نزنه تورینو !
وحید جان یوونتوسی هم که هستی ، به ، چه شود .....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (07-03-09), Moein (07-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بابا تبريك به همه طرفداران يووه...
ايول پيش به سوي سه جام قهرماني...
जीवन एक धोखा है.
™Ali (12-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
یوونتوس هم برد دیگه (مشخصه همه خوشحالن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ).
فقط من رو منچستر حساسیت دارم. (لامصب اینتر رو در هم کوبید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
عضو VIP شهرسختافزار
آقا دست رو دلم نزار خونه...
واقعا حيف شد...
انگليسيها همه ايتاليايي ها رو اوت كردن..
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
شانس نداریم که...!!! این روزا ...روزای حالگیریه و بس... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Super V.I.P
متاسفانه تیم های ایتالیایی خصوصا یوونتوس بد شانس ترین تیم های این جام نحص بودن .
انشاءالله سال دیگه ...
هنوز تو کف باخت یوونتوسم ...
D J V A H I D (12-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks