AMD>INTEL (19-08-15)
عالی گفتی گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی از من بپرسه پیش نیاز کامیپوتر و it چی نیازه همینو میگم
اینکه قبل از شروع ، برنامه نویسی رو مسلط باشه (البته بهتره ++C باشه)
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
AMD>INTEL (19-08-15)
کلا c++ و vb کلید دنیای برنامه نویسی هست . البته این بحث بیشتر تو حوزه تخصصی آرمین جان است . من زمانی اسمبلی کار کردم برمیگرده به بالای 12 -13 سال پیش چیزی ازش به خاطر نمونده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (19-08-15), SajjadKhati (19-08-15)
|
اسمبلی!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت همون زبان ماشینه که با اعداد نوشته میشه؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
اون موقع برای سخت افزار این رو تدریس میکردند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (19-08-15)
امید جان هنوز هم تدریس میشه ( برای نرم افزار هم هست ) ، البته یه درس .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امضا توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار ویرایش شد .
AMD>INTEL (19-08-15), M3RS4D 50062 (19-08-15), SajjadKhati (20-08-15)
درود جواد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad_90b برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدید رو اطلاع نداشتم . ممنون از اطلاع رسانی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javad_90b (19-08-15), M3RS4D 50062 (20-08-15)
سلام
یه سوال ,من یه سری ایده دارم برای برنامه ی تلگرام .... میخواستم ایده هامو براشون بفرستم .... چجوری میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره ,منم مطلع کنه
david-ebi (28-11-15)
Contact - Worcester, MA - telegram.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (28-11-15), M3RS4D 50062 (28-11-15)
|
سپاس آقا امید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی منظورم این سایت بود https://telegram.org/
نه سایتی ک لینک کردین ...
AMD>INTEL (28-11-15)
info@telegram.orgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ایمیلشون هست .
M3RS4D 50062 (28-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks