ورزش رزمی رو به خانوم ها اصلا توصیه نمیکنم (مگر اینکه شرایطش رو داشته باشن)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fz CODER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خشن ترین ورزش ها هم مثل کشتی کج هم از اسیای شرق گرفته شده.
بهترین و کاملترین سبکی که تا بحال دیدم , جیت کاندو بوده که سبک ابداعی خود بروسلی هستش. Jeet Kune Do
خشن بودن اصلا ملاک نیست, ملاک مهارت و توان شماس, اونوقت شما هرجور که بخوای میتونی مبارزه کنی و دیگه نیازی به خشونت نیست.
من از دوم ابتداییم ورزش رو بطور جدی (تقریبا جدی) شروع کردم , با سبک فول کنتاک و بعدشم بخاطر اینکه ورزش سنگینی بود مخصوصا که نیاز به قدرت بدنی بالایی داشت , مجبور بودم تو همون سن کم بدن سازی رو شروع کنم, البته من به همراه عموم میرفتم به باشگاه برادران عیاری میرفتیم که زیر نظر خود آقای مهدی عیاری هم تمرین میکردم. بعدش رفتم سراغ سبک سوپر ساباکی (کاراته) که بنظرم از نینجوتسو هم فشار بیشتری میاره به بدن. با همه مطالعه و تخقیقاتی که داشتم اخر سر برای ورزش رزمی به همون سبک Jeet Kune Do رسیدم و البته توی تهران هم باشگاه درست و حسابی نیست برای این سبک.چون خیلی دنبالش بودم ولی جای مناسب پیدا نکردم. حتی استادش بلد نیست از 1 تا 10 بشماره , اسم هیچ کدوم از فن هارو هم بلد نیست , بعد اسم خودشو گذاشته مربی جیت کاندو و حکم مربی گری از فدراسیون بین المللی جیت کاندو داره , واقعا . . . .
از همه این ها بگذریم ,من با این دانش خیلی کمی که از ورزش رزمی دارم , الان حتی دیگه انگیزه رفتن به باشگاه رو ندارم و ترجیح میدم خودم برای خودم تمرین کنم و فن یاد بگیرم.
یه موقعه هایی میشه که میبینم 2 تا 3 ساعت دارم تمرین میکنم و اصلا متوجه زمان نمیشم.(یه جور حالتی مثل حالت از خود بی خود شدنه که واقعا من از این حالت لذت میبرم)
- پس به فکر اینکه برم فلان سبک میتونم رزمی کار یا دفاع شخصی رو کامل یاد بگیرم ,نباشین.
- توی تهران و ایران به فکر حرفه ای شدن توی باشگاه های درپیت نباشید که از شیاد هم شیاد ترن خیلیاشون (تجربه و دیده های خودمه)
- اون چیزی که خودتون از ورزش کردن برای خودتون بهش برسید , هزار برابر بهتر از تمرین کردن زیر نظر استاد هست.

Bookmarks