نه تا جائیگه دیدم فرق داره فقط ترجمش به این شکله و البته خلاصه تر از سیلبرشاتس هم هستش.نقل قول:
حالا باز فردا می رم انقلاب ببینم چی میشه.
دستت درد نکنه لینک گذاشتی.:11():
Printable View
نه تا جائیگه دیدم فرق داره فقط ترجمش به این شکله و البته خلاصه تر از سیلبرشاتس هم هستش.نقل قول:
حالا باز فردا می رم انقلاب ببینم چی میشه.
دستت درد نکنه لینک گذاشتی.:11():
سلام
دوستان کسی هست که اینجا بلد باشه پیانو بزنه؟؟؟
دوستان این جا کسی تا حالا رزمی کار کرده؟
تکواندو- کنگ فو - کاراته؟؟
مدتیه تکواندو کار می کنم فقط توی پومسه هایی که یاد گرفتم از تکنیک های دست استفاده می کنم و مبارزش البته تا اونجائیکه دیدم با تکنیک های پا هستش و نهایتا با دست گارد میگیریم .
می خواستم بدونم کنگ فو و کاراته هم به همین شکل هستن یا مبارزش ترکیبیه؟
ی سوال دیگر کدوم از بقیه خشن تره:whistle:
ممنون:11():
ورزش رزمی رو به خانوم ها اصلا توصیه نمیکنم (مگر اینکه شرایطش رو داشته باشن)نقل قول:
خشن ترین ورزش ها هم مثل کشتی کج هم از اسیای شرق گرفته شده.
بهترین و کاملترین سبکی که تا بحال دیدم , جیت کاندو بوده که سبک ابداعی خود بروسلی هستش. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خشن بودن اصلا ملاک نیست, ملاک مهارت و توان شماس, اونوقت شما هرجور که بخوای میتونی مبارزه کنی و دیگه نیازی به خشونت نیست.
من از دوم ابتداییم ورزش رو بطور جدی (تقریبا جدی) شروع کردم , با سبک فول کنتاک و بعدشم بخاطر اینکه ورزش سنگینی بود مخصوصا که نیاز به قدرت بدنی بالایی داشت , مجبور بودم تو همون سن کم بدن سازی رو شروع کنم, البته من به همراه عموم میرفتم به باشگاه برادران عیاری میرفتیم که زیر نظر خود آقای مهدی عیاری هم تمرین میکردم. بعدش رفتم سراغ سبک سوپر ساباکی (کاراته) که بنظرم از نینجوتسو هم فشار بیشتری میاره به بدن. با همه مطالعه و تخقیقاتی که داشتم اخر سر برای ورزش رزمی به همون سبک Jeet Kune Do رسیدم و البته توی تهران هم باشگاه درست و حسابی نیست برای این سبک.چون خیلی دنبالش بودم ولی جای مناسب پیدا نکردم. حتی استادش بلد نیست از 1 تا 10 بشماره , اسم هیچ کدوم از فن هارو هم بلد نیست , بعد اسم خودشو گذاشته مربی جیت کاندو و حکم مربی گری از فدراسیون بین المللی جیت کاندو داره , واقعا . . . .
از همه این ها بگذریم ,من با این دانش خیلی کمی که از ورزش رزمی دارم , الان حتی دیگه انگیزه رفتن به باشگاه رو ندارم و ترجیح میدم خودم برای خودم تمرین کنم و فن یاد بگیرم.
یه موقعه هایی میشه که میبینم 2 تا 3 ساعت دارم تمرین میکنم و اصلا متوجه زمان نمیشم.(یه جور حالتی مثل حالت از خود بی خود شدنه که واقعا من از این حالت لذت میبرم)
- پس به فکر اینکه برم فلان سبک میتونم رزمی کار یا دفاع شخصی رو کامل یاد بگیرم ,نباشین.
- توی تهران و ایران به فکر حرفه ای شدن توی باشگاه های درپیت نباشید که از شیاد هم شیاد ترن خیلیاشون (تجربه و دیده های خودمه)
- اون چیزی که خودتون از ورزش کردن برای خودتون بهش برسید , هزار برابر بهتر از تمرین کردن زیر نظر استاد هست.
من هم خودم خیلی از فن ها و حرکت ها رو از ویدئو هایی که دان می کنم یاد میگیرم ولی به نظرم کلاس رفتن هم مهمه بالاخره استادی که اونجا وایساده حالا به جز یک تعداد مثال نقض که شما هم گفتی، قطعا بهتر از من و شما حرکات و اسم هاشون رو بلده و مشکلات آدم رو برطرف می کنه.نقل قول:
خشن بودن رو از این نظر میگم که ی سری ورزش ها مثلا مثل بوکس، کشتی کج و بیشتر کونگ فو مبناشون مبارزه اس و باید اون فنونی که یاد گرفتی رو توی مبارزه پیاده کنی و طرف مقابلت رو داغون کنی در حالیکه تکواندو (کاراته رو دقیقا نمی ونم) خیلی این طور نیست و شما بین مبارزه و یاد گرفتن پومسه ها امکان انتخاب داری
.
حالا گدشته از اینا.
این طور که توی لینکی که کذاشتم خوندم، جیت کاندو آموزش استفاده از سلاح سرد هم داره درسته؟ یعنی به شما یاد دادن؟ بیشتر منظورش از سلاح سرد چیه؟ Bo؟ تونفا؟سانچیکو؟نانچیکو؟
بله, تا اونجایی که من دیدم از همه اینا استفاده میشه.(کامل تر از جیت کاندو ندیدم, در ضمن به هر کسی یاد نمیدن ولی بله, اگه پیش استاد کار کنید بهتون یاد میدن)نقل قول:
شمشیر - پروانه - شوریکن - تونفا - نانچیکو - سانچیکو - سای - چوب (Bo) - . . . .
(ولی بیشتر روش استفاده از سلاحهای سرد تو جیت کان دو بر پایه هنرهای رزمی کالی و اسکریما هست.)
شما باشگاهی رو میشناسید که استاداش مبارزه با سلاح رو به خانم ها آموزش بدن؟نقل قول:
برای اقایون چرا ولی برای خانوما نه متاسفانه .نقل قول:
این لینک خالی از لطف نیست.نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مسئله ای نیست مرصاد جان شما اگر ادرس اش رو داری برام پ خ کن.نقل قول: