یعنی نامزد مرتضی پاشایی انقدر بحث برانگیز بوده که رفته جز top rateجست و جو گوگل؟!؟!؟!؟!؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
یعنی نامزد مرتضی پاشایی انقدر بحث برانگیز بوده که رفته جز top rateجست و جو گوگل؟!؟!؟!؟!؟!
ملت ما به ی چیزایی اهمیت میدن که تاسف آوره.نقل قول:
الان شما ویکی پدیا هر چی در مورد تکنولوزی های روز دنیا سرچ کنی خیلی کم ترجمه فارسی داره که حالا اگر هم داشته باشه نصفه و ناقص است یا خیلی کوتاه و خلاصه.
اما بعدش سریال های کره ای، خواننده، بازیگر اینا رو سرچ کن ی دنیا چرت و چرت برات نوشته.
من خودم مخالف این موارد نیستم ولی زیادی اهمیت دادن به این چیزا هم واقعا مسخرس.
دقیقا منم همین مشکل رو دارم. ویکی پدیا یه مرجع کامل هست برای تکنولوژی و علوم (مخصوصا علوم پایه) ولی فارسی هاش خیلی کلی و بی محتوا هست و از روی سورس انگلیسیش معمولا میخونم.نقل قول:
دوستان اینجا کسی اطلاع داره کتاب اصول طراحی پایگاه داده بهروز معصومی حل المسائل داره یا نه؟
نه حل و المسائل نداره متاسفانه . . .
یعنی اون وقتی که میذارم واسه پیدا کردن حل المسائل رو برم درس بخونم خیلی پیشرفت می کنم :Dنقل قول:
اصول و طراحی پایگاه داده ها ابراهام سیلبرشاتس ترجمه یا رفرنس ,خیلی بهتر از بهروز معصومی هست.نقل قول:
نقل قول:
نسخه اصلی
ترجمه جعفری نژاد قمی
خلاصه اصول طراحی پایگاه داده ها
امید وارم کمکتون کنه
ممنونم.نقل قول:
اتفاقا همه رو دان کردم و دارم ولی سوال هایی که باید برای استادم بفرستم دقیقا مال جزوه معصومیه واسه همین میخوام.
وگرنه جزوش که خیلی متنش بده و دقیقا ترجمه کتاب سیلبرشاتسه خط به خطش و کلا برای کسی که به بخواد اولین بار بخونه به شخصه توصیه نمی کنم.
پس با این حساب تمریناشم باید برای سیلبرشاتس باشه,درسته؟!نقل قول:
خوب حل المسائل سیلبرشاتس بدردتون نمیخوره؟