2sib (05-05-08)
همکار سابق انجمن
از چه غذایی خوشت میاد ؟
از چه غذایی بدت میاد؟
از چه چیزی خیلی خوشت میاد و بهش علاقه داری؟
چیزی که اگه بشنوی خیلی ناراحت میشی چیه ؟
تا حلا خالی بندی شاخدار کردی؟نمونش رو بگو ؟
الآن چیکار میکنی؟
نظرت راجع به اینا
Smile ها حذف شدن
سریع
مخلصت کیهان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 05-05-08 انجام شده است
2sib (05-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I<3!(-)@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همه غذاها جز کله پاچه
کله پاچه
از موسیقی و قلیون خوشم میاد
من معمولا ناراحت نمیشم ولی اگه از یکی فحش های ناجور بشنوم خونش پای خودشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من معمولا کم خالی میبندم برای همین فکر نکنم خالی بندی شاخ داری گفته باشم
الان دارم موزیک گوش میدم و به سوالاتت جواب میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر کدوم از اون اسمایل ها نماد خاصی دارن دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (05-05-08)
همکار سابق انجمن
حسین بهت اخطار دادم کامل جوب بده
حالا ببین چه میکنم من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای هر یک از این انجمن ها دو کاربر کوشا و فعال بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای همه باید یگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت سخت افزار:
پردازنده و مادربورد
کارت گرافیک و مانيتور
رم ، هاردديسك و وسایل ذخیره سازی
مودم و كارت هاي جانبي
درایو های نوری
کیس و پاور
لب تاپ و وسایل مربوطه
پرینتر و اسکنر و پلاتر
اسپیکر و تمام وسايل صوتي تصويري
ساير وسايل سخت افزاري
نرم افزار های سخت افزار
اورکلاك و كولينگ - OverClock & Cooling
قسمت کامپیوتر
نرم افزار
بازی های کامپیوتری
گرافیک
برنامه نویسی
انتر نت و شبکه :
سیستم های مدیریت محتوا
طراحی وب
شبکه
مرورگر ها
موضوعات عمومی اینترنت
وبلاگ
موبایل :
انجمن عمومی موبایل
کلـوپ گـوشیـها
Multimedia - برنامه های مولتی مدیا
نرم افزار هاي موبايل
بازي هاي موبايل
تم ( اسكين ) ووالپيپر موبايل
عمومی :
فــيـــلــم
موسيقي
عکس و عکاسی
ادبیات
آموزش های الکترونیکی
اخبار گیتی
تــاريــخ
موضوعات علمی
شانس اوردی بقیه رو کامل جواب داده بودی وگر نه بر حثب زیر مجموعه دسته بندی میشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلصت کیهان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2sib (05-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I<3!(-)@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من زیاد نمیشناسم فقط اونایی که میدونم رو میگم
تو بخش سخت افزار : مهدی ، عماد ، ایمان ،
تو بخش گیم : تو و میلاد
تو بخش موسیقی : من و امیر حسین
تو بخش عکس و عکاسی : علی عزیز و پروین خانم
تو بخش گرافیک : لیلی
تو بخش موبایل : سعید گل و مجتبی عزیز
تو بخش اخبار گیتی : محمد عزیز
تو بخش فیلم : امین و مهدی و سام عزیز
تو برنامه نویسی : کسرای عزیز
آخرین ویرایش توسط 2sib در تاریخ 05-05-08 انجام شده است
arven_andomil (05-05-08), Emperatour (05-05-08), Keih@n.G (05-05-08), Trance (05-05-08)
|
|
به به داش حیسن گل ... چطوری بابا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین داداش فقط بگو چند تا ز...د داری و خیاله همرو راحت کن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوامت داداش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
همکار سابق انجمن
حسین میدونی کامل جواب ندی چی میشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دفه سخت بود توری نیست
2sib (05-05-08)
همکار سابق انجمن
سری آخر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا حسین یک نفس راحت میکشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- فوتبال :
2- چرا استقلال ؟
3- چرا پرپولیس نه ؟
4- استقلال اهوار :
5- استقلال تهران :
همین بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلصت کیهان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 05-05-08 انجام شده است
2sib (05-05-08)
سلام عزیز دلم کسری گلمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداوندا من به درگاهت توبه میکنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسری جون تو که میدونی برا چی میپرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صندلی خیلی داغ شده یکی یه اب خنک بده به من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برای این که به سوالت جواب داده باشم باید بگم که به اندازه خودم دارم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (05-05-08), K A S R A (05-05-08), Keih@n.G (08-05-08)
شما هر چی بپرسی من با کمال میل جواب میدم داش اختیار داری
1- ورزش خوبیه و من بهش علاقه دارم و یه مدت هم تو چند تا تیم از جمله سرخ پوشان ، نفت و استقلال نوین بازی کردم
2- چون استقلال یعنی عشق ...
3- چون با استقلال حال میکنم و ابی بودن تو وجودمه
4- استقلال اهواز رو هم عشقه
5- عشق
Keih@n.G (05-05-08)
من به این بحث نرسیدم...
من رو ببخشید.
ولی پیشنهاد بعدی من هم پروین خانوم هستش...تازه همکار شدیم
Failure is not an option
2sib (05-05-08)
|
|
5 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 5 میهمان)
Bookmarks