Q6600 آینده نگرانه تره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل Q6600 .
SSA Super V.I.P
بهترین روز زندگی روزیه که به بزرگ ترین هدف زندگی برسی ( سوال نکن بزرگ ترین هدف من چیه که عمرا جواب بگیری ) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جمعه .
نه .
تو کار شعر و شاعری نیستم .
ماکارونی ، همبرگر .
هم سرگرمیه هم ...
شرمنده ، الان میمیرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
SSA Super V.I.P
Q6600 آینده نگرانه تره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل Q6600 .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
PCminister (26-01-08)
|
|
SSA Super V.I.P
نه ولی از این ترم باید برم دانشگاه ان شاءالله دانشجو میشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aMiR HosSeiN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا به خدا تعداد دفعات دستم نیست ، نه به خاطر اینکه مثلا بگم زیاد بوده ، نمی دونم ، شاید زیاد بوده شایدم کم ، نشمردم .
lمصلحتیش خوبه ، مشخصه که بله ، هر کیم بگه نگفتم دروغ میگه !!!
در حدی قبولش دارم که Eminem هم قبولش داره ، فکر نمی کنم صحنه سازی بوده باشه ، چون واقعا کار یه آدم احمقه که در اوج معروفیت مرگ خودشو صحنه سازی کنه .
از رپ متالب خوشم نمیاد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aMiR HosSeiN (26-01-08)
حق آب و گل داره
عضو VIP شهر سختافزار
سلام ساسان عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- به نظر خودت یه مقدار یک دنده نیستی ؟!
2- اگه تو پی سی بنت کنن چکار میکنی ؟
3- تو انجمن از کی بیشتر خوشت میاد ؟ از کی بدت میاد ؟
4- اگه بهت بگن از یه ارتفاع 50 متری بپر تو آب ؛ میپری ؟
5- بین 50Cent و پی سی نتورک کدومش رو انتخاب میکنی ؟
6- اگر سیستمت آتیش بگیره چکار میکنی یعنی کلا پودر بشه ؟
7- نظرت در مورد کرایسیس چیه ؟
8- روزی چند مگ دانلود داری؟
9- دوست داری چکاره بشی ؟
10- یک فروم موفق به نظرت چکار باید بکنه تا موفق بمونه؟
11- تو تنهایی با صدای بلند آواز میخونی ؟ چی میخونی ؟
12- تا حالا گریه کردی تو این سن ؟ برای کی؟
13- ورزش تخصص چیزی بلدی ؟
14- سیم کارت کد چند داری ؟ گوشی چی داری ؟
15- نمیخوای پرسپولیسی بشی ؟ خسته نشدی از استقلال ؟
16- چرا پستهای پرسپولیسیها رو پاک میکنی ؟
17- اگه یه ماشین قرمز تو بانک برنده بشی و حق عوض کردن نداشته باشی چکارش میکنی ؟
18- خوش اخلاقی یا بد اخلاق ؟
19- شب ها تا ساعت چند بیداری ؟
20- از بیست به خودت چند میدی؟
21- خسته شدی ؟
22- سیستمت به کجا رسید خریدی ؟
23- خیلی دوست دارم ببینمت !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
24- نظرت در مورد بنده حقیر ؟
امیدوارم که موفق باشی ساسان جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
زیاد سوار شدم حسابش دستم نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدیدا نه ولی ممکنه در آینده سوار شم !
اونم که بله برای بار N ام زدم چند روز پیش.
SSA Super V.I.P
1 - شما باید بگید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - دلیلی نداره بن بشم ولی خوب اگرم بن بشم لج می کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - توی انجمن همه دوستان خوب من هستند و با کسی دشمنی ندارم ( با امیر حسین جان صمیمی هستم ) .
4 - نه دلیلی نداره بپرم .
5 - اتفاقا الان دارم پی سی نتورکو نگاه می کنم و 50Cent گوش میدم . ( نمیشه جواب داد سوال رو )
6 - یه سیستم دیگه میخرم .
7 - بازی فوق العاده قوی ای هست ، یاد این نوشته ی GameSpot افتادم که خیلی خوشم اومد ، توی قسمت ضعف های بازی نوشته به هر سی پی یو و گرافیکی که براش انداخته بشه میخنده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - حدودا 800 مگ .
9 - سوالیه که فعلا نمیشه جواب داد .
10 - همین کارهایی که PCNetworl می کنه باید بکنه !
11 - عادت ندارم آواز بخونم .
12 - بله ، سر فوت مادربزرگم شدیدا ناراحت شدم و تا مدتی خیلی گریه می کردم .
13 - بسکتبال و فوتبال تا حدی بلدم ( بیشتر بسکتبال ) .
14 - والا راستش نمی دونم کد چنده ! ولی 0913165xxxx هست . گوشیمم فعلا نوکیا 5700 هست .
15 - به هیچ وجه ، کار بیهوده ایه .
16 - پست های همه ی پرسپولیسی ها رو پاک نمی کنم ، پست اونایی که میان داد و بیداد می کنن که فلانی پست منو پاک کرد رو پاک می کنم ، البته اونم در صورتی که بیهوده باشه ( که ماشاءالله اکثرا بیهودن ! ) .
17 - فکر می کنید استقلال چون آبیه من قبولش دارم ؟! ، نه عزیزان اینطوری فکر نکنید ، اگه اینطوری باشه حتما میگید من اینتر و چلسی رو هم دوست دارم ، نه ؟! ، نخیر از این دو متنفرم و بالعکس از Liverpool که قرمز هست خوشم میاد . ضمنا خدا کنه این چیزی که شما گفتی اتفاق بیفته ، رنگشم مهم نیست .
18 - به موقش خوش اخلاقم و به موقش بد اخلاق .
19 - معمولا تا 3 بیدارم ( بعضی موقع ها بیشتر بعضی موقع ها کمتر ) .
20 - این رو هم شما باید بگید .
21 - نه ، خستگی نداره .
22 - نه هنوز ، ولی تو فکرشم .
23 - لطف داری عزیزم .
24 - خیلی مخلصیم ، خوشحالم که دوستهایی مثل شما دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم امیدوارم شما موفق باشی مهدی عزیز .
قربانت ، ساسان .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب خوب خوب.بسیار عالی .یه چند روزی رفتیم برای امتحانا حالا دوباره اومدیم.
1-پیشنهاد مدیریت برای سایت ها و انجمن های دیگه داشتی؟ آخه این روزا مدیر بر زدن خیلی مد شده.
2- توی اینترنت به غیر از کارای pcnetwork چی کار میکنی؟ سایت های مورد علاقت چیا هستن.
3- از نظر اعتقادی و مذهبی چه طوری هستی؟
4- به نظرت اریان میره جام جهانی؟
5- آرتور سیبیل بهتر بود یا همین کلمنته؟
6-کانل 4 نگاه میکنی؟ اگه آره کدوم برنامه هاش.
|
|
SSA Super V.I.P
1- اصلا نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی تا حالا حدود حد اقل 20 پیشنهاد داشتم و همگی رو فقط به خاطر PCNetwork رد کردم .
2- بیشتر سایت های نرم افزاری و سایتهای در ارتباط با PSP میرم ، از جمله maxconsole forums ، bazicenter forums ، psp-hacks ، consolespot ، softexia ، 2baksa ، phazeddl ، ....
3- مثل اکثر مردم ایران .
4- اگه تمرین ها و بازیهای دوستانه بیشتر انجام بده حتما جام جهانی میره ایران .
5- معلومه که کلمنته ، کلا از آرتور سگ سیبیل خوشم نمیاد !
6- بله نگاه می کنم ، آسمان شب رو خیلی دوست دارم و همچنین مستند هایی در رابطه با حیوانات رو بسیار زیاد دوست دارم ، یعنی اصلا کلا مستند هایی که شبکه 4 میزاره عالین .
aMiR HosSeiN (03-02-08)
Administrator
سلام ساسان جان
1. حالت بهتر شد ؟
2. فیلم Saw رو دیدی ؟ اگه آره نظرت رو بگو
3. امسال کی قهرمان لیگ میشه ؟!
4. سی دی خام چی استفاده میکینی؟ دی وی دی چطور؟
5. فیفا بهتره یا Pes ؟
6. بهترین بازی Ww2 چیه به نظرت ؟
7. از میکس و مونتاژ چیزی سر در میاری؟
====
فعلا همینا بسه ... سعی کردم سوالا در حیطه کاریت باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks