نه زیاد ولی تو تلویزیون دیدم در رابطه با مبارزه با مواد مخدر فعالیت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازت ممنونم که لطف کردی و این بخش هم به یاد من بودی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------------------------------------------------------
نمیدونی وقتی دیدم تو در مورد معماری هم اینهمه اطلاعات داری چقدر خوشحال شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خالا بریم سر جواب سوال ها:
1-اسکیسم متاسفانه ضعیفه
2-اگه در مورد کانسپت بخوایم صحبت کنیم هرقدر هم گفته بشه باز هم مه و میشه معانی و تعاریف گسترده ای رو براش داشت ولی اگه بخوام ساده و خلاصه بگم:
اینکه یه معمار تو طراحی یک پروژه کدام ویژگیها و خصوصیات رو از روح پروژه در نظر داشته باشه
مثلا" تو طرح یه فرودگاه که همیشه توش حرکت و جنب و جوش میشه از حرکت الهام گرفت و معمار میتونه بگه کانسپت یا ایده من تو این طرح ، حرکت بوده
یا تو طراحی یه اثر جدید تو یه شهر تاریخی و قدیمی میشه از ساختمانهای قدیمی شهر الهام گرفت
3-هرکدوم رو جای خودش دوست دارم مثلا" تو شمال خودمون یک خونه باید کاملا" برونگرا ساخته بشه و به اصطلاح
ساختمان از 4طرف باز بشه تا رطوبتی که مخصوصا" توی تابستون آزاردهنده اس بوسیله باد و کران همه جانبه هوا از
داخل و اطراف ساختمون دور بشه و یه تهویه طبیعی داشت
ولی تو شهرهایی مثل کاشان یا یزد که شهرهایی کاملا" کویری هستند و از شرجی هوا توشون خبری نیست اومدن
خونه رو کاملا" محصور و درونگرا ساختن و معم.لا" هیچگونه بازشو به سمت کوچه ندادن ولی تو بخش درونی خانه با
باغچه و گلها و حوض خونه و سایه اندازی بخشهای خونه یه هوای کاملا" معتدل و خنک رو حتی وسط تابستون ایجاد کرده اند
البته بحث درونگرایی یا برونگرایی ساختمان به ویژگیهای فرهنگی و باورهای مذهبی همون شهر هم مربوط میشه
که بحث مفصلی داره
-------------------------------------------------------------------------------------
غیرتخصصی:
1-یه مدیر خوب، بااطلاعات و باسواد که برای هدفش واقعا" تلاش میکنه
2-اتحادی که هدف خاصی رو دنبال میکنند و برای هدفشون تلاش میکنن و اگه اون اتحاد نباشه (ما)یی درکار نخواهد
بود و بجاش (من) ها وجود خواهد داشت
3-ولی تو زندگی همیشه باغچه رو نمیبینیم البته بستگی داره از کدوم پنجره بخوایم بهش نگاه کنیم
4-چون پویا اسممه 007 هم به خاطر علاقه ای که از بچگی به فیلمهای جیمزباند داشتم
5-صمیمیت، دوستی، همکاری ، هدف مشترک و چقدر خوبه که من هم بتونم جزیی از این مجموعه باشم
6-نمیدونم...............باید از خودش پرسید ولی آهنگ شاد به صداش نمیاد
7-متاسفانه زیاد با فرهاد احمدی آشنایی ندارم و تو جستجویی که تو اینترنت کردم دیدم یه کار تو اصفهان داره به اسم
مرکز هنری اصفهان و تو کارهاش سعی میکنه معماری سنتی ایران رو با معماری مدرن تلفیق کنه
ولی چون زیاد با کارهاش آشنایی ندارم چیز زیادی نمیگم
ولی از کارهای فرانک گری فقط از موزه گوگنهایم بیلبائو خوشم میاد و بقیه کارهاش به قول ما ها جینگولک بازیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8-نمیدونم! باید تو موقعیتش باشم تا ببینم چی میخوام بگم
9- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10-معمولا" 4 تا میشه !
11- IR ---------------->IRAN
12-آره
13-نه! اکثرا" میبازم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14-سوالت رو متوجه نشدم
آخرین ویرایش توسط Pooya007 در تاریخ 10-05-07 انجام شده است
C U L8R
نه زیاد ولی تو تلویزیون دیدم در رابطه با مبارزه با مواد مخدر فعالیت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C U L8R
|
|
حق آب و گل داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-نه... اصلا"
اتفاقا" اینکه ایراد من رو به خودم مستقیم بگی خیلی خوبه
2-آروم و گوشه گیر
3-چایی
5-پیتزا
6-گوگل
7-اینتل
8-100% سونی اریکسون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9-ندارم
C U L8R
عضو VIP شهر سختافزار
به به آقا پویای گل
خوشحالم كه روی صندلی داغ میبینمت
1- بهترین گوشی سری دبلیو سونی اریكسون ؟
2- شمال یا جنوب ایران ؟
3- تو كدوم ورزش حرفه ای هستی ؟
4- استقلالی یا پرسپولیسی ؟
5- بهترین جمله كوتاهی كه شنیدی ؟
6- تو پی سی هم كار میكنی یا میكردی ؟
7- آواتورت خیلی قشنگه !!!
8- بهار بهتره یا زمستون ؟
9- منتظر كدوم گوشی هستی در حال حاضر ؟
10- از كدوم خواننده خارجی خوشت میاد ؟
11- سوال همیشگی : نظرت در مورد بنده ؟
ممنون كه وقت گذاشتی
با تشكر
مهدی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون داداش مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم خوشحالم که در خدمت شما هستم
1-به نظرم W900
2-همه جای ایران
3-هیچ ورزشی!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-پرسپولیس
5-دوستت دارم
6-توش ID دارم ولی حتی یک پست هم توش نزدم تا حالا هم یکی دوبار رفتم تو فوروم
7-چشماتون قشنگ میبینه.........قابلی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8-همه فصل ها رو به موقعشون دوست دارم
9-منتظر P990 بودم که خریدم ولی میخوام Iphone هم بیاد ببینمش
10-Enriqe-Linkin Park-Metallica
11-برادر بزرگتر همه بچه های فوروم
C U L8R
कभी हार
ممنون پویا جان ...
آره فرهاد احمدی یک بنا داره در اصفهان به نام مرکز فرهنگی ، هنری استاد محمود فرشچیان .
یک سوال :
به نظرت موزه ی گوگنهایم بیلبائو شبیه مرغداری نیست !؟ من بار اول که دیدم فکر کردم مرغداریه ! فکر میکنی دلیل اینکه مرغداری ها را این شکلی می سازند چیه ؟
در مورد سوال آخرم گفتم انجمن ایده آل تو چیه ؟ بدون هیچ محدودیتی ...
قربانت شهریار
سلام پویای عزیز .چه طوری خوبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بریم سر اصل مطلب
1-کدوم دانشگاه درس میخونی
2-معدلت چنده
3- ساز میزنی یا نه
4- چه طور با شهریار آشنا شدی؟
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
الالحساب همینا رو جواب بده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط aMiR HosSeiN در تاریخ 18-05-07 انجام شده است
|
|
اول از همه دوستان به خاطر این تاخیر چندروزه خیلی معذرت میخوام! گرفتاری های زیادی داشتم.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-مرغداری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون این موزه کنار دریا ساخته شده به همین دلیل کانسپت اصلی طرح یه کشتی بوده که به نظرم شکل یه کشتی رو
خیلی خوب تداعی میکنه
2-جایی باشه که در درجه اول دوستی بین کاربران باشه، همه اعضا از مدیرها گرفته تا کاربران تازه وارد احترام
همدیگرو داشته باشن و به نظرات هم احترام قایل باشن و خلاصه جایی که همه با هم و برای هم باشن
C U L8R
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amirhossein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-دانشگاه آزاد
2-کدوم ترم؟!
3- متاسفانه نه! ولی سنتور رو خیلی دوست درام و میخوام یکی بخرم
4-بهنام جان منو با فوروم آشنا کرد البته مشکل تو خرید سیستم جدید داشتم که یه تاپیک تو بخش بازار زدم و اونجا
همه بچه ها(شهریار-مهراد عزیز و...) نهایت کمک رو کردند تا سیستم جدیدم رو خریدم و همین آشنایی بابی شد
برای دوستی های بعدی
C U L8R
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks