سری سوم سوالات صد تایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا ما دوباره اومدیم تا مشتی بر دهان استکبار جهانی بزنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره صندلی داغ، با جنب و جوش اردلان داغ می شود !
اول از همه چه حسی داری؟
آماده ای بریم سر اصل مطلب ؟
1- مریم محشر (دیجی مریم) واقعا محشره ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- تو کارتون فوتبالیست ها کدوم شخصیت رو دوس داشتی ؟
3- کجا بهتره شیراز یا اهواز؟
4- اگه بخوام بیام خونتون میذاری ؟
5- به نظرت شهریار چند سالشه ؟ (خیلی راحته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
6- جلز جگر بگیری یعنی چی ؟
7- اعتیاد یا عادت خاصی داری ؟
8- دست می کنی تو چی که همش دستاتو میشوری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- شده بخوای یه مطلب رو حالی بکنی به طرف ولی نفهمه ؟
10- شده مطلبی رو بخوان حالیت کنن ولی نفهمی ؟ (به نظر خودم زیاد شده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
11- موثرترین روش واسه مخ زدن ؟
12- به دوست دخترات شماره تلفن میدی ؟
13- می دونستی اون عینک آفتابی تو عکس اصلا بهت نمیاد ؟
14- از وقتی عکستو دیدم هیچی از گلوم پایین نمیره! راه حلش چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15- دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو ، دوست بشه ، دوست باشی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16- از سیم نول بیش تر خوشت میاد یا فاز ؟
17- نون شب یا اینترنت ؟
18- ADSL یا Wireless ؟
19- بهادر یا من ؟
20- تو اسپم زدن مهارت داری؟
21- بچگی ها جذاب تر بودی یا الان ؟
22- یه لطیفه بگو که بی مزه باشه!
23- محسن چاوشی یا سیاوش قمیشی ؟
24- سوسک ترسناک تره یا مار ؟
25- ماشین مش ممدلی چجوری بود وقتی نشستی توش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26- تفاهم همون زن ذلیل هست دیگه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27- یاس یا هیچکس ؟
28- آقا راست میگن هیچکس تنها نیست ؟
29- سکته مغزی یا سکته قلبی حال میده ؟
30- بالاخره این فلانی کی بود ؟
31- این بهادر الان خودشه یا خودش نیست ؟
32- این جهت حال گیری بود بچه پر رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
33- انضباطت تو مدرسه چند بود؟
34- ورزشت چی ؟ فوتبال میرفتی یا مثل این دخترا تنیس و ....
35- شده بری تو یه مدرسه دخترونه اونم زنگ تفریح ؟ (از این دخترا بزرگا ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
36- اگه مخت نمیکشه امضا بذاری بگو تا کمکت کنیم؟
37- رقص تکنو، فارسی، کردی ، رپ و ... چی بلدی؟
38- لر بهتره یا کرد ؟
39- اهواز عجب جای دبشی هست ! البته از اون نظر ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
40- اگر جواب سوال 35 مثبت بود باید بگم خیلی حرف مفت زدی دوباره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
41- اگه بهت بگم I Love You تو دلت به من چی میگی ؟
42- دست چپی یا راست ؟
43- می دونستی تو یه معجزه هستی تو خلقت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
44- بیش تر به حرف مامانی گوش میدی یا بابایی؟
45- اگر تو جواب سوال 41 بگی حرف مفت میزنی، حق با توست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
46- هر چی گل دنیاست بریزن به پات کمه چون پات خیلی بو میده !
47- در مرداب عشق تو، قورباغه ای پای منو گاز گرفت به این قورباغه یه چیزی بگو !
48- اهل انتقام هستی ؟ (واسه خودم میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
49- دست خطت چجوره ! خوبه ؟ بده ؟ قابل خواندن؟ اصلا سواد داری ؟
50- تبریک میگم به وسط راه رسیدی ؟
51- آقا کیس مناسب واسه ازدواج تا الان پیدا کردی؟
52- دیدنی ترین جای شیراز (به جز خونه خودتون ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
53- خونتون حیاط داره ؟ بزرگه ؟ کوچیکه ؟ اصلا میشه توش رقصید ؟
54- این شرع یعنی چی ؟
55- تا به حال بخیه خوردی ؟ (دست و پا و شکم و. ...)
56- به نظرت اگر ادیسون نبود، الان باید تو اتاق تاریک تلویزیون نگاه می کردیم ؟
57- اگر همین طوری بیان در خونتون و بگن استخدام شدی میری سرکار؟
58- تو عسلویه که رفتی، واقعا عسل بود بخوری؟
59- سریال Prison Break چحوریاست؟
60- سریال LOST چطور ؟
61- سریال Heroes چی ؟
62- یه جمله بگو به کسی که این تاپیک رو باز کرده ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
63- می بینم که تا الان ما سواره ایم و تو پیاده ؟
64- میکی موس قشنگ تره یا تام و جری؟
65- اهل دروغ مصلحت آمیز هستی ؟
66- از کجا می فهمی که یه دختر بهت میگه I Love You داره راست میگه ؟
67- خودت چی کلمه I Love You رو همین طوری به هر کی برسی میگی ؟
68- قبول کم کم آوردی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
69- LOL مخفف چه کلماتیه ؟
70- از تهمت زدن بدت میاد ؟ چه قدر؟
71- مجددا می پرسم منو الان چند تا دوس داری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
72- اهل قرتی بازی که نیستی ؟
73- جگر کباب شده مرغ، گوسفند، بز و ... دوست داری بخوری؟
74- کم ترین معدلت ماله چه سالی از دوران طفولیتت بود ؟
75- جون خودم می بینی چقدر هواتو دارم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
76- از تعمیر ماشین چیزی سر در میاری؟
77- اورکلاک کردن بلدی ؟
78- کتاب مجمع دیوانگان رو کی نوشته ؟
79- کجای فروم مثل مجمع دیوانگان هست ؟
80- شده حرفی رو بزنی ولی نتونی بهش عمل کنی ؟
با دیدن کلمات زیر یاد چی میفتی ؟
81- فرار من !
82- انتقام جویی خودت
83- گراهام بل
84- همسایتون
85- آخرین نفری که دیدی!
86- قیافه خودت آینه
87- اسم اردلان ؟
88- بچه پر رو !
89- سیگار !
90- استخر
سوالات پایانی :
91- تا الان چند تا سوال ازت پرسیدم در مجموع ؟
92- سریال پنج خورشید رو می بینی چجوریاست ؟
93- قسمت باحال فیلم هندی همون رقصی هست که بین فیلمه؟
94- تو از قرون وسطا نیومدی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
95- الان چه حسی داری در پایان کار؟
96- یه تاپیک آموزش مخ زدن میزاری واسمون ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
98- با چه امیدی زندگی می کنی ؟ش
99- اول جونت یا عشقت ؟
100- خسته نباشی !
پایان سوالات صدتایی از اردلان عزیز !
بچه ها گفتن اگه بیش تر ادامه بدی اردلان واسه همیشه پی سی نتورک رو ترک میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اردلان بپر تو بغل عمو ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی ......... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks