Extreme (23-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
دلم واسه این تاپیک تنگ شده بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Extreme (23-08-09)
دوستان عزیز این تاپیک مدتی هستش که داره خاک میخوره.
پیشنهاد من دوست عزیزمون Ardalan از تیم مدیریت هست
Failure is not an option
دوستان عزیز اردلان عزیز از تاریخ 3 شهریور روی صندلی نشستن. ببینم چکارش میکنیدابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اردلان جان من سولامو اول میپرسم اما قبلش یه بیوگرافی خوب از خودت بده
1 - چی شد که با PCN آشنا شدی؟
2 - اهل فیلم و سینما هستی؟ چه ژانری بهت حال میده؟
3 - موسیقی چی؟ چه سبکی بیشتر گوش میدی؟
4 - 3تا از بهترین خواننده های ایرانی و 3 تا هم غیر ایرانی رو به ما معرفی میکنی؟
5 - کدوم یکی از شکلک های انجمن رو بیشتر از همه دوست داری؟
6 - چی شد که توی تیم مدیریت رفتی سراغ نرم افزار؟
7 - اولین دوستت توی PCN کی بود و چجوری باهاش آشنا شدی؟
8 - اگه مدیر نرم افزار نبودی مدیر کجا میشدی؟
فعلا اینا واسه دست گرمی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Bahador در تاریخ 24-08-09 انجام شده است
Failure is not an option
عضو VIP شهرسختافزار
صندلی داغ با طعم اردلان ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس شروع کنیم به سوال پیچ کردن :دی
1- خواننده مورد علاقه داخلی پاپ و رپ ؟ خارحی ؟
2- از این که روی صندلی داغ هستی احساس گرما نمی کتی؟
3- یه ضرب المثل که دوست داری بگو!
4- تا به حال شده از خودت بدت بیاد؟
5- بزرگ ترین اشتباه زندگیتون؟
6- دانی که سزد صفت پاکی؟
7- ماه رمضون رو روزه می گیری؟
8- نظرت درباره آواتار من ؟
9- تا با حال سوتی دادی! چند تا بگو
10- صمیمی ترین دوستانت تو PCN !
11- شرکت نرم افزاری مورد علاقت !
12- از این آدما هستی که تولد واسشون می گیرندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13- بهترین نصیحتی که شنیدی ؟
14- نظرت راجع به اینا رو بگو (همه دوستای صمیمی خودم هستند!) :
Ali™
Shahryar (یه وقت چیزی نگی بنت کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Bahador
M A H R A D
sAsan.K - 50Cent
Labyrinth
Mahdi_Moosavi
Quick
D J V A H I D
unknown64
دو تا کافیه !!!
موفق باشی اردلان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
دوستان عزیز اردلان عزیز از تاریخ 3 شهریور روی صندلی نشستن. ببینم چکارش میکنیدا
خوب اردلان جان من سولامو اول میپرسم اما قبلش یه بیوگرافی خوب از خودت بده
اینجانت اردلان متولد 21 دی 1369 در شیراز هستم دانشجو کاردانی رشته صنایع شیمیایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده از همان اوایل کودکی نافم را با بد شانسی بریدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که به دنیا اومدم منو اشتباهی به یه خانواده دیگه دادن و یکی دیگه رو اشتباهی به خانواده من دادن (عمق فاجعه رو ببینید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
وقتی اشتباهی منو به خونه میارن همه میگن چشاش شبیه مامانش دماغش شبیه باباشه هرکی یه چیزی میگه تا تلفن زنگ میزنه که ای بیایین بچه رو اشتباهی بردین ( همه ضایع میشن ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه میبرنم بیمارستان و بچه ها رو درست تحویل خانواده هاشون میدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
21 روزم بوده که چسبندگی معده پیدا میکنم یعنی هر چی میخوردم میوردم بالا بعد میبرنم دکتر دکتر میگه یک ساعت دیگه میمیره باید سریع عمل بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه بچه 21 روزه میره زیر تیغ جراحی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم به خیر میگذره تا اینکه در سن 3 سالگی در خانه مادربزرگم روز زمستانی در استخر یخ میوفتم و داشتم غرق میشدم که یکی از فامیلامون نجاتم میدم ( اینم به خیر گذشت ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی کل زندگیم بالای 50 بار برق گرفتگی شدید داشتم که هنوز جاش رو دست و پام پیدا اصولا به برق زیاد پیله میکردم ( اونم همینطور ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - چی شد که با PCN آشنا شدی؟
یه رفیقی داریم به نام حامد Ship Storm این اومد به من گفت که دوستم یعنی شهریار یه انجمن داره بخش ماهوارشون مدیر نداره برو فعالیت کن منم گفتم چشم ایدی شهریار رو داد و ما هم اومدیم
2 - اهل فیلم و سینما هستی؟ چه ژانری بهت حال میده؟
اره خوراکم فیلمه روزی 3-4 تا میبینم
ژانر خاصی مد نظرم نیست ولی با کمدی و اکشن و مخلوط این دوتا حال میکنم در درجه بعد هم درام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - موسیقی چی؟ چه سبکی بیشتر گوش میدی؟
هر چیزی که به گوشم خوش بیاد گوش میاد بیشتر ترنس و دنس ولی فعلا زیاد اهل رپ نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - 3تا از بهترین خواننده های ایرانی و 3 تا هم غیر ایرانی رو به ما معرفی میکنی؟
راستین
روزبه نعمت اللهی
آرش
Yanni اگه بشه اسمشو خواننده گذاشت
Sting
Back Street Boys
5 - کدوم یکی از شکلک های انجمن رو بیشتر از همه دوست داری؟
این که دیگه نیاز به گفتن نداره تمام اونایی که با من چت میکنن میدونن که خوراکم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هست
6 - چی شد که توی تیم مدیریت رفتی سراغ نرم افزار؟
به خدا آقا ما غلط کردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه روز اومدیم انجمن دیدیم اثری از انجمن ماهواره نیست رفتیم سراغ شهریار گفتیم چکار کردی انجمن رو گفت به علی شیلترینگ انجمن ماهواره تعطیل شد
چیز دیگه ای حالیت هست گفتم نرم افزار یه چیزایی بلدیم یه چندتا سوال پرسید بعدش کردمون مدیر انجمن نرم افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - اولین دوستت توی PCN کی بود و چجوری باهاش آشنا شدی؟
اولین دوستم همون Ship Storm بود بعدش کم کم با بروبچ آشنا شدیم آقا وحید هم که از دوستان هم فرومی قدیمی هستیم هم دیدی که یه روز سر و کلش اینجا پیدا شد
8 - اگه مدیر نرم افزار نبودی مدیر کجا میشدی؟
Trash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا اینا واسه دست گرمی بود
منتظریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (25-08-09), Bahador (25-08-09), Extreme (25-08-09), Labyrinth (25-08-09), M A H R A D (25-08-09), M@STER (05-09-09), Mahdi_Moosavi (25-08-09), N0m@d (25-08-09), ViViD (25-08-09), WORYA_SH (25-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
آقا منم يه چنتا سوال...
1-اگه بگن وصيت كن فردا ميميري چه وصيتي ميكني...
2-با متاليكا حال ميكني...
3-با فتوشاپ چي...
4-آرزويي داري بش رسيده باش...
5-چرا ازدواج...
6-نظرت راجع به صداي دزدگير ماشن ساعت 4 صبح چيه...
7-دوست داري جاي كي بودي...
8-يه سوال از خودت بكن جواب بده...
9-BBC يا شبكه خبر...
10-يه بيت شعر بگو...
خيلي با تشكر و ممنونيت...
जीवन एक धोखा है.
|
|
مدیر سابق انجمن
صندلی داغ با طعم اردلان !
بله اردلان هستم با طعم صندلی داغ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس شروع کنیم به سوال پیچ کردن :دی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- خواننده مورد علاقه داخلی پاپ و رپ ؟ خارحی ؟
داخلی زیاد اهل رپ نیستم ولی با یه آهنگ بهرام خیلی حال میکنم
پاپ هم راستین خوشم میاد
خارجی هم تو پست بالا گفتم
2- از این که روی صندلی داغ هستی احساس گرما نمی کتی؟
نه من مجهز اومدم
شلوار Heatproof پوشیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- یه ضرب المثل که دوست داری بگو!
خودم کردم که لعنت بر خودم باد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- تا به حال شده از خودت بدت بیاد؟
خیر نشده تا حالا
روز به روز بر علاقه به خودم بیشتر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- بزرگ ترین اشتباه زندگیتون؟
چیز خاصی فعلا به نظرم نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- دانی که سزد صفت پاکی؟
ندانم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- ماه رمضون رو روزه می گیری؟
خیر اعتقادی ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- نظرت درباره آواتار من ؟
جواده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- تا با حال سوتی دادی! چند تا بگو
تا دلت بخاد
خوراکم سوتیه
یکیش همین چند روز پیش بود
هدفون رو گوشم بود بعد صداش تا کله آسمون بلند بود وقتی هم صدای هدفون رو تا آخر زیاد میکنم دیگه تعادل ندارم یعنی درست نیمتونم وایستم
داشتم از پله ها یه فست فود میرفتم بالا یدفه وقتی رسیدم بالا سرم گیج رفت داشتم میوفتادم که دستم رو گذاشتم روی شونه یک خانوم بســـــــــــــیار محترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بد شانسی ما هم این خانوم بســــــیار محترم با آقاشون تشریف آورده بودن که نزدیک بود یک کتک مفصلی بخوریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10- صمیمی ترین دوستانت تو PCN !
یکی از کاربران هست به نام makintash خیلی باهاش صمیمی هستم
11- شرکت نرم افزاری مورد علاقت !
Ashampoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12- از این آدما هستی که تولد واسشون می گیرند
بله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13- بهترین نصیحتی که شنیدی ؟
زمین بخر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14- نظرت راجع به اینا رو بگو (همه دوستای صمیمی خودم هستند!) :
Ali™
پسر خوبیه و اطلاعات بالایی داره و دوس داره تو همه چیز دخالت کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (یه وقت چیزی نگی بنت کنه )
من اصلا غلط بکنم در باره ایشون نظر بدم من کی باشم آخه ؟ ؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador
رفیق خودمه که سلییقه موسیقیاییش ( چی گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) مثل خودمه
M A H R A D
استاد مهراد هم که معرف حضور هستن یه مدت تو یاهو مزاحمشون میشدیم
sAsan.K - 50Cent
اوه اوه رییس ساسان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر خاصی ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth
ایشون رو هنوز نمیشناسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi
داش مهدی هم که نیاز به گفتن نداره رفیق خودمونه فقط باید یکم رو پنگوئن بازیش کار کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick
آقا میلاد هم که خیلی وقته خبری ازشون نیست
D J V A H I D
وحید خان هم که همشری خودمون هست و دوسش داریم و توی فروم دیگه هم دیدیمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
unknown64
امیر خان هم توی بخش فیلم که همیشه زحمت میکشن و ما مزاحمشون میشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی اردلان
چاکریم
شما هم همینطور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
آقا منم يه چنتا سوال...
1-اگه بگن وصيت كن فردا ميميري چه وصيتي ميكني...
2-با متاليكا حال ميكني...
با چندتا آهنگش
Nothing Else Matters
THE MEMORY REMAINS
اون آهنگی که روی کوه هستن اسمش چی بود ؟ ؟
3-با فتوشاپ چي...
نه زیاد
با Paint راحت ترم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-آرزويي داري بش رسيده باش...
بله
90% شون
5-چرا ازدواج...
راه بهتری سراغ داری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6-نظرت راجع به صداي دزدگير ماشن ساعت 4 صبح چيه...
واسه من فرقی نداره چون تا 6 بیدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7-دوست داري جاي كي بودي...
جای یه شهروند آمریکایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8-يه سوال از خودت بكن جواب بده...
چرا اینقدر ریلکسی ؟
نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9-BBC يا شبكه خبر...
هیچکدوم
VOA
10-يه بيت شعر بگو...
اصلا اهل شعر نیستم
ببخشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي با تشكر و ممنونيت...
خواهش میشه
Bahador (25-08-09), Ramin_Zero1818 (25-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نوبت من میباشست حاج آقا آفلاینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و علیکم
1- سوال چه مدلیش خوبه؟
2- کارت S2 پیدا میشه به نظرت ارزش خرید داره؟
3- چه جهتی روی S2 هست که آف خوبی داشته باشه؟
4- من هنوز فیلمهایی که تو اون مدت دانلود کرده بودیم رو خیلی هاشو ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟ تو همشو دیدی؟
5- فکر میکنی به همین زودیها اتفاق بدی میافته؟
6- چرا هر جا میرم تو هم هستی و مدیر هم هستی هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
7- یک خاطره از زمان مک 1 مگ فری آفلاین تعریف کن واسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
8 - اردل پسرم من فکر نمیکردم اینقدر جوون مونده باشی 69 ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب موندی
9 - دیگه چه خبر؟
10- آواتار من چطوره؟
11- یه حرکت ژانگولر بلدی؟
12- تا حالا شده توی اتوبوس سوار بشی و ترمز ناجور بگیره وسط 2 تا خانم +200 گیر کنی و فشار بهت وارد بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
13 - در مورد این کاربر چون در پست قبلی چیزی نگفتی اینجا بگوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
ViViD
روی 13 موندم چون اصلاً اعتقاد ندارم نحص باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلص رفیق قدیمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 25-08-09 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
Bahador (25-08-09)
SSA Super V.I.P
اردلان جان در مورد من نظر خاصی نداری ، ها ؟!
باشه ه ه ه ه ه ه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks