درسته تایپیک شلوغ شد استاد امید پست های منم حذف کن چون از بحث اصلی خارج شدم
آمبولی هوا تا 100 سی سی به درون وریدها ندرتا مشکلی ایجاد میکند ولی در مقادیر بیشتر از اون بصورت حباب بزرگی داخل قلب می شه و مانع پمپاژ خون از قلب می شود.( اکثر تزریق ها وریدی انجام میشه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما تزریق هوا به درون شریان می تواند مشکل ساز بشه بطوریکه وجود 2 سی سی حباب هوا در جریان خون مغز باعث سکته مغزی می شود و وجود نیم سی سی هوا در عروق کرونر باعث ایست قلبی می شه و مرگ ...
DOOM999 (13-07-17), SajjadKhati (14-07-17), sfmth (13-07-17)
|
دوستان پست های خود که درباره روشهای .... هست ویرایش کنید .این موارد دیده بشه برای سایت مشکل ایجاد میشه . من هم نمیتونم تمام پست ها را چک کنم . خود کاربران باید رعایت کنند .
AtrafNET (14-07-17), DOOM999 (13-07-17), M A H R A D (14-07-17), sfmth (13-07-17), علی حسنی (13-07-17)
اگه اوضاعتون اونقدر بد باشه که تنها راهتون مرگ باشه خوب خدا خودش میکشتتون اگه هنوز زنده این دلیل داره هیچ چیز بی دلیل نیست. امیدتون رو حفظ کنین و به زندگی ادامه بدین و به حرف های استاد امید گوش کنین
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
DOOM999 (14-07-17)
--_:؛_/^'-":
آخرین ویرایش توسط mohsen1367 در تاریخ 14-07-17 انجام شده است
DOOM999 (14-07-17)
آقا امید می خوای پست های نا مربوط رو کلاً پاک کنید خیلی ممنون هم که احترام همه رو رعایت میکنید و میذارید خودشون تصمیم بگیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز صبح برای من با صبح های دیگه فرق می کرد چون وقتی صفحه اول انجمن رو باز کردم و دیدم که دوستمون آنلاینه واقعا خیلی خوشحال شدم و به نظرم صحبت های دوستان موثر واقع شد
a1.JPG
ehsan2001 (15-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks