علیرضا و نوید عزیز از بچه های گل آورکلاک.انقدر من رو شرمنده نکنید.علیرضا جان خیلی خوشحالم که باعث شدم ترست از آورکلاک بریزه.....من وظیفه خودم رو انجام دادم...خیلی گلی
نوید جان یادم گفتی به من که رکورد e2180 رو تو ایران زدی ......گفتی 3.8 و تو hwbot.org هم ثبتش کردی.می دونی چه حسی به من دست داد وقتی اینو گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟از شادی تو پوست خودم نمی گنجیدم.چون یه ایرانیو دیدم که رکورد خوبیو ثبت کرده و تونسته رتبه ایران رو بالا ببره...اما در مورد بچه ها ؟؟من که تو پست قبلی گفتم اونا کی بودن........راستی بچه من از یک چیز این فروم خیلی ناراحتم.دیدم که عکس یکی از بچه های غرفه رو زدبد و گفتید که این همونیه که اشتباه جواب داد.ایشون یکی از دوستان عزیز من هستند که نفر اول دور اول مسابقه امسال بودن.بچه ها ما که علامه دهر نیستیم.همتون قبول دارید که انسان اشتباه می کنه؟؟؟؟؟خوب دوست من هم خیلی خسته شد بود چون از صبح اونجا بوده و به سوالات جواب می داده.نویدمی دونه کیو می گم.بچه ها اگر کسی اشتباه کرد سعی نکنید تخریبش کنید بلکه کمک کنید تا اشتباهش رو رفع کنه.بچه ها احتمال 95% این آخرین پست من تو این سایته.چون باید مطلب آماده کنم و تو سایت ochot.com بزارم تا کساییکه علاقه مندن بتونن از مطالبم استفاده کنن.واقعا وقتم کمه 14 ساعت کار می کنم و 4 ساعت واسه ترجمه و توسعه سایت وقت می زارم.در ضمن نوید جان آرش خبرنگار افتخاری سایت ochot.com هستش.می خوام بدونم کدوم سایت یا خبر گذاری مثل آرش عملکردش(در زمینه آورکلاکینگ)....در کل از همتون می خوام تو ochot.com فعالیت کنید چون این سایت اولین و تنها ترین سایت تخصصی آورکلاکینگ تو ایرانه که با کمک اساتیدی مثل شما باید راه بیفته....البته گفتم تخصصی منظورم این بود که فقط به مقوله آورکلاکینگ می پردازه...بازم از همتون تشکر می کنم.تمامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks