دوست گرامی شما یک بحث کلی میخواهید مطرح کنید برای همه گارانتی ها یا روی سخنتون با آواژنگ هست . لطفا درخواست تصحیح عنوان تاپیک بدید .
سلام
امروز مطلبی خواندم که جالب بود.
چطور است که ما همه پول گارانتی میدیم و وقتی یک قطعه ای خراب میشه ، سرویس به اون فردی که قطعه اش خراب شده داده میشه
و منی که قطعه ام خراب نشده(برخی اوقات به خاطر نگهداری فرد،قطعه آسیب نمی بیند) باید هزینه رو بدم و هیچ سرویس ی نگیریم؟
این تاپیک ببنید
مقایسه سرویس Uh-Oh شرکت HTC با خدمات سایر سازندگان تلفن همراه
من یک محصول میخرم مثل مادربورد. خوب هزینه گارانتی روی محصول کشیده شده. من هیچ استفاده ای از گارانتی نمی کنم.
آیا نباید بعد از اتمام گارانتی ، شرکت به نحوی ، این هزینه پرداختی که به شرکت دادیم را طوری برای کاربر جبران کند؟!
خوب فرق ما با اون فردی که از گارانتی استفاده کرده در چیه؟!
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 17-06-15 انجام شده است
|
|
گرامی خوب گارانتی های دیگر در این سایت نیستند و خیلی از شرکت ها اصلا فقط نام کلمه گارانتی و خدمات و پشنتیبانی رو یدک میکشند(مثل ایران رهجو)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا آواژنگ اینجاست ما اون رو خطاب قرار دادیم.
شما یک بحث کلی رو مطرح کنید . دلیلتون برای خطاب قرار دادن شرکت آواژنگ چون نمایندگی دارد برای پشتیبانی فنی آنلاین دلیل نمیشه مورد خطاب قرار بگیره . لطفا رعایت کنید .شما یک بحث کلی مطرح کردید ولی فقط شرکت آواژنگ رو مورد خطاب قرار دادید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرامی نام تاپیک رو ویرایش کردم ، اگر اپدیت نشده شاید روی cache هست.
حالا هر شرکتی مایل بود پاسخ بده. به نظرم هیچ کدامشون پاسخ نمیدن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks