صحبت شما در اهمیت علوم انسانی (در مفهوم کلی اش) رو قبول دارم اما نه این علوم انسانی ما و نه این علوم انسانی خوانده های ما و نه هر مدیریتی! (بگذریم که 38 ساله کل مدیریتها خرد و کلان دست همینهاست و نتایجش شده این)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی دو تا مصداق از خروارها که یادم مانده رو تعریف کنم گرچه کلیت نداره اما متاسفانه عمومیت داره
چند سال قبل با یکی از همین حضرات که مسوول واحدی بود -و به قرار اطلاع در حاضر مسوول فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از سازمانهای دولتیه- برای کنکور فوق لیسانس جامعه شناسی آماده می شد (لابد الان دکتراش رو هم گرفته) رفاقت داشتم آمده بود اتحاد مزدوج که ما بگمانم در جبر اول یا دوم دبیرستان خوانده بودیم رو می پرسید که چیه و چطوره... از مدیریت و سواد مدیریتش هم که دیگه چیزی نگم چون برخی باور نخواهند کرد، تنها عامل پیشرفتش قلق های چاپلوسی حرفه ای اش بود و سر کار گذاشتن مردم با ترفندهای کلامی حساب شده ای که بلد بود . که پس از بیان تاثیرش در پیشرفتهاش می خواست محض رفاقتش یاد من هم بده که دید داره آب در هاون می کوبه رفت پی کارش
یکی دیگه که از راه زد و بند و پ ، مسوول فناوری ICT یکی از سازمانها شده (مقام بالاترش که اونم هم رشته اش بود هرجا مسوولیتی می گرفت اینو با خودش می برد) حتی نصب ویندوز هم یاد نداشت بقول خودش سواد علمی فقط در حد جدول ضرب. بارها تماس می گرفت تا چاره ای جلوی پاش بذارم برای خرابکاریهای پرشماری که ببار می آورد ، مدیریت سازمانیش رو هم اگر صفر بدم بازم ارفاق کردم
از این نمونه ها و مصادیق زیاد توی انبان خاطرات دارم اما هم گفتنش مایه ی ملاله و هم شنیدنش، اما اینها آقا بالا سرهای مردم شدند
بله علوم انسانی در جای خودش مهمه اما علوم انسانی خوانده های اینچنینی ما به هر مسوولیتی که در مملکت توانستند چنگ انداختند و اون متخصص و مهندس و تکنیسین فنی خبره از روی ناچاری یا مشمول فرار مغزها شده و یا نشسته پشت فرمان تاکسی ..
ماها چون داخل این گنداب هستیم بوی تعفن سوء مدیریت اینها رو دیگه حس نمی کنیم عادی شده یکی که از بیرون نگاه کنه عمق عقب ماندگی تاریخی ما رو بهتر می فهمه. بقول رییس مجلس دیروز می گفت بدن دولت فربه اما ناکارامد شده، ولی کیه که دنبال ریشه هاش باشه، اگرم یکی سربسته اشاراتی بکنه می خوایم خونش رو بریزیم ...
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 08-10-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks