آقا راستی يادم رفت بگم اگه اينترنته پر سرعت نداری ميتونی اندازه 50 مگ فايل انتخاب کنی
که يه جايی که قابلیت resume داره باست آپلود کنم
آقا راستی يادم رفت بگم اگه اينترنته پر سرعت نداری ميتونی اندازه 50 مگ فايل انتخاب کنی
که يه جايی که قابلیت resume داره باست آپلود کنم
|
|
بهنام جان تولدت مبارک.من هم پیام دادم بهت.
کاربر افتخاری انجمن
سلام به همگي...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
ببخشيد كه دير جواب مي دم...
مهراد جان خيلي ممنونم...مرسي كه به ياد من بودي!!
کاربر افتخاری انجمن
مرسي آرمين جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy
ان شاء الله شما هم 1000 سال زنده باشي!
مرسي شهريار جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
من متاسفانه نتونستم آف هاي ياهوم رو بخونم،چون DC شدم و همه پريدن!!مرسي از لطفت...
ان شاء الله تو هم 100 سال زنده باشي و ادمين يه انجمن بزرگ باشي...!!!
مرسي سعيد جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
مرسي بهنام جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
ان شاءالله شما هم اينقدر زنده باشي!
مرسي از كادوت...!راضي به زحمت نبوديم!!!
مرسي ميلاد جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick
ممنونم.
مرسي سعيد جان...ان شاءالله شما هم موفق و سلامـــت باشي...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.Online
مرسي مجير عزيز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovergod14loversand
مرسي دوست عزيز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi Hero
مرسي مهدي جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX
من هم خيلييي به شما ارادت دارم!
راستي مرسي از كادوت!!
کاربر افتخاری انجمن
مهدي جان مرسي از كادوت...مزاحم مي شم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi Hero
مرسي اميرحسين عزيز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amirhossein
ديدم پيامت رو...!
Administrator
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
دوستی به درد همین روزا میخوره دیگه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من هم از طرف خودم 16 سالگی بهنام جون را به او تبریک می گویم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks