D J V A H I D (19-09-08), murizaki_2000 (30-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مصطفی جان
مرسی از پیشنهادت
خیلی خیلی خوشحال میشیم در خدمت عزیزی چون شما باشیم
قرار رو جایی میزاریم که بشه بعدش یه قهوه خونه مشت رفت و سر حال اومد ... (( دسته جمعی )) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ....دوم این که پارک لاله بقل خونه ماست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من اونجا خیلی دوست و اشنا دارم و اگه اونجا بزاریم باید با تک تکشون حدود یک ساعت سلام علیک کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای همین یه جایی مثلا شاید پارک ساعی قرار رو گذاشتیم یا یه جایی که همه بلد باشن ...اگه پیشنهاد دیگه ایی داری برای محل میتینگ حتما بگو و خوشحال میشیم از نظرت استفاده کنیم
به احتمال خیلی زیاد تیر ماه میتینگ رو بر گزار میکنیم
D J V A H I D (19-09-08), murizaki_2000 (30-05-08)
نه داداش ما خیر سرمون 20 سال تلاش کردیم دودی نشیم شما هم سعی نکن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا فوقش 3-4 تا سلام خرج کردنه که تازه سلامتی هم داره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس سخت نگیر بنداز همونجا ما هم دعا میکنیم آشنا کمتر ببینی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدا کسی هست پارک لاله را بلد نباشه؟! (بعد جالبه پارک ساعی را به جاش بلد باشه؟! :دی)
با سلام
باعث افتخار من هست که فرصتی باشه و بتونم از نزدیک دوستان خوب و باصفای خودم رو در محلی گرد هم ببینم.
بقول بعضی ها، من هم پا هستم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
D J V A H I D (19-09-08), Labyrinth (01-06-08), PCminister (01-06-08)
سلام
بعذ از مدتی دوری ..... و مشکلاتی که پیش اومد ( ف ی ل ت ر و مشکلات شخصی و خودم و ....... ) دوباره این تاپیک رو اوردیم بالا تا ان شالله اولین میتینگ رو راه بندازیم ( این بار به صورت جدی کار رو دنبال میکنیم )
دوستان اگه تمایل دارن یک بار دیگه بیان و امادگی خودشون رو اعلام کنن تا بعد از امار گیری مجدد تاپیک اصلی رو بزنیم
با تشکر
D J V A H I D (19-09-08), Shahryar (14-09-08), Trance (14-09-08)
|
|
اگه شد ميام البته شهريار اگه باشه حتما ميام
سلام خدمت دوستا عزیز و گرامی
ما پایه بودیم و هستیم ! فقط موندم این 2سیب جان چه جوری یهو وسط ماه رمضان جوگیر شد ! :دی
فقط دوستان زودتر اعلام کنید تا تکلیف بر همگان مشخص باشه ! دوستانی هم که با پارک لاله موافقند دستاشون بالا ! :دی
قربانتان: مصطفی عشقی
کاربر شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
خب آقا چی شد پس ؟ میبینم که ول شد!!! تابستونم تموم شدا !!! بهترین فرصت بود که دوستان خودشون نخواستن استفاده کنن. منم میخواستم با کسری بیام . ولی اینطور که معلومه شل گرفتن دوستان !!! امیدوارم به هر جهت بالاخره به روز جور بشه
میتینگ توی پارک لاله برگزار میشه
فقط مونده اعلام امادگی دوستان
بعد از ماه مبارک ان شالله میتینگ رو برگزار میکنیم
من حاضرم بیام ولی پارک لاله رو بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جدی میگم به خدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر آدرس بدید پیدا میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks