پاسخ: اولین میتینگ اعضای پی سی نت ورک
نقل قول:
با سلام
از دوستانی که پی سی ورلد هم بودند (مثل مهدی هرو ، امین ،..) و یا هستند از وضعیت قرار آمدن من کاملا مطلعند !
قرار آمدنهای من طوریه که الآن لقب پدر قرارهای پی سی ورلد را دارم! یعنی در تمام قرارها جز یکی (که مشهد بودم و واقغا محال بودکه بیام) حاضر بودم! و انشاءالله بتونم اینجا هم شرکت کنم !
من مانند 2-3 تا قرار گروهی دیگری که در گروههای مختلفی انجام دادیم پیشنهاد میکنم که محل قرار را پارک لاله درب ضلع جنوب غربی (به احتمال 70% درست گفتم) یعنی تقاطع بلوار کشاورز و خیبان کارگر شمالی (امیرآباد) قرار بدید! به علت مرکزی بودن در شهر و مهمتر سهولت در امر حمل و نقل استقبال خوبی میشه !
تا اینکه نظر دوستان چی باشه !
قربانتان: مصطفی عشقی
سلام مصطفی جان
مرسی از پیشنهادت
خیلی خیلی خوشحال میشیم در خدمت عزیزی چون شما باشیم
قرار رو جایی میزاریم که بشه بعدش یه قهوه خونه مشت رفت و سر حال اومد ... (( دسته جمعی )) :lol:....دوم این که پارک لاله بقل خونه ماست :1. (38)::1. (38)::1. (38): من اونجا خیلی دوست و اشنا دارم و اگه اونجا بزاریم باید با تک تکشون حدود یک ساعت سلام علیک کنم :1. (38)::1. (38): برای همین یه جایی مثلا شاید پارک ساعی قرار رو گذاشتیم یا یه جایی که همه بلد باشن ...اگه پیشنهاد دیگه ایی داری برای محل میتینگ حتما بگو و خوشحال میشیم از نظرت استفاده کنیم
به احتمال خیلی زیاد تیر ماه میتینگ رو بر گزار میکنیم
نقل قول:
سلام مصطفی جان
مرسی از پیشنهادت
خیلی خیلی خوشحال میشیم در خدمت عزیزی چون شما باشیم
قرار رو جایی میزاریم که بشه بعدش یه قهوه خونه مشت رفت و سر حال اومد ... (( دسته جمعی )) :lol:....دوم این که پارک لاله بقل خونه ماست :1. (38)::1. (38)::1. (38): من اونجا خیلی دوست و اشنا دارم و اگه اونجا بزاریم باید با تک تکشون حدود یک ساعت سلام علیک کنم :1. (38)::1. (38): برای همین یه جایی مثلا شاید پارک ساعی قرار رو گذاشتیم یا یه جایی که همه بلد باشن ...اگه پیشنهاد دیگه ایی داری برای محل میتینگ حتما بگو و خوشحال میشیم از نظرت استفاده کنیم
به احتمال خیلی زیاد تیر ماه میتینگ رو بر گزار میکنیم
نه داداش ما خیر سرمون 20 سال تلاش کردیم دودی نشیم شما هم سعی نکن! :1. (38):
حالا فوقش 3-4 تا سلام خرج کردنه که تازه سلامتی هم داره!:1. (38):
پس سخت نگیر بنداز همونجا ما هم دعا میکنیم آشنا کمتر ببینی!:1. (38):
جدا کسی هست پارک لاله را بلد نباشه؟! (بعد جالبه پارک ساعی را به جاش بلد باشه؟! :دی)
با سلام
باعث افتخار من هست که فرصتی باشه و بتونم از نزدیک دوستان خوب و باصفای خودم رو در محلی گرد هم ببینم.
بقول بعضی ها، من هم پا هستم ... :great:
سلام
بعذ از مدتی دوری ..... و مشکلاتی که پیش اومد ( ف ی ل ت ر و مشکلات شخصی و خودم و ....... ) دوباره این تاپیک رو اوردیم بالا تا ان شالله اولین میتینگ رو راه بندازیم ( این بار به صورت جدی کار رو دنبال میکنیم )
دوستان اگه تمایل دارن یک بار دیگه بیان و امادگی خودشون رو اعلام کنن تا بعد از امار گیری مجدد تاپیک اصلی رو بزنیم
با تشکر
اگه شد ميام البته شهريار اگه باشه حتما ميام
سلام خدمت دوستا عزیز و گرامی
ما پایه بودیم و هستیم ! فقط موندم این 2سیب جان چه جوری یهو وسط ماه رمضان جوگیر شد ! :دی
فقط دوستان زودتر اعلام کنید تا تکلیف بر همگان مشخص باشه ! دوستانی هم که با پارک لاله موافقند دستاشون بالا ! :دی
قربانتان: مصطفی عشقی
بله... بنده هم پایه هستم!! البته اسمم پایه نیست ها... (ههه خندیدیم!!)
خب آقا چی شد پس ؟ میبینم که ول شد!!! تابستونم تموم شدا !!! بهترین فرصت بود که دوستان خودشون نخواستن استفاده کنن. منم میخواستم با کسری بیام . ولی اینطور که معلومه شل گرفتن دوستان !!! امیدوارم به هر جهت بالاخره به روز جور بشه
میتینگ توی پارک لاله برگزار میشه
فقط مونده اعلام امادگی دوستان
بعد از ماه مبارک ان شالله میتینگ رو برگزار میکنیم
من حاضرم بیام ولی پارک لاله رو بلد نیستم :1. (38): جدی میگم به خدا :1. (38):
اگر آدرس بدید پیدا میکنم :1. (40):
:yes: