G E N E R A L ™ (14-02-09), M A H R A D (16-02-09), Mehdi_Full (15-02-09), Rohham (14-02-09)
کاربر شهرسختافزار
در تمرين امروز
خليلي دوباره براي پرسپوليس گلزني كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز از ساعت 10:30 دقيقه در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان اصلي پرسپوليس در ديدار روز گذشته زير نظر كاستا به مدت 45 دقيقه به دويدن، حركات كششي و حركات سرعتي بر روي موانع پرداختند.
بازيكنان ذخيره در ديدار روز گذشته نيز پس از گرم كردن زير نظر سعداوي و كاروانهو به فوتبال پرداختند. در اين تمرين محسن خليلي 3 گل به ثمر رساند و مورد تشويق بازيكنان و هواداران قرار گرفت.
* پژمان نوري و آتسو غايب بودند. نوري به دليل فوت دايي اش و سفر به انزلي در تمرين غيبت داشت.
* در ابتداي تمرين وينگادا به مدت 10 دقيقه با بازيكنان گفت و گو كرد.
* ايوان پتروويچ و عليرضا محمد دقايقي به صورت اختصاصي با سرمربي پرسپوليس گفت و گو كردند.
* نبيا... باقريها پس از 10 دقيقه با اجازه كادر فني محل تمرين را ترك كرد. او از فردا به صورت انفرادي تمرين خواهد كرد.
* احمدرضا عابدزاده نيم ساعت زودتر از بازيكنان تمرينات ويژهاي را با دروازهبانان شروع كرد.
* خبرنگاراني كه براي مصاحبه از حقيقي به طرف او رفتند با برخورد خوبي از اين دروازهبان مواجه نشدند.
* محمد منصوري به دليل خونريزي شديد از ناحيه پا زير نظر دكتر زرينه اختصاصي تمرين كرد. زرينه در خصوص وضعيت او گفت: حضور اين بازيكن در بازي روز سه شنبه با ابومسلم مشخص نيست.
* فرزند احمدرضا عابدزاده در تمرين امروز پرسپوليس حضور پيدا كرد.
=============================================
=============================================
توره: تماشاي دربي از تلويزيون برايم سخت بود
ابراهيم توره در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: واقعا بدشانس هستم. خيلي دوست داشتم در دربي 66 حضور پيدا كنم و گل بزنم.
وي افزود: دوست داشتم به ورزشگاه آزادي بروم اما نشد. واقعا ديدن دربي از تلويزيون برايم بسيار سخت بود. هر لحظه فكر ميكردم قرار است به زمين بروم.
وي خاطرنشان كرد: حرف هاي زيادي عليه من گفته شد اما به آنها توجه نمي كنم. اميدوارم در ديدارهاي آينده باز هم براي پرسپوليس گلزني كنم.
G E N E R A L ™ (14-02-09), M A H R A D (16-02-09), Mehdi_Full (15-02-09), Rohham (14-02-09)
کاربر شهرسختافزار
انصاري فرد: پرسپوليسي ها از تساوي در دربي خوشحال نيستند
عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره صحبتهاي اخير واعظ آَشتياني در خصوص شادي پرسپوليسي ها بعد از دربي اظهار داشت: دوست ندارم وارد حاشيه شوم اما بعد از گل استقلال و در ابتداي بازي همه ديدند ما چند موقعيت داشتيم. اگر 5 دقيقه زودتر گل ميزديم ميتوانستيم گل دوم را بزنيم.
وي افزود: من، بازيكنان پرسپوليس، كادر فني و هواداران از اين تساوي خوشحال نيستيم. چون براي 3 امتياز وارد ميدان شده بوديم. اين مسئله ميتوانست ما را به صدر جدول نزديكتر كند.
انصاري فرد عنوان كرد: بايد از غيرت و جسارت بازيكنان و كادر فني تقدير كنم. بعد از خوردن گل بازيكنان پرسپوليس را مي ديدم كه به يكديگر اشاره ميكردند؛ فقط حمله كنيد. آنها دو برابر توانشان دويدند. اين كار جاي تقدير دارد.
وي درباره كمك مالي رئيس جمهوري به باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس در حال حاضر در شرايط حساسي قرار دارد و بايد گام در ليگ قهرمانان آُسيا بگذارد و به همين دليل به كمك مالي نياز دارد.
انصاريفرد افزود: با پيگيريهاي مهندس علي آبادي و علي سعيدلو خبرهاي خوشي دريافت كرديم. كمك مالي رئيس جمهوري به پرسپوليس در چند روز آينده قطعي مي شود. البته بعضيها اين مسئله را شايعه توصيف كرده بودند ولي با پيگيرهايي كه داشتيم اين كمك به ما خواهد شد. البته مبلغ آن هنوز مشخص نشده است.
وي ادامه داد: با كمك رئيس جمهوري مشكلات مالي كاسته خواهد شد. البته نبايد فراموش كرد كه زحمات هدايتي تا به امروز اجازه نداده پرسپوليس با مشكل مواجه شود مخصوصا براي حضور وينگادا رئيس هيات مديره پرسپوليس كمك زيادي به ما كرد.
انصاري فرد يادآور شد: از صميم قلب از طرف تمام پرسپوليسي ها از رئيس جمهوري تشكر ميكنم. ايشان نگاه ويژهاي به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس و ساير تيمهاي ليگ برتري ايران و همچنين تيم ملي دارد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص ديدار با سعيدلو؛ معاون اجرايي رئيس جمهوري گفت: اين ديدار قبل از دربي بسيار براي ما خوب بود . ايشان راهكارهايي را به هيات مديره پرسپوليس ابلاغ كردند كه با برنامهريزيهاي مدون در طول فصل آن را پياده خواهيم كرد. سعيدلو هميشه با پرسپوليس بوده و هيچ وقت ما را تنها نگذاشته است. او تاكيد بسياري بر اين دارد كه جامعه جوان پرسپوليس كه هواداران زيادي را به خود اختصاص داده هيچ وقت نبايد دلگير شود و ما هم در اين راه وظيفه سنگيني داريم.
انصاري فرد درباره احتمال جذب بازيكن خارجي تصريح كرد: فعلا بازيكن خوبي را پيدا نكردهايم كه بتواند در ليگ قهرمانان آسيا به ما كمك كند اما رايزنيهاي گستردهاي انجام داده ايم تا چند بازيكن آماده در حد نام پرسپوليس را براي فصل آينده جذب كنيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در جواب اين سئوال كه آيا به دنبال ديدارهاي تداركاتي هستيد يا خير خاطرنشان كرد: رايزنيهايي انجام داده ايم تا تيمهاي بزرگ اروپايي به ايران بيايند و هر وقت مسجل شد اسم تيمها و زمان بازي ها را اعلام ميكنيم. من عادت ندارم قبل از قطعي شدن كاري؛ آن را اعلام كنم.
انصاري فرد درباره اقدامات انجام شده براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: ما تيم هاي عربي را به خوبي ميشناسيم و ميدانيم قطعا ما را اذيت خواهند كرد. به همين دليل زودتر از موعد مقرر كارهاي خود را انجام دادهايم تا نتوانند بهانه بياورند. ستاد ويژه آسيايي پرسپوليس نيز به دنبال مهيا كردن سفر پرسپوليس به عربستان است كه خوشبختانه تا امروز همه كار خوب بوده است.
انصاري فرد در خصوص ديدار با ميثاق معمارزاده عنوان كرد: او دروازهبان بسيار خوب و با فيزيك بدني بسيار مناسب است و اميدوارم هر چه زودتر بتواند پرسپوليس را همراهي كند. كادر فني روي او نظر مساعدي دارد و به همين دليل بعيد است ديگر به دنبال دروازه بان خارجي باشيم.
وي درباره بازي فردا برابر ابومسسم گفت: اميدوارم بازيكنان پرسپوليس با ارائه يك بازي خوب 3 امتياز اين بازي خانگي را كسب كنند.
=========================
معمارزاده: از هفته آينده در تمرينات پرسپوليس شركت ميكنم
ميثاق معمارزاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: شرايطم بسيار خوب است. پزشكان آلماني در چند روز گذشته تست نهايي را از من گرفتند و از وضعيتم اظهار رضايت كردند.
وي افزود: پس از جلسهاي كه با آنها داشتم مجوز بازگشت به ايران را دريافت كردم و ديگر لازم نيست به آلمان بروم.
معمارزاده ادامه داد: مرحله آخر برنامه درمانيام را دريافت كردهام. صبحها در آكادمي ملي المپيك و بعدازظهرها زير نظر كادر پزشكي تيم فوتبال پرسپوليس تمرينات خودم را دنبال خواهم كرد.
اين دروازهبان تاكيد كرد: نميدانم بصورت دقيق از چه زماني ميتوانم با پرسپوليس به ميدان بروم اما از هفته آينده تمريناتم را با پرسپوليس بصورت انفرادي با فشار كم آغاز ميكنم تا بتوانم با توجه به قولي كه دادهام و هدفي كه دارم اين تيم را در آُسيا همراهي كنم.
وي در خصوص ديدار با انصاري فر و وينگادا گفت: ديدار بسيار خوبي بود. خوشحالم كه آنها دوست دارند من سريعتر به پرسپوليس برگردم. اين براي من يك قوت قلب بود. براي حضور در تركيب پرسپوليس لحظه شماري ميكنم، البته كار سختي است اما من كارهاي سخت را دوست دارم.
معمارزاده درباره شرايط پرسپوليس در ليگ برتر تصريح كرد: احتمال تغيير در جدول وجود دار.د پرسپوليس اگر بدشانس نبود اكنون جايگاهش در جدول بالاتر بود اما براي رسيدن به هدفمان هنوز وقت داريم.
زارع: خدا را شكر كه محروم نشدم
مازيار زارع در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: آقاي شريفي؛ رئيس كميته انضباطي به من لطف كرد. جريمه 500 هزار توماني براي من بد نبود و بايد خدا را شكر كنم كه محروم نشدم چون طاقت اين تصميم را نداشتم.
وي افزود: شايد هر كسي به جاي من بود و در دقيقه 93 گل مي زد پيراهنش را از تن خارج مي كرد. خيلي دوست داشتم شريفي را در كميته انضباطي ببينم و اين مسئله را براي او توضيح دهم. من قصد خودنمايي نداشتم و فقط احساسات بر من غلبه كرده بود.
زارع در خصوص بازي مقابل ابومسلم مشهد گفت: مي خواهيم انتقام بازي رفت را از اين تيم بگيريم. آنها تيم خوبي هستند ولي بعيد ميدانم در تهران بتوانند جلوي ما ايستادگي بكنند.
زارع پس از بازي با استقلال از سوي كميته انضباطي 500 هزار تومان جريمه شد.
كريمي: من 3 اخطاره نيستم
علي كريمي در گفت و گوي كوتاهي با خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبي قرار دارم و آماده بازي مقابل ابومسلم كه ديدار سختي براي ما محسوب ميشود؛ هستم.
وي افزود: در دربي 66 كارت نگرفتم كه 3 اخطاره شوم. من با قدرت پرسپوليس را در ديدار فردا برابر ابومسلم همراهي خواهم كرد.
باقريها اجازه بازي مقابل ابومسلم را نگرفت
به گزارش خبرگزاري فارس با وجودي كه كه نبيا... باقري ها تمرينات گروهي خود را با پرسپوليس آغاز كرده است اما پزشك اين تيم مجوز بازي كردن وي در ديدار فردا مقابل ابومسلم را صادر نكرد.
زرينه دليل اين كار را تشديد نشدن مصدوميت باقريها عنوان كرد و گفت: او پس از ديدار مقابل ابومسلم ميتواند پرسپوليس را همراهي كند.
ديگر غايب تيم فوتبال پرسپوليس در ديدار مقابل ابومسلم عليرضا نيكبخت واحدي است كه به دليل 3 كارته بودن نمي تواند تيمش را همراهي كند.
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
به گزارش خبرگزاري فارس تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 15 و 30 دقيقه در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس پس از گرم كردن زير نظر سعداوي و كاسدا به دو قسمت تقسيم شدند و به پاسكاري هاي كوتاه و در مرحله بعد به دادن پاس هاي سرعتي همراه با استارتهاي سرعتي پرداختند.
در مرحله آخر نيز در قالب سه گروه حمله به دفاع با يك دروازه در نيمه زمين را تمرين كردند.
* حدود هزار هوادار حضور داشتند و كادر فني و بازيكنان را تشويق كردند. هواداران عليه قلعه نويي و استقلال شعار سر دادند. آنها از مازيار زارع به دليل گلزني در دربي 66 تشكر كردند.
* عليرضا نيكبخت واحدي غايب بود.
* نبي ا... باقري ها تمرينات ويژه اي را زير نظر دكتر زرينه انجام داد.
* علي كريمي با حركات تكنيكي زيبا و گلزني باعث شد هواداران او را شديدا تشويق كنند و جاي او در تيم ملي خالي بدانند.
* حاشيه هاي تيم فوتبال استقلال در چند روز اخير سوژه تمرين امروز سرخپوشان بود.
* كاسدا و كاروانهو دو دستيار وينگادا براي اولين بار تشويق شدند.
* در ابتداي تمرين وينگادا به مدت 10 دقيقه با بازيكنان گفت و گو پرداخت.
* وينگادا در بين تمرين حمله به دفاع در هر لحظه كه احساس مي كرد دستورهاي تاكتيكي اش توسط بازيكنان اجرا نمي شود بازي را نگه مي داشت و به آنها تذكر مي داد.
* وينگادا بدون مترجم در تمرين پرسپوليس حضور پيدا كرد و افشين پيرواني و علي كريمي حرف هاي او را براي بازيكنان ترجمه مي كردند.
* تمرينات امروز وينگادا جالب ترو متنوع تر از روزهاي گذشته بود. او با تاكتيك هاي ويژه به بازيكنان نحوه حمله به دفاع را مي آموخت.
* احمد رضا عابدزاده مانند روزهاي قبل از ابتداي تمرين جداگانه تمرينات ويژه اي را براي دروازه بانان در نظر گرفته بود.
*علي كريمي به تمرين ضربات ايستگاهي پرداخت.
پيرواني: ابومسلم حريف سرسختي است
افشين پيرواني در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: ديگر حق اشتباه نداريم و در ديدار با ابومسلم فقط بايد به فكر سه امتياز باشيم.
وي افزود: نتايج اخير ابومسلم نشان مي دهد اين تيم چقدر خطرناك است اما ما با برنامه براي گرفتن سه امتياز و شادي هواداران به ميدان مي رويم.
پيرواني خاطر نشان كرد: خوشبختانه بازيكنان ما بعد از دربي تمرينات خوبي را داشتند و از هر لحاظ آماده حضور براي ديدار با ابومسلم و كسب سه امتياز هستند.
جلسه وينگادا با خليلي برگزار شد
به گزارش خبرگزاري فارس نلو وينگادا پس از تمرين امروز با محسن خيلي مهاجم پرسپوليس در خصوص وضعيت او گفت و گو كرد.
وي به خليلي گفت؛ نبايد به هيچ عنوان عجله كني. فعلا بدن تو آماده نيست. هر وقت كه علائم مثبتي از وضعيت تو در تمرينات پرسپوليس را ديدم مجوز بازي كردنت را صادر خواهم كرد.
وينگادا همچنين در تمرين امروز نحوه ضربه زدن و قدرت پاي خليلي را زير نظر داشت.
وينگادا: بايد 3 امتياز بازي با ابومسلم را بگيريم
نلو وينگادا در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي فردا برابر ابومسلم اظهار داشت: شناخت زيادي نسبت به ابومسلم و تيم هاي ايراني ندارم و به همين دليل با كمك از دستيارانم به ديدار حريفان مي روم.
وي افزود: من همفكري در تيم را دوست دارم و در تمام موارد سعي مي كنم با دستيارانم گفت و گو كنم.
وينگادا تصريح كرد: وضعيت تيم پس از دربي خوب است اما من تمرينات ويژه اي براي بازيكنان در نظر دارم كه امروز فقط گوشه اي از آن را پياده كرد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: 3 امتياز در بازي فردا هدف ما است. به همين دليل با تمام قوا داريم به ديدار ابومسلم مي رويم تا هواداران را خوشحال كنيم.
وينگادا اضافه كرد: هواداران ايراني بسيار خونگرم هستند. وقتي در تمرينات حضور هزار نفري آنها را مي بينم با انگيزه تر مي شوم. اميدوارم بتوانم محبت آنها را جبران كنم.
=========================از هر 10 تا خبری که میذاره 9 تا از پرسپولیسه یکی از استقلال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم فارس نیوز پرسپولیسی باشه
M A H R A D (18-02-09), Mehdi_Full (16-02-09), Rohham (16-02-09)
SSA Super V.I.P
جهت یادآوری برخی دوستان :
کد:http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=111822#post111822
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان ، بازی بعدی با کدوم تیم و کجاست ؟
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 20-02-09 انجام شده است
.
.
....
......
Armin-N (18-02-09), Mehdi_Full (18-02-09), murizaki_2000 (19-02-09)
کاربر شهرسختافزار
بازی بعد:
برق شیراز -------- پرسپولیس
تاريخ برگزاري: 3 اسفند 1387
زمان برگزاري: 14:30
محل برگزاري: حاقظیه شیراز
داور: البرز حاجی پور
Mahdi_Moosavi (18-02-09), Rohham (19-02-09)
کاربر شهرسختافزار
منصوري: نبايد برق را دستكم بگيريم
محمد منصوري درگفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: خيلي دوست داشتيم شكست بازي رفت برابر ابومسلم را جبران كنيم. به همين دليل با تمام قدرت به ميدان رفتيم و سه امتياز را گرفتيم. اگر از فرصت ها بهتر استفاده مي كرديم مي توانستيم بيشتر از يك گل بزنيم.
وي يادآور شد: مدافعان ما در ديدار بسيار عالي كار كردند و به خوبي توانستند حملات ابومسلم را كنترل كنند.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص 10 نفره شدن ابومسلم و حركت دروازه بان اين تيم گفت:شهاب گردان دروازه بان خوب و با اخلاقي است اما كار او براي من كه در هنگام گرم كردن صحنه را ديدم بسيار عجيب بود.
وي اضافه كرد: گردان ميگفت توپ جمع كن در چند صحنه توپ را به او دير رسانده و در حال تمسخركردن او است به همين دليل اين صحنه اتفاق افتاد. كار خوبي نبود و هيچكس اين مسئله را در فوتبال قبول ندارد چون به دور از جوانمردي است.
منصوري تاكيد كرد: پس از اخراج گردان و 10 نفره شدن ابومسلم ميتوانستيم بيشتر گل بزنيم اما متاسفانه در زدن ضربات آخر بدشانس بوديم.
وي در خصوص بازي با برق شيراز گفت: نتايج اخير برق مثبت نبوده است. اين يك فاكتور مثبت براي ما است البته بازي با پرسپوليس و پخش زنده انگيزهها را بالا مي برد. ما نبايد برق را دست كم بگيريم. ما براي سه امتياز به شيراز ميرويم و براي رسيدن به هدف خود از هيچ تلاشي دريغ نميكنيم.
==============================
زارع و باقريها براي حضور در تمرين پرسپوليس مشكلي ندارند
به گزارش خبرگزاري فارس، مازيار زارع پس از گفت و گو با وينگادا و زرينه(پزشك تيم) از زانوي مصدوم خود MRI گرفت.
زرينه در مورد اين بازيكن به خبرنگار فارس گفت: وضعيت زارع را بررسي كرديم و خوشبختانه ميتواند از امروز (جمعه) در تمرينات شركت كند و مشكل خاصي ندارد.
وي در مورد ديگر مصدومان تيم اظهار داشت: ايوان پتروويچ به دليل مصدوميت از ناحيه ماهيچه پا به استراحت نياز دارد و مانند علي كريمي كه كمر درد او را بسيار اذيت ميكند به شيراز نمي رود.
زرينه همچنين در خصوص نبيا... باقريها نيز گفت: مصدوميت اين مدافع برطرف شده و مشكلي براي بازگشت به ميدان ندارد و در صورت صلاحديد كادر فني مي تواند پرسپوليس را در سفر به شيراز همراهي كند.
باسما داور ديدار پرسپوليس و الغرافه شد
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران به شرح زير است:
پرسپوليس -الغرافه قطر؛ 19 فروردين، ايران
ناظر مسابقات:آرچيلاگ سناورا سوني از سريلانكا
ناظر داوري: يانگ لي از كره جنوبي
داور وسط:ماسن باسما از سوريه
كمك داور اول: تمام هامدون از سوريه
كمك داور دوم:ماشهور هامدان از سوريه
كمك چهارم:يسافوان اوتامان از سوريه
نوري: گفته بودم استقلال دچار مشكل ميشود
پژمان نوري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در چند مصاحبه قبليام گفته بودم استقلال پس از دربي دچار مشكل مي شود. با توجه به سابقه چند سالهام در پرسپوليس اين مسئله كاملا برايم مشهود بود.
نوري در خصوص ديدار مقابل ابومسلم عنوان كرد: بازي خوبي نبود ولي ما سه امتياز را گرفتيم تا فاصله خود را با صدرنشينان كم كنيم. اين هديه خوبي براي هواداران بود كه بايد در هفتههاي بعدي ما را بيشتر حمايت كنند.
وي در خصوص تعويض در بين دو نيمه گفت: نميدانم چه كار بايد ميكردم كه انجام ندادم. پا به توپ شدم و طبق دستور كادر فني در توپهاي سوم هم موفق عمل كردم.
نوري ادامه داد: به نظر خودم يكي از بهترين روزهاي فوتباليام را در نيمه اول بازي با ابومسلم پشت سر گذاشتم. همراه با مازيار زارع وسط زمين را براي خودمان نگه داشتيم. من هافبك دفاعي بودم و بيش از حد نميتوانستم به محوطه جريمه ابومسلم نزديك شوم اما باز هم آمدم و شوت زني كردم.
هافبك تيم پرسپوليس درباره بازي مقابل برق شيراز گفت: تمام بازيها حكم فينال دارد. ما ميتوانيم به صدر جدول برسيم. اين انگيزه را در بين بازيكنان پرسپوليس ديدهام
وي اضافه كرد: برق شيراز تيم جوان و خوبي است و فوتبال را روي زمين شناور بازي مي كند اما بعيد مي دانم بتوانند بر ما غلبه كنند. البته شرايط زمين حافظيه مناسب نيست و اين كار دو تيم را دشوار مي كند.
نوري خاطرنشان كرد: اگر بخواهيم قهرمان شويم بايد تلاش كنيم و يكدل باشيم. قهرماني دور از دسترس نيست.
انصاريفرد: شايد اشعه ليزر كار مخالفان ما بود
عباس انصاريفرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: شايعات زيادي در خصوص اتفاقات بازي با ابومسلم وجود دارد اما چه اطميناني است كه انعكاس اشعه ليزر از سوي پرسپوليسيها صورت گرفته باشد. شايد كار افرادي باشد كه چشم ديدن موفقيتهاي ما را ندارند.
وي افزود: ميگويند اين كار از جايگاه VIP صورت گرفته است. مگر كنترل اين قسمت از ورزشگاه آزادي در دست ما است؟ ما حتي بليتهاي جايگاه را به اندازه كافي نداريم و هميشه دچار مشكل هستيم. كنترل اين قسمت بر عهده افراد ديگري است.
انصاري فرد عنوان كرد: هميشه به هواداران اعلام كردم كه وارد حاشيه نشوند چون نتيجهاش جريمه و محروميتي است كه دود آن اول به چشم خود آنها ميرود. اگر فدراسيون و كميته انضباطي اعلام كنند ما به خاطر مشكلات ليزر نميتوانيم ميزبان باشيم من چه كار ميتوانم انجام دهم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس يادآور شد: پرسپوليس براي برد نياز به انداختن ليزر و ايجاد حواشي براي حريفان ندارد. برد و باخت ما اصلا به اين چيزها ربطي ندارد و با اين كارها پتانسيل ما زير سئوال ميرود.
انصاريفرد خاطرنشان كرد: برابر برق شيراز كار سختي داريم. متاسفانه چند بازيكن آسيب ديده داريم اما مطمئن هستم جايگزينان آنها ميتواند خوب كار كند. خوشبختانه شرايط روحي و بدني ساير بازيكنان بسيار مطلوب است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص نتايج تيمهاي ديگر گفت: ما بايد اول به فكر موفقيت خودمان باشيم و به لغزش تيمهاي ديگر توجهي نداشته باشيم. اعتقاد دارم قهرماني ما دور از دسترس نيست.
انصاريفرد در خصوص مشكلات ليست پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: مدارك را ديروز ارسال كرديم اما واقعا موضوع اين طور نبوده كه اعلام كردهاند. شماره 18 يا 8 مشخص است كه فقط اشتباه تايپي در آن نقش داشته البته ما بايد دقت ميكرديم اما در اين قضيه بزرگنمايي صورت گرفته است.
وي تاكيد كرد: بحث كد ملي نيز واقعا عجيب است. در تمام دنيا پاسپورت ملاك وضعيت يك بازيكن است. من اميدوار بودم فدراسيون از كنفدراسيون آسيا در اين خصوص ايراد بگيرد كه به چه دليل كد ملي از ما خواستهاند. قبل از اين قرار نبود چنين موردي را به آنها تحويل دهيم. تمام اين موارد خوشبختانه برطرف شده شده و آرامش خوبي در باشگاه حاكم است.
|
|
کاربر شهرسختافزار
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
جشن تولد باقري و رضايي و تشويق غلامحسين پيرواني
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز از ساعت 10 و 40 دقيقه در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنانپس از گرم كردن زير نظر كادر فني حركات سرعتي، كار با توپ در ميانه زمين و فوتبال با دروازه هندبالي را تمرين كردند.
* در تمرين امروز عباس انصاريفرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس حضور پيدا كرد.
* سپهر حيدري، علي كريمي، ايوان پتروويچ و محسن خليلي غايب بودند.
* حدود 200 هوادار حضور داشتند و به شدت بازيكنان و كادر فني پرسپوليس را تشويق كردند. آنها به تشويق غلامحسين پيرواني سرمربي مقاومت سپاسي نيز پرداختند.
* مازيار زارع با رفع مصدوميت به مدت نيم ساعت در تمرينات گروهي شركت كرد.
* در ابتداي تمرين وينگادا به مدت 15دقيقه با بازيكنان گفت و گو كرد.
* هواداران جشن تولد كريم باقري و رحمان رضايي را در تمرين امروز تبريك گفتند. در اين مراسم كه به مدت نيم ساعت به طول انجاميد بازيكنان هر كدام به نوبه خود به كريم باقري و رحمان رضايي تبريك گفتند و مدير عامل پرسپوليس از آنها تقدير و تشكر كرد.
*برخي بازيكنان پرسپوليس به صورت اختصاصي با انصاريفرد گفت و گو كردند.
* در انتهاي تمرين مازيار زارع با نعيم سعداوي و نبيا... باقريها با كاستا تمرينات اختصاصي انجام دادند.
وينگادا: قهرمان هم نشويم كارمان جاي تقدير دارد
به گزارش خبرگزاري فارس نلو وينگادا در پايان تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: معتقد هستم تاثيرگذاري يك بازيكن در تيم نقشي ندارد اما در حال حاضر مصدومان پرسپوليس و غيبت آنها مرا بسيار نگران كرده است.
وي افزود: علي كريمي جاي تعريف ندارد. او همه چيز را در زمين نشان مي دهد. من مجبور بودم براي اينكه او و پتروويچ بتوانند به شرايط آرماني برسند به آنها مرخصي بدهم چون براي روزهاي سخت آينده شديدا به آنها نياز دارم.
وينگادا درباره بازي مقابل برق شيراز تصريح كرد: براي من هميشه بازيها به يك اندازه سخت است. اصل كار من اين است كه اول براي خودمان به ميدان برويم و بعد به تيمهاي ديگر نگاه كنيم.
وي اضافه كرد: در ليگ برتر ايران تيم پائين و بالاي جدول نداريم. هيچكدام از تيمها زنگ تفريح نيستند و به همين دليل با قدرت ميگويم تفاوت باشگاههاي بزرگ و كوچك در ايران زياد نيست.
وينگادا تاكيد كرد: برق شيراز تيم سختكوشي است و روحيه جنگجويي دارد. تنها نقطه منفي بازي ما در شيراز اين است كه آنها زمين مناسبي ندارند و ابعاد آن نيز كوچك است. اين مشكلي بود كه در آناليز بازي استقلال و مقاومت سپاسي ديدم.
وي درباره شكست استقلال و كم شدن فاصله امتيازات خاطرنشان كرد: من سرمربي پرسپوليس هستم و به هيچ تيمي كاري ندارم. ميگويم فقط بايد ببريم و به خواستههاي خود برسيم. البته به تيمهاي مقابل احترام ميگذاريم. من زياد به دنبال حريفان و نتايج آنها نميروم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس افزود: من سرمربي استقلال نيستم كه در اين باره نظر بدهم .به همين دليل حرفي نميزنم. فاصله 9 امتيازي ما با صدر جدول به 6 رسيده است و بايد سعي كنيم به صدر برسيم.
وي اظهار داشت: فرض كنيد پرسپوليس تمام بازيهايش را ببرد اما استقلال يا ذوب آهن قهرمان شوند. اين هم جاي تقدير دارد چون ما تمام تلاش خودمان را كردهايم و نسبت به گذشته بازيهايمان قابل قبولتر بوده؛ پس اتفاقات در فوتبال وجود دارد، اما من اول حواسم به تيم خودم است و بعد به تيمهاي ديگر نگاه مياندازم.
وينگادا در جواب اين سئوال كه آيا به دنبال بازيكن خارجي هستيد يا خير؛ گفت: بايد ببينيم براي جذب بازيكن خارجي شرايط چطور است اما ما بيشتر براي فصل بعد تمركز كردهايم چون همه بازيكنان و كادر فني ميدانند كه در انتهاي فصل يك سري از بازيكنان ميروند و نفرات جديدي ميآيند.
وي تصريح كرد: اگر قرار باشد در فصل جديد بازيكني جذب كنيم بعد از سومين بازي در ليگ قهرمانان آسيا اين كار صورت خواهد گرفت. خوشحال ميشوم كه بتوانيم بجاي ديكارمو يك بازيكن جذب كنيم. اما ظاهرا اين كار انجام شدني نيست و بايد مدتي صبر كنيم.
Rohham (20-02-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خليلي: از بازي با سپاهان به ميدان ميروم
محسن خليلي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشبختانه وضعيتم نسبت به گذشته بسيار بهتر شده است. با توجه به صحبت هايي كه با وينگادا در روز گذشته داشتم براي كمك به پرسپوليس و گلزني از بازي جمعه هفته آينده مقابل سپاهان به ميدان خواهم رفت.
وي افزود: دوست نداشتم در حالي كه ناآماده بودم در يك بازي به ميدان بروم و ذهن هواداران را از موفقيتها و گلزني هايم نزديك پاك كنم.
اين مهاجم عنوان كرد: به همين دليل سعي كردم در بهترين شرايط به ميادين بازگردم. بهترين موقع بازي با سپاهان است و مطمئن باشيد حرفهاي زيادي براي گفتن دارم. دليل غيبت من در تمرين امروز پيگيري مراحل فيزيوتراپيام بود كه خوشبختانه به پايان رسيد.
خليلي خاطرنشان كرد: اميدوارم فردا بتوانيم با تلاش بچهها 3 امتياز شيرين را مقابل برق شيراز كسب كنيم.
G E N E R A L ™ (20-02-09), M A H R A D (21-02-09), Mahdi_Moosavi (20-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
1000 پست من در pcnetwork.ir با خبر بد بود شرمنده از تمامی دوستانم
ليگ برتر فوتبال ايران / اولين شکست وينگادا
تيم پرسپوليس عصر سه شنبه با شکست برابر مقاومت شهيد سپاسي شيراز، اميدهاي خود را براي کسب عنوان قهرماني ليگ برتر باشگاه هاي ايران از دست داد و نلو وينگادا مربي پرتغالي اين تيم اولين شکست را با پرسپوليس تجربه کرد.
به گزارش ايرنا، در اين ديدار که در هفته سي ام اين رقابت ها و در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد، مقاومت شهيد سپاسي با نتيجه دو بر يک ميزبان خود را شکست داد تا بعد از شکست دادن استقلال ،ديگر تيم پرطرفدار پايتخت را پشت سر بگذارد.
تيم جوان مقاومت اواخر بهمن ماه گذشته تيم صدرنشين استقلال تهران را در شيراز شکست داده بود.
"پژمان نوري" در دقيقه 40 براي پرسپوليس و " سيامک کوهنورد" در دقيقه 53 و " مصطفي صبري" در دقيقه 59 براي مقاومت شيراز در اين ديدار گلزني کردند.
بازيکنان پرسپوليس درنيمه نخست با تفکرات تهاجمي وارد زمين شدند و با حفظ توپ و سرعت دادن به بازي، سعي در نزديک شدن به سمت دروازه حريف را داشتند.
سيستم پرسپوليس در زمان حمله از 2-4-4 به 4-3-3 تغيير مي کرد تا بازيکنان اين تيم با تعداد زيادي در محوطه جريمه مقاومت حضور يابند.
حملات پرسپوليس در دقيقه 40 به ثمر نشست به طوريکه پژمان نوري از غفلت مدافعان حريف استفاده کرد و نخستين گل اين بازي را وارد دروازه "مسعود همامي" کرد.
در اين نيمه، مدافعان مقاومت شيراز با آفسايد گيري بارها مهاجمان پرسپوليس را ناکام گذاشتند.
آنان قصد داشتند تا در ضد حملات سرعتي به گل برسند که در اين امر ناموفق عمل کردند.
نيمه دوم بازيکنان مقاومت شيراز از لاک دفاعي خارج شدند و با پاس هاي کوتاه حملاتي را به سمت دروازه پرسپوليس طراحي کردند.
بازيکنان اين تيم در دقايق 53 و 59 به دو گل دست يافتند تا پرسپوليس عملا از کورس قهرماني ليگ برتر کنار برود.
پرسپوليسي ها در دقايق پاياني،روي به بازي احساسي آوردند به طوريکه با ارسال سانتر هاي بلند قصد داشتند دروازه حريف را باز کردند اما دفاع منطقي مقاومت مانع از گلزني سرخ پوشان شد.
اما در ديگر ديدار عصر امروز، تيم فولاد خوزستان در وقت هاي تلف شده از شکست برابر صباي قم فرار کرد.
براي تيم صبا، محسن يوسفي در دقايق 48 و 82 (از روي نقطه پنالتي) و براي تيم فولاد بختيار رحماني و نادر احمدي در دقيقه 72 و 4+90 در اين ديدار گلزني کردند.
هفته سي ام اين رقابت ها، عصر فردا با برگزاري هفت ديدار ادامه خواهد يافت که در مهم ترين بازي دو تيم مدعي استقلال تهران و ذوب آهن در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم مي روند.
اين ديدار که حکم فينال زودهنگام ليگ برتر را دارد براي هر دو تيم بسيار سرنوشت ساز است زيرا نتيجه اين بازي مي تواندتا حدودي قهرمان هشتمين دوره ليگ برتر را مشخص کند.
در ديگر ديدار مهم، تيم مدعي سپاهان در ورشگاه باهنر کرمان برابر مس قرار خواهد گرفت و تيم هاي شمالي ملوان و داماش در ورزشگاه تختي انزلي به مصاف يکديگر مي روند.
برنامه ادامه هفته سي ام ليگ برتر به شرح زير است :
چهارشنبه 14/12/87
New Season
D J V A H I D (03-03-09)
کاربر شهرسختافزار
خدا رو شکر بازی رو کامل ندیدم که حرص و جوش بخورم :دی
و نمیتونم بگم خوب بود یا نه
-------
و اینکه خلیلی هم به نظرم خوبه
فکر نمیکردم همینقدر هم بتونه بازی کنه که خدا رو شکر نشون داد اگه موقعیت داشه باشه خوب عمل میکنه
پتروویچ و کریمی هم که نیستن تیم انگار یه چیزی کم داره
خلاصه هنوزم امیدواریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرسـپولیس زلــزله
محبوب هر چی دله
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 04-03-09 انجام شده است علت: فقط در مورد پرسپولیس!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks