G E N E R A L ™ (08-01-09), M A H R A D (07-01-09)
کاربر شهرسختافزار
نه گروه سختیه نه خیلی راحت
آره صبا بیچاره میشه با این وضع
امیدوارم صبا و استق لال هم موفق باشن چون دیگه اونجا بحث ایرانه
البته نه موفق تر از پرسپولیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرسپولیس زلزله -------- محبوب هر چی دله
G E N E R A L ™ (08-01-09), M A H R A D (07-01-09)
Administrator
سرمربي جديد پنج شنبه انتخاب مي شود
کانون هواداران پرسپولیس : روز پنج شنبه هيات مديره در نخستين جلسه اي که با حضور انصاري فرد برگزار مي شود سرمربي جديد را انتخاب خواهد کرد.
نام گزينه هاي داخلي و خارجي زيادي مطرح شده اما گفته مي شود شانس گزينه هاي خارجي براي هدايت پرسپوليس بيشتر است.
شنیده ها از آن حکایت دارد که سرمربی اخراجی النصر امارات ، لوکا بوناچیچ از شانس بیشتری برخوردار است .
=====
بچه ها نظرتون چیه ؟
من دلم لک زده واسه فوتبال از نوع دنیزلی!!
سپاس
Armin-N (07-01-09), G E N E R A L ™ (12-01-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ایشالا هر کسی رو میارن به نفع پرسپولیس باشه و شخصیت قهرمانی و رفتن به جام قهرمانان رو داشته باشه
کاربر شهرسختافزار
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در روز اول اين مسابقات تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه آزادي ميزبان الشباب عربستان خواهد بود.
استقلال تهران نيز در همين روز ميهمان الاتحاد عربستان است. سپاهان ديگر نماينده كشورمان در اصفهان پذيراي الشباب امارات مي باشد.
برنامه ديدار صباي قم از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا هنوز اعلام نشده است. روز اول اين مسابقات 20 اسفند سال جاري برگزار ميشود.
G E N E R A L ™ (12-01-09), M A H R A D (10-01-09)
کاربر شهرسختافزار
فعلا قصد هیچ تغییری در كادر فنی ندارم
"عباس انصاری فرد " در گفتگو با خبرنگار سایت شبكه خبر درباره جلسه هیئت مدیره كه امروز برگزار شد، گفت: همه تلاش هیئت مدیره برای بهبود شرایط تیم در كوتاه مدت است تا بتوانیم نتایج خوب گذشته را تكرار كنیم.
وی درباره داریوش مصطفوی و كادر فنی هم با بیان اینكه مصطفوی زحمت زیادی برای باشگاه كشید و در نهایت استعفا كرد افزود: تا زمانی كه هر كس در سمت خود قرار دارد مورد حمایت كامل باشگاه و من است ولی نمی گویم تا پایان فصل از كارد فنی حمایت می كنم.
مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس تهران با قدردانی از همه اعضای هیئت مدیره به علت اعتمادی كه وی كردند ادامه داد : می خواهم با ایجاد تغییرات روحی ، كادر فنی و بازیكنان با تلاش بیشتر به كار خود ادامه دهند؛ تا با بهتر شدن نتایج باعث خوشحال شدن مردم شویم.
"عباس انصاری فرد" افزود : فعلا قصد هیچ تغییری ندارم تا زمانی كه با كادر فنی صحبت و از دیدگاه های آنها اطلاع پیدا كنم سپس تصمیم گیری خواهم كرد.
"عباس انصاری فرد" درباره صحبت با بوناچیچ سرمربی تیم فوتبال النصر تصریح كرد: با هیچ مربی صحبت نشده است ولی اگر چنین كاری انجام شود رسماً اعلام خواهم كرد. پرداختن به این مسائل در اوضاع كنونی پرسپولیس فقط به تیم ضربه می زند .
وی گفت : من هم مدیر عامل هستم و هم عضو هیئت مدیره هستم و اینكه گفته شده من عضو هیئت مدیره نیستم صحیح نیست .
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران به هواداران این تیم قول داد پرسپولیس هر روز بهتر از قبل شود و با داشتن تشكیلات خوب و بزرگ به یك باشگاه واقعی تبدیل شود.
"عباس انصاری فرد " بدهی 14 میلیارد تومانی پرسپولیس را تكذیب كرد و گفت : در آینده ای نزدیكی میزان دقیق بدهی باشگاه را اعلام می كنم .
وی درباره قرعه كشی رقابت های لیگ قهرمانان در دبی هم گفت : قرعه كشی زیاد اهمیت ندارد و بالاخره باید با تیم های بزرگ در مسابقات لیگ قهرمانان روبه رو شویم و نمی توان نگران قرعه كشی بود .
"عباس انصاری فرد " درباره شرایط ورزشگاه آزادی برای میزبانی لیگ قهرمانان آسیا هم گفت : همه این مسائل در آینده ای نزدیك درست خواهد شد .
کاربر شهرسختافزار
مصطفوی از هیئت مدیره پرسپولیس هم جدا شد
مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس از عضویت در هیئت مدیره این باشگاه نیز استعفا كرد.
"داریوش مصطفوی" در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت: حرف هایی كه در برنامه 90 زدم یك از هزاران بود و فوتبال ایران چیزی به غیر از این نیست .
وی افزود: علت مطرح كردن این سخنان این بود كه از حرف هایی كه درباره من گفته شده بود بسیار ناراحت شدم و به شخصیت من برخورد از این رو مجبور شدم این حرف ها را بزنم.
داریوش مصطفوی گفت: با وجود اینكه پیشنهاد شد به عنوان رئیس هیئت مدیره یا عضو هیئت مدیره به كار خود ادامه دهم قبول نكردم و اعلام كردم كاری كه هم اكنون از من گرفته می شود كاری است كه بلدم و كار دیگری نمی توانم قبول كنم .
مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس تاكید كرد : با قدرت در فوتبال ایران به كار خود ادامه می دهم ولی درباره اینكه قرار است در فدراسیون فوتبال سمت بگیرم یا خیر بی اطلاع هستم .
کاربر شهرسختافزار
پیروانی با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد
سخنگوی باشگاه پرسپولیس با بیان اینكه افشین پیروانی سرمربی كنونی این تیم با قدرت به كار خود ادامه می دهد تاكید كرد : پیروانی از پرسپولیس جداشدنی نیست .
"مجید فرخزادی" در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با بیان اینكه جلسه امروز هیئت مدیره برگزار نشده است ؛ گفت : امروز پس از معارفه آقای انصاری فرد، اعضای هیئت مدیره به خوردن یك فنجان چای قناعت كردند .
عضو هیئت مدیره پرسپولیس ادامه داد : اگر قرار باشد در كادر فنی تغییر و تحولی صورت بگیرد و در صورتی كه سرمربی ایرانی باشد این مربی قطعاً خود افشین پیروانی است و ممكن است گزینه های دیگری به پرسپولیس اضافه شوند كه این كار هم با نظر پیروانی خواهد بود .
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تصریح كرد : گزینه اصلی باشگاه برای هدایت تیم افشین پیروانی است .
"مجید فرخزادی" با رد خبر انتخاب بوناچیچ به عنوان سرمربی پرسپولیس گفت : هر كس می تواند هر خبری را مطرح كند ولی درستی آن را تایید نمی كنم و از نظر باشگاه این اخبار صحت ندارد .
وی ادامه داد : تاكنون درباره انتخاب یا تغییر سرمربی پرسپولیس جلسه ای در هیئت مدیره برگزار و درباره بوناچیچ و یا هیچ مربی دیگری هم بحث نشده است ؛ اگر جلسه ای در این باره برگزار شود حتماً نتایج جلسه به اطلاع همه مردم خواهد رسید .
سخنگوی باشگاه پرسپولیس با حمایت از كادر كنونی باشگاه پرسپولیس تهران تصریح كرد : بر اساس نظر مدیر عامل و هیئت مدیره پیروانی تا زمانی كه حضور دارد مورد حمایت باشگاه است و افشین پیروانی از پرسپولیس جداشدنی نیست .
"مجید فرخزادی" افزود : پیروانی با قدرت به كار خود ادامه می دهد و ممكن است مسئولیت های دیگر هم به وی سپرده شود .
Rohham (13-01-09)
کاربر شهرسختافزار
تومسیلاو ایویچ:
نمی دانم چرا برنامه حضورم در ایران لغو شد
تومسیلاو ایویچ با بیان اینكه علت لغو شدن سفر خود به ایران را نمی داند گفت: این موضوع اهمیت زیادی برایم ندارد.
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با بیان اینكه از سفر به ایران انصراف داده است، گفت: همه عمر كار كرده ام و فكر می كنم دیگر كار كردن برای من كافی باشد و فعلاً قصد مربی گری در تیمی را ندارم.
تومسیلاو ایویچ درباره علت انصراف خود از سفر به ایران برای هدایت و یا مشاوره دادن پرسپولیس گفت : درباره این موضوع فكر می كنم مشكل از طرف باشگاه ایرانی بود و دقیقاً نمی دانم علت لغو سفر من به ایران چه بود و یا بهتر بگویم اصلاً نمی دانم چه اتفاقی افتاد كه این سفر لغو شد .
ایویچ اضافه كرد : به هرحال اهمیت زیادی به این موضوع نمی دهم چون یك مربی حرفه ای هستم و این اتفاقات در دنیای حرفه ای طبیعی است و همیشه انتظار چنین اتفاقاتی را داشته ام .
وی ادامه داد: از كار كردن در ایران خاطرات خوبی دارم و از حضور در كنار تیم ملی ایران بسیار لذت بردم چون اعتقاد دارم كاری كه در تیم ملی ایران انجام دادم باعث شد تیم ملی ایران در جام جهانی 98 فرانسه عملكرد خوبی داشته باشد .
تومسیلاو ایویچ افزود : خیلی خوشحال می شدم اگر باز هم می توانستم به ایران سفر كنم و اینكه در ایران كار كنم برای من بسیاری خوشحال كننده است چون از كار كردن در كنار تیم ملی ایران خیلی راضی بودم .
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد : اردوی تیم ملی ایران در بروجرد را هرگز فراموش نخواهم كرد و همچنین مردم ایران كه خیلی با من مهربان بودند و همچنین بازیكنان ایرانی كه بسیار بازیكنان با كیفیتی هستند .
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران درباره سمت كنونی خود در فوتبال دنیا هم گفت : پارسال به عنوان رئیس آكادمی فوتبال بلژیك كار می كردم و پس از پایان قرار دادم با این آكادمی تصمیم گرفتم دیگر كار نكنم و هم اكنون فقط كار مطالعاتی روی فوتبال انجام می دهم .
تومسیلاو ایویچ قرار بود به عنوان مشاور باشگاه پرسپولیس به ایران بیاید ولی این موضوع لغو شد.
=====================
ای بابا
گفتیم شاید این بیاد یکم مشکلات کمتر بشه
اما بازم با این حال :
پرسپولیس زلزله
محبوب هر چی دله
M A H R A D (30-01-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
حسین كلانی:
اخراج علی كریمی صد در صد غلط است
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت: اگر كریمی حق انتقاد از باشگاه پرسپولیس را نداشته باشد پس چه كسی می تواند از این باشگاه انتقاد كند.
حسین كلانی بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره اخراج علی كریمی از باشگاه پرسپولیس گفت: این كار صد در صد غلط است نمی توان كسی را به علت انتقاد از عملكرد غلط اخراج كرد و اگر كریمی حق انتقاد از باشگاه پرسپولیس را نداشته باشد پس چه كسی می تواند از این باشگاه انتقاد كند ، بازیكنان تیم های دیگر ؟
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت : بازی دیروز اعصاب همه ما را به هم ریخت البته اعضای تیم مقصر نیستند ، شرایط كنونی حاكم بر باشگاه پرسپولیس باعث به وجود آمدن این وضع برای تیم شده است .
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران افزود: شرایط به گونه ای شده است كه همه در باشگاه گرفتار شده اند و همه از جمله بازیكنان، كادر فنی و مدیریت باشگاه درباره این تیم بلاتكیلف هستند.
كلانی تصریح كرد : این احساس بلاتكلیفی در باشگاه پرسپولیس به همه ضربه زده است و می شود سال ها درباره این موضوع بحث كرد .
وی با بیان اینكه آب از سرچشمه برای پرسپولیس گل آلود شده است افزود : مسئولان باشگاه و سازمان تربیت بدنی باید این وضع را سامان دهند .
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران با بیان اینكه با حضور سرمربی خارجی در فوتبال ایران مخالف است، به خصوصیات اخلاقی و فرهنگی ایران اشاره و تاكید كرد: وقتی یك مربی خارجی هدایت تیم ملی یا پرسپولیس را برعهده می گیرد نمی تواند با بازیكنان ارتباط برقرار كند و در نخستین گام شكست می خورد چون نمی تواند تیم را هدایت كند حتی اگر بزرگ ترین مربی جهان باشد .
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران از هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس خواست آرامش را به بازیكنان و اردوی پرسپولیس بازگردانند و وضع كنونی باشگاه پرسپولیس را تغییر دهند .
حسین كلانی با بیان اینكه از سمت خود در باشگاه كنار خواهد رفت گفت : دیگر به عنوان رئیس كمیته فنی باشگاه كار نخواهم كرد ؛ باشگاه پرسپولیس را من به اتفاق چند نفر دیگر به وجود آورده ام و البته هر چه در زندگی به دست آورده ام از این باشگاه و طرفداران آن بوده است و همه زندگی من همین باشگاه است و پرسپولیس مثل بچه من است .
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران افزود : كسانی كه هم اكنون در راس كار هستند این احساس را برای طرفداران پرسپولیس به وجود نیاورند كه قرار است پرسپولیس از بین برود ، وقتی تماشاگران در سرما و گرما برای تشویق به استادیوم می آیند اگر وضع كنونی ادامه پیدا كند دیگر به ورزشگاه نخواهند آمد .
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران با بیان اینكه تنها سرمایه پرسپولیس هواداران آن هستند این باشگاه را از نظر مالی و امكانات بسیار فقیر دانست و گفت : باشگاه پرسپولیس ورزشگاه و یا سرمایه ای ندارد و اگر طرفداران آن هم از بین بروند این باشگاه نابود خواهد شد و دیگر چیزی از این باشگاه باقی نخواهد ماند .
کاربر شهرسختافزار
فرخزادی پس از نشست هیئت مدیره :
خبر قطعی درباره سرمربی و اتفاقات اخیر پرسپولیس فردا اعلام می شود
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: مدیرعامل باشگاه فردا خبر قطعی درباره سرمربی و اتفاقات اخیر باشگاه را اعلام خواهد كرد و تا قبل از آن خبری در این باره به رسانه ها داده نخواهد شد.
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران درباره جلسه امشب هیئت مدیر باشگاه پرسپولیس تهران به پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : جلسه امشب فقط مربوط به مسائل كاری و داخلی باشگاه بود و درباره سرمربی و كادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تصمیمی گرفته نشد .
مجید فرخزادی در عین حال افزود: فردا مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خبر قطعی و نهایی درباره سرمربی و اتفاقات اخیر باشگاه را اعلام خواهد كرد و تا قبل از آن خبری درباره این موضوع به رسانه ها داده نخواهد شد.
فرخزادی با تكذیب خبر اخراج علی كریمی از تیم فوتبال پرسپولیس افزود : موضع باشگاه تغییر نكرده است و كریمی تا اطلاع بعدی نمی تواند پرسپولیس را همراهی كند.
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران اخبار منتشر شده مبنی بر حضور یك مربی آسیایی در راس كادر فنی پرسپولیس را تكذیب و تصریح كرد: به هیچ وجه اعلام نكرده است که سرمربی پرسپولیس آسیایی خواهد بود.
وی ادامه داد : آیا آسیا مربی دارد كه بتواند پرسپولیس را هدایت كند ؟
مجید فرخزادی گفت: افشین پیروانی فعلاً در راس كادر فنی باقی خواهد ماند و از فردا دوباره تمرینات پرسپولیس با حضور وی ادامه خواهد یافت.
murizaki_2000 (01-02-09), Rohham (01-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks