نه بابا حالا زود نا اميد شيم
هنوز نيم فصل نشده.
ما قهرمانيم.
عضو VIP شهرسختافزار
نه بابا حالا زود نا اميد شيم
هنوز نيم فصل نشده.
ما قهرمانيم.
जीवन एक धोखा है.
|
|
کاربر شهرسختافزار
من که بازی رو ندیدم ترجیح دادم از رادیو گوش بدم...امیدوارم درست شه همه چی....خدا کنه خود پیروانی بتونه تیم رو نگه داره چون آدم خوبیه!!!!!!!!!!چیزی که قطبی هم بود و توی ایران نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
احتمال بازگشت قطبى به پرسپولیس
به گزارش واحد مركزي خبر مدیر برنامه هاى «افشین قطبى» طى اظهارنظرى اعلام کرد که راه بازگشت قطبى به تهران باز است و احتمال زیادى دارد که او بار دیگر هدایت پرسپولیس را برعهده بگیرد.
قطبى تا روز دوشنبه هفته جارى وقت دارد جواب قطعى خود براى بازگشت به پرسپولیس را اعلام کند. وى تصریح کرد: قطبى پس از خروج از ایران نیاز به آرامش داشت تا بتواند به دور از حاشیه در مورد وضعیت خود تصمیم گیرى کند.
مدیر برنامه هاى قطبى گفت: قطبى با مسئولان باشگاه پرسپولیس مشکلى ندارد وعلت اصلى استعفایش احضار بى دلیل وى به کمیه انضباطى فدراسیون فوتبال است. بعضى از افراد بدون اطلاع از وضعیت قطبى حرف هایى را مطرح کرده اند که به هیچ وجه صحت ندارد.
وى افزود: تمام تلاش خود را خواهم کرد تا قطبى بار دیگر به پرسپولیس بازگردد تا به منتقدان خود نشان دهد مرد عمل و روزهاى سخت است.
کاربر شهرسختافزار
بازی جنجالی سرخ پوشان پایتخت با پیکان قزوینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپس از تساوي مقابل پيكانتوره: دوست داشتم گلهايم 3 امتياز را براي پرسپوليس بگيردخبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به دليل زحمات زياد بازيكنان، دوست داشتم گلهايم سه امتياز بگيرد.به گزارش خبرگزاري : ابراهيم توره پس از تساوي 2 بر 2 برابر پيكان قزوين اظهار داشت: بازي سختي را مقابل تيم سابق خودم كه تغييرات زيادي داشته، انجام داديم. ميدانم آنها در اين فصل نتايج بسيار خوبي را گرفتهاند.
وي افزود: با توجه به تلاش و انگيزه زياد بازيكنان، دوست داشتم گلي كه زدم براي پرسپوليس سه امتياز داشته باشد؛ ولي امكانپذير نشد.
توره عنوان كرد: دوست داشتم نيكبخت حداقل يكي از پنالتيها را گل كند تا دوباره انگيزه بالاي خود را به دست آورم. به هيچ عنوان بعد از هدر دادن پنالتي دوم، دوست نداشتم ناراحت بشود. به همين دليل، او را دلداري و تشويق كردم.
وي خاطر نشان ساخت: اين مساوي در كنار بازي خوبمان را فراموش ميكنيم. بايد به فكر ديدارهاي سخت آينده باشيمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپس از بازي مقابل پيكاننيكبخت: خودم را بابت از دست دادن دو پنالتي نميبخشمخبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از هواداران، مربيان و مسئولان عذرخواهي ميكنم و هرگز خودم را براي آن پنالتيها نميبخشم.به گزارش خبرگزاري، عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: بايد از كليه مردم قزوين، تهران، مربيان تيم و بازيكنان عذرخواهي كنم و فقط سرم را پائين بگيرم تا در چشمهاي آنها نگاه نكنم.
وي افزود: با از دست دادن دو پنالتي، سرشكسته شدم. شرمنده تمام هواداران پرسپوليس و دوستان هستم. اگر گل مي زدم، 11 گله ميشدم؛ ولي متاسفانه بدجوري خراب كردم.
نيكبخت يادآور شد: اتفاقاتي برايم افتاد كه مرا دو هفته تحت تاثير قرار داد. اين تاثيرات بسيار منفي بود؛ البته هيچ كس را مقصر نميدانم. مطمئن باشيد در ديدارهاي بعدي، حرفهاي بسياري را براي گفتن دارم.
نيكبخت خاطر نشان ساخت: همه حق دارند از من ناراحت باشند. يك برد مسلم را از پرسپوليس گرفتم. واقعا بدجوري خراب كردم و نميدانم چه حرفي بايد بزنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپس از تساوي برابر پيكانپيرواني: اگر باز هم پنالتي ميشد، نيكبخت مي زدخبرگزاري فارس: سرمربي موقت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر باز هم پنالتي ميشد، نيكبخت ميزد و از اين بابت هيچ كس شك نكند.به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از تساوي 2 بر 2 برابر پيكان اظهار داشت: از قطبي تشكر ميكنم چون يك مربي كاربلد بود. او هر لحظه به ايران بيايد، سرمربي است و من مربي. در خصوص اينكه به ايران خواهد آمد يا خير، مسئولان باشگاه بايد نظر بدهند.
وي افزود: پرسپوليس تيم قهرمان فصل گذشته است. براي سه امتياز به ميدان آمده بوديم؛ اما تيمهايي كه مقابل ما قرار ميگيرند، انگيزه دو برابر دارند. ما نيز براي حفظ قهرماني كار سختي در پيش داريم.
پيرواني عنوان كرد: نيكبخت پنالتي زن اول پرسپوليس است و بارها روي اين نكته كار كرديم؛ اما امروز روز او نبود. در بين نيمه، از من خواست كه اگر باز هم پنالتي شد، پشت توپ بايستد. من هم به او گفتم مشكلي نيست. به همين دليل، پس از اعلام پنالتي دوم، بازيكنان توپ را به او دادند؛ اما باز هم ناكام ماند. اگر باز هم پنالتي شود، نيكبخت ميزد و از اين بابت هيچ كس شك نكند.
وي خاطر نشان ساخت: واعظي از فردا در تمرين شركت ميكند. رحمان رضايي در صورتي كه itc او صادر شود، در خدمت او خواهيم بود و اين، قدرت ما را چند برابر ميكند. فوتبال غير قابل پيش بيني است و هر لحظه امكان دارد يك تيم برنده باشد يا در چند دقيقه، بازي را از دست بدهد. مطمئن باشيد روزهاي آفتابي در انتظارمان خواهد بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتوهين هواداران قزويني به نيكبخت واحدي
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در انتهاي بازي و در هنگام خروج از رختكن، با هواداران قزويني درگيري لفظي پيدا كرد.
به گزارش خبرگزاري، عليرضا نيكبخت واحدي پس از اينكه قصد داشت رختكن پرسپوليس را ترك كند، شديدا ناراحت بود.
شماري از هواداران پيكان قزوين نيز كه بالاي سر رختكن پرسپوليس قرار داشتند، شديدا به اين بازيكن توهين كردند؛ اما او فقط براي آنها دست تكان داد و گفت: "از اين كار خود خجالت بكشيد."
* كريم باقري در انتهاي بازي دچار مصدوميت جزيي شد.
* اعضاي هيئت مديره پس از سوت پايان بازي، به داخل رختكن رفتند.
* شماري از هواداران در پايان بازي شديدا از تساوي مقابل پيكان ناراضي بودند و با فريادهاي بلند، اين مورد را به اعضاي هيئت مديره اعلام كردند.
M A H R A D (23-11-08), murizaki_2000 (23-11-08)
Administrator
من مطمئنم اگه داور 4 تا پنالتی دیگه رو هم میگرفت باز نیکبخت خرابشون میکرد!!
معمولا رسم بر این هست که پنالتی دوم رو به کسی که دفعه اول خراب کرده نمیدن
اگه پنالتی دوم رو میدادن به بازیکن دیگه ای مثل علی کریمی خیلی بهتر بود
متاسفانه حقیقی هم خوب کار نکرد ...
بادامکی هم توی اون چند دقیقه خوب کا کرد و میشه توی بازیهای بعدی ازش استفاده بیشتری کرد
نيكبخت : شرمنده هواداران پرسپوليس و پيرواني شدم
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پيرواني به خاطر من از پيروزي در اولين تجربه سرمربيگري ناكام ماند و شرمنده او و هواداران تيم شدم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: از دست دادن پنالتي جزئي از فوتبال است؛ اما وضعيت روحي خوبي ندارم، چراكه مي توانستم تلاش بازيكنان را كامل كرده و سه امتياز را براي پرسپوليس به ارمغان آورم.
وي افزود: بايد خون گريه ميكردم. متاسفانه روز سياهي در قزوين برايم رقم خورد. هواداران پرسپوليس حق دارند از من ناراحت باشند و اگر صد بار هم عذرخواهي كنم، كم است.
مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: كريم باقري قصد داشت پنالتي بزند؛ اما توپ را از وي گرفته و خواستم اجازه دهد من پشت ضربه قرار گيرم. اين بزرگ ترين اشتباه من بود.
وي با تاكيد بر اين نكته كه دنيا برايم به پايان نرسيده است، خاطرنشان كرد: ميتوانم مثل بازيهاي گذشته كه 9 گل براي تيم به ثمر رساندم، فرد مؤثري باشم. اميدوارم همه به من كمك كنند. حتي ميتوانم باز هم پنالتي بزنم.
نيكبخت واحدي تاكيد كرد: شرمنده پيرواني هستم چون هيچ مربي دوست ندارد اولين بازي خود را با تساوي و يا باخت به پايان برساند. بايد پاسخ محبت هاي او و عابدزاده كه بسيار مرا دلداري داده و حمايت كردند، را به خوبي بدهم.
وي در خصوص حكم كميته انضباطي و پس دادن پاداش هايي كه در زمان حضور در تيم ملي دريافت كرد، گفت: فقط بايد پاداش هاي دريافتي پس از ديدار با كويت و امارات را پس دهم، چون در زمان دايي بود و مبلغي حدود پنج ميليون تومان ميشود.
مهاجم پرسپوليس تاكيد كرد: زماني كه عضو تيم جوانان بودم يك ضبط صوت گرفتم و اگر لازم باشد آن را هم پس ميدهم، چون به راي كميته انضباطي اعتراضي ندارم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: در حال حاضر فقط به فكر موفقيت در پرسپوليس هستم و اگر بخشيده شوم، با تمام وجود در خدمت تيم ملي خواهم بود.
G E N E R A L ™ (23-11-08), murizaki_2000 (23-11-08), Rohham (23-11-08)
کاربر شهرسختافزار
با حضور در هيئت فوتبال
رضايي قرارداد خود با پرسپوليس را ثبت كرد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران با حضور در هيئت فوتبال قرارداد خود را به صورت رسمي ثبت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي بعدازظهر امروز با حضور در هيئت فوتبال قرار داد شش ماهه خود با پرسپوليس را به صورت رسمي ثبت كرد.
وي پس از ثبت قرارداد براي دريافت ITC خود از ايتاليا اقدامات لازم را انجام داد.
رضايي از يك هفته ديگر ميتواند پرسپوليس را در ديدارهاي ليگ برتر همراهي كند.
G E N E R A L ™ (23-11-08), M A H R A D (23-11-08), Rohham (23-11-08)
|
|
پرسپولیس از درون مشکل داره!!!
یکی به من بگه چرا افشین قطبی قبل از شروع فصل گفت نمیام،بعد یدفعه اومد،بعد دوباره استعفا داد،حالا باز میگن شاید بر گرده؟؟؟
پشت پرده چه خبره؟...چرا پرسپولیس با این همه بازیکن حرفه ای و گرون قیمت باید به همین راحتی جا بمونه؟چرا افشین قطبی آدمی با اون سواد و شخصیت باید انقدر خودشو لوس کنه و برم نرم راه بندازه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (23-11-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باور کنید که تقصیر قطبی نیست...نظر شخصی من اینه...توی ایران مخصوصاً توی فوتبال مافیا وجود داره....مافیایی که می ترسن از اینکه کسی بیش از حد محبوب بشه و کار بار اون هارو نابود کنه...حالا کیان!!!!؟؟؟تهمت نمی زنیم اما کسایی که منتظر کوچکترین ضعف بودن تا ازش انتقاد کنن و بکوبنش زمین...این از آقایون فوتبالی ها اسمم نبرم بهتره آدمایی که از اسطوره شدن کسی می ترسیدن تا نکنه جای اون ها تنگ شه...یه سری دیگه دارم که فوتبال و اینا سرشون نمی شه اونا کار خودشون رو می کنن یعنی هر آدمی رو نابود می کنند!!!!!!هر آدمی که خارج از محیط ایران بیاد و موفق بشه چون:ما ایرانی هستیم و نمی خوایم کسی رو موفق ببینیم...مثلاً کیا؟؟؟؟؟؟؟مثلاً شریفی عزیزمون که رئیس کمیته انضباطی...جدی نگاه کردین چی جوری با قطبی حرف می زد تو کمیته انضباطی؟؟؟؟شعور قلیلش رو حس کردین که انگار قطبی ارث بابای اینو خورده...یکی با خودمون اون جوری صحبت کنه اگه خیلی طاقت بیاریم یه بینی سالم تو صورتش می ذاریم!!!!!!(اگر دوستان ندیدن اون فیلم رو یه جوری گیر بیارن ببینین دیگه!!!!)...اینم از این...خداییش هی به قطبی می گن بیا و ما پشتتیم و چی کار کردن واسش؟؟؟؟غیر از این که فقط حرف بود همش؟؟؟؟
خلاصه کلام:قطبی با فرهنگی غیر ایرانی وارد ایران شد!!!!!!!!فرهنگی قنون مدار!!!!نه شیر تو شیر مثل ایران که مربی به ساز بازیکن و هیئت مدیره و مدیر عامل و نمی دونم رئیس سازمان تربیت بدنی برقصه...قطبی پارسال پرسپولیس رو قهرمان کرد با بلاهایی که حمید خان استیلی سرش آورد گذاشت رفتاز این مملکا اما از اون جایی که یکی نباید انقدر بزرگ از ایران بره باید خراب می شد!!!!باید بر می گشت به هر کلکی!!!!!!تا خراب بشه و از دل مردم بیرون بره...!!!!!!!!!(زشت یه کسی که تو امریکا بزرگ شده بیاد و با صداقت برخورد کنه و تو دل مردم جا کنه باید خراب بشه و معلوم بشه بچه های کوچه های خاکی خودمون ( فرشاد پیوس!!!!!!!و حمید استیلی و ...که متعصبن و واقعاً فقط به فکر پرسپولیس بودن و نه خودشون بیان و تیم رو در دست بگیرن) اهل این هستن تا با باندبازی های ایرانی وارد گود بشن و سازگار باشن با آقایون بالادستی ...قطبی رو آوردنش و تا حدویدی تونستن خرابش کنن و قطبی بیشتر از این تاب نداشت به نظر من رفت تا مردم هنوز دوسش داشته باشن...
موفق باشید دستان..باز می گم اینا نظرات شخصی منه...(در مورد استیلی هم بگم که سرمربی نمی شه چرا!!!!!!!چون با کاشانی بود و چون کاشانی با بالادشتی ها مشکل داشت پس اونم نمی یاد...اما استیلی انگار به کاهدون زده...انقدر گیر داد به قطبی و رفت به امید اینکه اون بره و این بشه سرمربی حواسش به آقایون نبود...طفلکی!!!!!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Rohham در تاریخ 23-11-08 انجام شده است
M A H R A D (26-11-08), N0m@d (24-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
دقيقا منم اينو ميگفتمچرا افشین قطبی آدمی با اون سواد و شخصیت باید انقدر خودشو لوس کنه و برم نرم راه بندازه؟
जीवन एक धोखा है.
N0m@d (24-11-08)
Administrator
چیزی کمتر از 2 ساعت به بازی با استقلال اهواز در ورزشگاه آزادی مونده
بازی ساعت 15 شروع میشه
امیدوارم که انتقام بازی برگشت فصل پیش رو بگیریم
برای افشین پیروانی هم آرزوی موفقیت میکنیم و امیدواریم مثل بازی با پیکان ، ما مستحق برد باشیم و البته بازی رو ببریم!
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (26-11-08), Rohham (26-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks