Armin-N (04-10-08), M A H R A D (04-10-08), murizaki_2000 (04-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Arian.Z در تاریخ 04-10-08 انجام شده است علت: افزودن
Armin-N (04-10-08), M A H R A D (04-10-08), murizaki_2000 (04-10-08)
کاربر شهرسختافزار
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: با كمال ميل به كميته انضباطي خواهم رفت
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به اينكه بيحرمتي نداشتم، با كمال ميل به كميته انضباطي فدراسيون ميروم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از اعلام اينكه كميته انضباطي مرا دعوت كرده تا به فدراسيون بروم، مصاحبهاي انجام ندادم. مصاحبه امروز و روز گذشتهام كاملا كذب است. اين مورد را دوستانم در مطبوعات ميتوانند شهادت بدهند چون قصد داشتم آرامش لازم را برقرار كنم.
وي افزود: بازيكني هستم كه اگر حرف بزنم، هيچ وقت آن را تكذيب نميكنم چون از هيچ كس به غير از خدا نميترسم.
نيكبخت درباره حضورش در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: براي از بين بردن حاشيه و رفع سوء تفاهمها، هر وقت كه بگويند به كميته انضباطي ميروم؛ اما بدانند كه اين دعوت به خاطر بازي مقابل پيام خراسان است؛ نه دربي 65.
وي در باره حضورش در كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: ميتوانند لبخواني را بياورند و ببينند كه قضيه چه بوده است. حرفي نزدم و ترسي هم ندارم. اگر آقاي قطبي گزارشي در مورد من داد، در خدمت باشگاه خواهم بود؛ ولي تا كنون افشين قطبي حرفي در مورد من نزده است.
نيكبخت خاطر نشان ساخت: برخي به خاطر اينكه در مطبوعات پول به جيبشان نميرود، در مواقع حساس از سوي من حرفهايي را منتشر ميكنند تا ذهن كميته انضباطي، باشگاه و سرمربي تيم را خراب كنند كه براي آنها متاسفم.
مهاجم تيم پرسپوليس يادآور شد : بازي سختي در مقابل ابومسلم داريم و من هم تابع كادر فني هستم. اميدوارم با اعتماد به من بتوانم دوباره در تركيب اصلي قرار بگيرم؛ در غير اينصورت روي نيمكت مينشيم و براي تيم دعا ميكنم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
زرينه در گفت و گو با فارس:
بادامكي بعد از بازي مقابل ابومسلم پا به توپ ميشود
خبرگزاري فارس: پزشك تيم پرسپوليس گفت: حسين بادامكي با توجه به آزمونهاي انجام شده، پس از ديدار برابر ابومسلم پا به توپ ميشود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فريد زرينه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ايوان پترويچ شرايط حضور در بازي برابر استقلال را به علت سرما خوردگي شديد نداشت. در اين مورد، همكاران رسانه اي ميتوانند شهادت دهند چون يك روز قبل از دربي، تمرين كمتري را انجام داد. براي ديدار مقابل ابومسلم مصدومي نداريم و تمام بازيكنان در سلامت هستند.
وي ادامه داد: با توجه به تستهاي دقيق از حسين بادامكي، اين بازيكن پس از بازي مقابل ابومسلم ميتواند پا به توپ شود و در تمرين گروهي شركت كند.
زرينه در خصوص وضعيت الونگ الونگ گفت: او تمريناتش را خيلي خوب پيگيري ميكند و از آن چيزي كه فكرش را ميكرديم، بيشتر رشد داشته است. در دو هفته جاري براي او برنامه هاي خاصي داريم و در آبان ماه سعي خواهيم كرد عضلات او را شديدا تقويت كنيم.
کاربر شهرسختافزار
با وساطت قطبي
مربي برزيلي پرسپوليس بالاخره به ايران بازميگردد
خبرگزاري فارس: مربي برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس با وساطت افشين قطبي به ايران باز خواهد گشت.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به گزارش خبرگزاري فارس، ماركو، مربي تيم فوتبال پرسپوليس كه به دليل عدم وصول پولش قصد بازگشت به ايران را نداشت، پس از بازي مقابل استقلال، با پادرمياني افشين قطبي در تماس تلفني، قرار شد بازگردد.
نمابري نيز از سوي اين باشگاه و قطبي براي ماركو به برزيل ارسال شد تا همه چيز براي بازگشتش فراهم شود.
کاربر شهرسختافزار
نيكبخت: از پيراهن استقلال متنفرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 12 مهر 1387 ساعت 20:56 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال كه دليل ناراحتي او پس از تعويض توسط افشين قطبي چه بود، اظهار داشت: من فقط از اينكه تيمم عقب بود ناراحت بودم و نميتوانستم بعد از تعويض لبخند بزنم.
وي ادامه داد: به من حق بدهيد كه وقتي تيمم عقب است در هنگام بيرون آمدن از زمين بغضي كه در گلويم هست خالي كنم.
نيكبخت اظهار داشت: در آن لحظه نميتوانستم سكوت هواداران را ببينم و لبخند زنان زمين را ترك كنم. فكر كردم اگر درون زمين باشم، مي توانم كمك بيشتري به تيم كنم.
وي خاطرنشان كرد: نميدانم چرا بين اين همه بازيكن آقايان روي من مانور ميكنند و حتي وقتي روي نيمكت رفتم اين مسائل را رها نكردند.
اين بازيكن عنوان كرد: شرايط ما خيلي بهتر از استقلال بود، بايد با گل بيشتري آنها را ميبرديم. فكر ميكنم در هر دو نيمه پرسپوليس تيم برتر ميدان بود.
نيكبخت در واكنش به توهين هواداران استقلال به وي و خانواده اش گفت: از دقيقه 1 تا 90 به من و خانوادهام فحاشي كردند آنها كه دم از منشور اخلاقي ميزنند كجايند كه به داد من برسند؟ آيا هواداران پرسپوليس يكي از بازيكنان استقلال را اينگونه مورد بياحترامي قرار دادند؟
اين بازيكن در پايان خاطرنشان كرد: واقعاً شرمنده خودم هستم كه هفت سال از عمرم را براي استقلال بازي كردم ديگر اين تيم را دوست ندارم و از پيراهن آبي متنفرم. اين را از صميم قلب مي گويم تا آنهايي كه به من بي احترامي كردند، بشنوند.
Arian.Z (05-10-08), Armin-N (05-10-08), M A H R A D (06-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
---------
نیکی که این همه مدت واسه استقلال بازی کرده باید این طوری بهش بی احترامی بشه.
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 05-10-08 انجام شده است
जीवन एक धोखा है.
Armin-N (05-10-08)
Armin-N (06-10-08), M A H R A D (06-10-08)
Administrator
تغييرات احتمالي در تركيب پرسپوليس
سرمربي پرسپوليس در تمرينات تيمش پيش از بازي با ابومسلم نشان داده كه به دنبال ايجاد تغييرات در تركيب سرخ پوشان است. پتروويچ، نيكبخت و كريم باقري در بازي دستگرمي تمرين يكشنبه نظارهگر تلاش همبازيانشان بودند.
به نظر ميرسد افشين قطبي در نظر دارد در اين ديدار تغييراتي در خط دفاع و خط ميانياش به وجود بياورد. احتمال اينكه آتسو در تركيب نباشد بسيار زياد است و مجتبي شيري به جاي بازيكن توگويي در دفاع مياني قرار گيرد و عليرضا محمود در پست دفاع راست به ميدان برود.
در ادامه همچنين احتمال حضور پژمان نوري در خط دفاعي نيز وجود دارد. از سوي ديگر به دنبال نمايش خوب منصوري در دربي، اين بازيكن به احتمال زياد در خط مياني به عنوان بازيكن اصلي براي پرسپوليس به ميدان خواهد رفت. البته قطبي در تمرين صبح امروز علوي را زير نظر گرفت.
پرسپولیس نیوز
====
--------------- واعظی --------------
نوری - شیری -سپهر -محمد(زارعی)
------ کریم ---- مازیار(علوی) -----
پتروویچ ------ کریمی ----- نیکبخت
----------- توره / دیکارمو ---------
ها ؟!
Arian.Z (06-10-08), Armin-N (06-10-08), murizaki_2000 (06-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مرجع خبري پرسپوليس به نقل از روابط عمومي كميته انضباطي( 10:29)
كميته انضباطى به زودى رأى مى دهد / محروميت بازيكنان استقلال ، كسرامتياز ازپرسپوليس
از كميته انضباطى اخبار متعددى را مى توان درباره حواشى دربى شنيد. مهمترين خبرى كه روز گذشته يكى از افراد آگاه به گوش مان رساند كسر امتياز پرسپوليس است البته رييس كميته انضباطى اين خبر را تأييد نمى كند اما به واسطه آيين نامه موجود در اين كميته مى توان احتمال كسر امتياز پرسپوليس را به دليل شكسته شدن صندلى هاى ورزشگاه آزادى قطعى دانست.
تماشاگران پرسپوليس حوالى دقيقه ۶۰ تا ۷۰ بازى با استقلال صندلى هاى ورزشگاه آزادى را شكستند كه فيلم تخريب ورزشگاه توسط تماشاگران منتسب به پرسپوليس در حال بررسى در كميته انضباطى است. از سويى مى توان محروميت بازيكنان استقلال را به دليل درگيرى قطعى دانست. بيژن كوشكى به احتمال فراوان با محروميت ۳ جلسه اى از سوى كميته انضباطى روبه رو خواهد شد اما درباره برهانى و كاظمى شنيده مى شود كميته انضباطى به توبيخ و درج در پرونده بسنده خواهد كرد. عليرضا نيكبخت نيز به دليل فحاشى به افشين قطبى با محروميت ۳ جلسه اى روبه رو خواهد شد. كميته انضباطى آراى صادره را تا اواخر هفته جارى صادر خواهد كرد.
Arian.Z (06-10-08)
آخرین تمرین پرسپولیس قبل از سفر به مشهد
پرسپولیس بعد از ظهر امروز اخرین تمرین خود را قبل از سفر به مشهد در ورزشگاه راه آهن برگزار خواهد کرد.
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس بعداز ظهر امروز سه شنبه ساعت 14 آخرین تمرین خود را قبل از سفر به مشهد در زمین ورزشگاه راه آهن برگزار خواهند کرد.
کاروان پرسپولیس بعد از تمرین امروز ساعت 18 راهی مشهد می شود و در هتل پارس مشهد مستقر خواهد شد.
www.ipna.ir/shownews.aspx?newsid=4181
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks