Amin Boy 20 (02-10-08), Arian.Z (02-10-08), Armin-N (02-10-08), M A H R A D (02-10-08), Overclocker (02-10-08)
کاربر شهرسختافزار
آبی ها به چه می اندیشند فردا جهنم "سرخ آزادی" به راه است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amin Boy 20 (02-10-08), Arian.Z (02-10-08), Armin-N (02-10-08), M A H R A D (02-10-08), Overclocker (02-10-08)
فقط 17 ساعت 20 دقیقه به پیروزی سرخ پوشان مانده است
این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تقدیم به تیم انشاا... اونا هم همین قدر برای ما گل بیارن .
Amin Boy 20 (02-10-08), Armin-N (02-10-08), M A H R A D (02-10-08), Merlin360 (03-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ای ولا
شییییییره
فردا به امید خدا یه بار دیگه حماسه آفرینی میکنیم
1
2
3
4
5
شیش تایی ها
شیش تایی ها
شیش تایی ها
ایشالا میبریمشون
Amin Boy 20 (02-10-08), Arian.Z (02-10-08), M A H R A D (02-10-08), Merlin360 (03-10-08)
Administrator
قطبي: فردا خيلي از آبيها قرمزپوش ميشوند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم پرسپوليس گفت: از حمايت امروز هواداران شوكه شدم؛ اما مطمئنم فردا خيلي از آبيها پيراهن قرمز بر تن ميكنند.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: معتقدم باتوجه به اينكه برخي رسانههاي خارجي اين بازي را ميخواهند پايان كارنامه من بدانند، كار درستي نباشد.
وي افزود: حساسيت ديدار صد چندان است. مطمئنم بعد از بازي فردا، با اين استقبال در تمرين امروز و هيجان، خيلي از آبيها پيراهن قرمز ميپوشند؛ حتي در خارج از كشور.
قطبي عنوان كرد: در فوتبال بينالمللي يك بازي پايان يا آغاز كارنامه يك مربي نيست؛ بلكه بايد به هر مربي وقت داد.
سرمربي پرسپوليس خاطر نشان ساخت: كارنامه مرا مانند فصل قبل، در تمام فصل ببينيد؛ نه در يك بازي. همانطور كه پارسال پنجره را روي من بستند؛ اما در كاخ با قهرماني پرسپوليس براي من باز شد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس يادآور شد: قلب شير من فقط به فكر برد است؛ اما در فوتبال نبايد زود قضاوت كرد.
منبع : فارس
==========
بگو فردا مال ماست!
سپاس
Amin Boy 20 (02-10-08), Armin-N (02-10-08), Merlin360 (03-10-08)
کاربر شهرسختافزار
امروز شیر های پایتخت توسط افشین قطبی استقلال رو به کما میبرند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به امید پیروزی در این بازی .
Armin-N (03-10-08)
کاربر شهرسختافزار
الان داشتن ورزشگاه رو نشون میدادن
بازممثل هر سال پرسپولیسیا بیشترن
فداشون
عضو VIP شهرسختافزار
بیصبرانه منتطر شروع بازی هستیم.
به عشق پرسپولیس
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
عجبی بازی.
عجب علی کریمی
जीवन एक धोखा है.
|
|
کاربر شهرسختافزار
بازی مساوی شد ولی حق ما برد بود.
عضو VIP شهرسختافزار
این دیگه از اون حرفا بود !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (03-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks