احتمالا موجب بد اقبالی پرسپولیسی ها بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمتاسفانه روز تولد من برابر با بازی پرسپولیس هست !
SSA Super V.I.P
متاسفانه روز تولد من برابر با بازی پرسپولیس هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهرسختافزار
احتمالا موجب بد اقبالی پرسپولیسی ها بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمتاسفانه روز تولد من برابر با بازی پرسپولیس هست !
Mahdi_Moosavi (31-07-08)
SSA Super V.I.P
خدا کنه !!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 31-07-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Administrator
ما که میخوایم 5 تا بزنیم ، چون تولدش شماست فقط 3 تاشو تقدیم سایپا میکنیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=====
محمد نصرتی : با پرسپولیس تهران تمدید می کنم
خبرگزاری پرسپولیس : مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگویی ، درباره مذاكرات امروز خود با افشین قطبی گفت : این مذاكرات مثبت بود و شنبه برای تمدید قرار داد خود با پرسپولیس اقدام خواهم كرد .
وی افزود : قرارداد من به گونه ای خواهد بود كه اگر امكان انتقال من به باشگاه های اروپا فراهم شود فسخ خواهد شد .
نصرتی اردوی تیم ملی ایران در اسپانیا و چك را بسیار مطلوب توصیف و تاكید كرد : در این مدت ، اردوی تیم ملی بسیار خوب برگزار شد .
پرسپولیس نیوز
Armin-N (03-08-08), Mehdi_Full (01-08-08)
SSA Super V.I.P
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوکی ، آرزوی موفقیت برای پرسپولسی ها توی بازی اول . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (03-08-08)
Administrator
الان که دقت میکنم میبینم پرسپولیس توی هیچ خطی ضعف نداره :
دروازه بان : واعظی ، معمارزاده ، حقیقی
مدافعان : حیدری ، باقری ها ، زارعی ، نصرتی ، محمد ، شیری ، آتسو (بزودی!)
هافبکها : باقری ، پتروویچ ، نوری ، زارع ، علوی ، نیکبخت ، بادامکی ،منصوری ، عبدی
مهاجم : توره ، خیرخواه ، نوروزی
=====
فقط یه مهاجم دیگه نیاز داریم که اونم یه مهاجم برزیلی در راهه ( البته اگه قضیه مدافع چپ تکرار نشه :d )
Armin-N (03-08-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اولین پیروزی فصل خیلی حال میده !! اون سایپا که خداوکیلی کم کم 3 تا دیگه باید می خوردن !
تبریک به همه پرسپولیسی های باغیرت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
عضو VIP شهرسختافزار
حالا خوبه سايپا رو برديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شوخي كردم تبريك مي گمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
تبریک به دوستان قرمز به ویژه مهراد و مهدی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی مهراد امسال خداوکیلی خیلی بازیکن خوب داریم ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم امسال با اختلاف امتیاز قهرمان بشیم انشاالله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبریک میگم
بازی قشنگی نبود ولی قشنگ تموم شد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks