جدول لیگ تا پایان هفته بیست و یکم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Administrator
قطبي : حتي با كسر شش امتياز هم قهرمان ليگ ميشويم
خبرگزاري پرسپوليس : سرمربي تيم پرسپوليس پس از تساوي مقابل ابومسلم گفت: باز هم ميگويم كه حتي با كسر 6 امتياز قهرمان ليگ برتر خواهيم شد.
افشين قطبي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازيكنان پرسپوليس در نيمهي اول بايد تمركز خود را بيشتر حفظ ميكردند اما، در مجوع تماشاگران شاهد يك بازي پرهيجان بودند.
وي وجود حس نزديك بين بازيكنانش را عامل اصلي بازي زيبا در نيمهي دوم دانست و تصريح كرد: رخ دادن اتفاقاتي در رختكن بين دو نيمه و هم پيمان شدن بازيكنان يكي از عوامل موفقيت ما بود و بازيكنان نشان دادند همچنان روحيهي قهرماني خود را حفظ كردهاند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسرمربي پرسپوليس با اشاره با اشتباهات، فرشيد كريمي خاطر نشان كرد: كريمي نميخواست اشتباهي مرتكب شود و ادامهي مسابقه براي اين دروازهبان سخت بود اما، وي نشان داد كه روحيهاي بسيار قوي دارد.
منبع : پرسپولیس نیوز
Administrator
جدول لیگ تا پایان هفته بیست و یکم :
سپاس
Administrator
تمام شد ...
کسر 6 امتیاز از پرسپولیس قطعی است
ولی همچنان پرسپولیس قهرمان است!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبراساس فکس ارسالي از سوي فيفا به باشگاه پرسپوليس، حکم کسر 6 امتياز از اين باشگاه به صورت قطعي اجرا و تاکيد شد براي جلوگيري از سقوط تيم پرسپوليس به يک دسته پائينتر، اين باشگاه تا سيام بهمن ماه براي پرداخت طلب باشگاه کوپيان فرصت خواهد داشت. حکم کسر 6 امتياز از باشگاه پرسپوليس در فروردين ماه سال جاري قطعي و با فکس امروز فيفا به مرحله اجرا گذاشته شد.
(این 6 امتیاز هم در جواب کسی که میگفت سازمان لیگ میخواد پرسپولیس رو به قهرمان کنه !! )
سپاس
कभी हार
مهراد جان تا اونجايي كه بنده اطلاع دارم پول به حساب ريخته شده و امتياز هم كم نميشه . ( امتياز را مطمئن نيستم اما ميدونم پول ريخته شده )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
الان اخبار ورزشی میدیم کاشانی گفت پول رو واریز میکنن و امتیاز کسر نمیشه
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهر سختافزار
بسیار عالی
مهراد جان کارت عالی پسر فکر نمیکردم از اون پرسپولیسی های آتیشی باشی
در ضمن از یه جملت خیلی خوشم اومد در جواب پست علی جان
اگه ساسان بود درجا پاک میکردطبق قوانین بنده الان باید پست شما رو پاک کنم علی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی طبق مرام پرسپولیسی این کارو نمیکنم
مرام پرسپولیسی ها بالاتر از این حرفاست
در مورد اون 6 امیتاز هم باید خدمتتون بگم که امیدوارم این امر نشه
اما قبول کنید که دارن تمام مسائل رو برای بالا اومدن استقلال انجام میدن اما حیف !!
حیف از اینکه 5 امتیاز از سپاهان کم کردن و 6 امتیاز (خدای ناکرده) از پرسپولیس اما همچنان استقلال
با 26 امتیاز و در رده هشتم جدول
باور کنید همین روزا از صباباتری هم کم میکنن تا اختلاف باسه استقلال کمتر بشه
سپاس
|
|
SSA Super V.I.P
اینطور که من از دوستان شنیدم ، 6 امتیاز قطعیه ، ولی اگه پول رو نریزن ، میره دسته 1 .
چند تا از دوستان اینطوری می گفتن که اخبار انگار گفته .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Administrator
آقا بالاخره 6 امتیاز کم میکنن یا نه ؟!
چون تا اونجا که من میدونم قطعی شده
کاربر شهرسختافزار
آخه اگه کم کنند که ما میمیریم .....بابا عشق pp مارو کشت ولی حال کردین مس ما حال ss رو گرفت اون هم با امیــــــــــر خان حال کردم........اون از نیم فصل اول که توی تهران مساوی کرد ........پرسپولیسو عشقه....
Administrator
ایول ایمان جان ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل پرسپولیسی بودن خودم واسه تولدت یه Phase Change میخرم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
========
یادمه که چند روز پیش برخی دوستان میگفتند که توی رده بندی جهانی، استقلال 61 پله ( اینور اونور داره!) از پرسپولیس بالاتر شده !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی یکی از دوستان هم در Status مسنجر هم در این مورد نوشته بود! (خودش میدونه!)
حالا میخوایم در این مورد بحث کنیم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks