باید قبول کرد، جو تیم و هم روحیه طرفداران این تیم بزرگ خیلی پیشرفت کرده ...
باید قبول کرد، جو تیم و هم روحیه طرفداران این تیم بزرگ خیلی پیشرفت کرده ...
M A H R A D (12-01-08)
SSA Super V.I.P
دوستان لطفا مهمان نوازی اصفهانیا رو زیر سوال نبرین .
منظورم اینه که لات و لوت های نصر آباد و سبزی میدونو با بقیه اصفهانیا مقایسه نکنین خواهشا .
اینایی که گفتم یه چیزایی تو مایه های چاله میدونیان .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Administrator
سلام به تمامی قرمز دوستان عزیز !
امروز ساعت 14:45 با تیم صنعت نفت در ورزشگاه آزادی بازی داریم ( البته بدون تماشاگر )
توی بازی رفت در آبادان و توی اون هوای نامساعد بازی رو 3-2 بردیم
پیش بسوی پیروزی
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
تبریک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولین بازی هم بسود پرسپولیس تمام شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جمع امتیازات = 39 امتیاز
Administrator
( ویرایش : پست من و آقا مهدی همزمان شد )
سلام مجدد
بازی در نهایت با نتیجه یک بر هیچ با گل عباس آقایی به پایان رسید
انصافا حق پرسپولیس بیش از این بود و به نظر من یکی دو تا دیگه باید میزد
در دقایق آخر ( 80-85 به بعد) کار تاکتیکی تیم خیلی خوب شده بود و در همون دقایق میتونستیم تعداد گلها رو بیشتر کنیم
در هر صورت این برد رو به تمام پرسپولیسیها تبریک میگم
باید منتظر باشیم ببنیم استقلال چیکار میخواد بکنه در مقابل صمد جونشون !
سپاس
عضو VIP شهر سختافزار
مهراد جان بازی استقلال مگه امروز نبود ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن این بازی (استقلال با استقلال اهواز) یکی از قشنگترین بازیها میشه به نظر من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
بله امروزه ... الانم داره پخشش میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطور مگه ؟!
عضو VIP شهرسختافزار
واقعا عالي بوديم.
اگه ميخواستن بيشترم ميزدن.
जीवन एक धोखा है.
چرا نخواستن؟؟!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks