برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقایون معذرت
كاربر فعال انجمن موسيقي
آقایون معذرت
کس نمی داند کدامين روز می آيد *** کس نمی داند کدامين روز می ميرد
G E N E R A L ™ (20-03-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
از تيم ملي خير نديديم كه...
عشق است پرسپوليس...
اينم واسه امپراطور كشيدم...
जीवन एक धोखा है.
Armin-N (02-04-09), G E N E R A L ™ (06-04-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
امروز 2-0 باختیم از صبا متاسفانه
امیدوارم این بازی باعث نشه روحیه تیم واسه بازی های قهرمانان آسیا پایین بیاد
نتیجه بدی بود
اما در همه شرایط:
پرســپولـیس زلزله
محبوب هرچی دله
M A H R A D (04-04-09), Mehdi_Full (04-04-09)
کاربر شهرسختافزار
بادامكي: در پايان فصل همه چيز را افشا ميكنم
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوست ندارم وارد حاشيه شوم اما نيمكت نشيني من فوتبالي نيست.
حسين بادامكي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: هميشه پرسپوليس را دوست داشته ام. اگر جز اين بود با اين تيم قرار داد نمي بستم و الان در تيم هاي ديگري بازي مي كردم.
وي افزود: سكوت را در حال حاضر دوست دارم اما نيمكت نشيني من فوتبالي نيست و به مسائل ديگري ارتباط دارد.
بادامكي ادامه داد: درد دل و حرف هايم را انتهاي فصل مي زنم و همه چيز را افشا مي كنم تا همه متوجه شوند در پرسپوليس چه اتفاقي افتاده كه حتي من در بعضي از بازي ها در ليست 18 نفره نيز حضور ندارم.
کاربر شهرسختافزار
نميدانم چرا عملكرد بازيكنان پرسپوليس در ايران و آسيا تفاوت دارد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دليل تفاوت عملكرد بازيكنان پرسپوليس در ايران و آسيا را نميدانم.
نلو وينگادا در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: از لحاظ دفاعي مشكلي نداريم و تنها مشكل بزرگ پرسپوليس نبود يك بازيكن تمام كننده در خط حمله است. ميتوانيم با قدرت بگوييم كه در هنگام دفاع خوب عمل ميكنيم اما مشكل بزرگ پرسپوليس در زدن ضربات آخر است. ما در اين پست بازيكن حرفهاي نداريم. خوب فرصت خلق ميكنيم ولي در نزديكي دروازه عملكردمان با استرس همراه مي شود تا باعث شود گل نزنيم.
وي ادامه داد: 35 گل خورده در 31 بازي براي يك خط دفاعي آمار خوبي نيست اما اين گلها فقط در زمان من وارد دروازه پرسپوليس نشده است. به همين دليل من درباره مسائل و اتفاقات قبل از حضورم حرف نميزنم.
وينگادا در خصوص بازي روز گذشته برابر صباي قم گفت: اگر بازيكنان خوب نبودند مثل بازي با مقاومت سپاسي از يكسري انتقاد كردم اما روز گذشته تنها كاري را كه انجام نداديم گلزني بود. صبا با توجه به فرصتهاي كمي كه داشت تمام كنندههاي باهوشي داشت و بهتر است به اين نكته دقت بيشتري داشته باشيم.
اين مربي يادآور شد: در مورد فرد خاصي هيچ وقت انتقاد نمي كنم و حرف نميزدم. معتقدم اگر تيم باخته همه مقصر هستيم. قبول دارم مطبوعات و مردم از عملكرد ما انتقاد مي كنند چون واقعا براي من جاي سئوال دارد كه چرا بايد برابر الشارجه و الشباب در ليگ قهرمانان آسيا آنطور زيبا و حرفهاي بازي كنيم اما در ليگ برتر ايران اينقدر متفاوت باشيم.
وينگادا در جواب اين سئوال كه آيا خودش درباره تركيب پرسپوليس تصميم مي گيرد؛ گفت: من و دستيارانم با هم تصميم ميگيريم. من دو ماه است كه در ايران هستم و شناخت كافي از بازيكنان دارم. مطمئن باشيد بهترينها وارد زمين ميشوند. براي من اهميت ندارد كه فلان بازيكن در سال قبل جزو بهترينها بوده چون من فقط به حال حاضر پرسپوليس و شرايط فعلي كار دارم و گذشته به من ربطي ندارد.
سرمربي پرتغالي پرسپوليس تاكيد كرد: مطمئن باشيد نتايج بد پرسپوليس و سقوط به رده ششم در كارنامه من نيز تاثيرگذار است. من همانند ساير پرسپوليسي ها ناراحتم اما بايد از اين اشتباهات درس بگيريم و به فكر اين بود كه در ليگ قهرمانان آسيا آنها را تكرار نكنيم.
وينگادا در خصوص شكست تيم ملي ايران برابر عربستان خاطرنشان كرد: من فقط به پرسپوليس فكر ميكنم اما تيم ملي ايران هنوز فرصت حضور در جام جهاني را دارد و خود مي تواند سرنوشت خودش را رقم بزند. پتانسيل فوتبال ايران بالاتر از نتايج چند مدت گذشتهاش است.
وينگادا عنوان كرد: براي كمك به تيم ملي ايران آماده هستم و در اين خصوص مشكلي ندارم اما هدف اول من موفقيت اين تيم و شاد كردن دل هواداران و مسئولان باشگاه پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا است.
کاربر شهرسختافزار
معمارزاده: به وينگادا گفتم آماده بازي هستم
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به وينگادا اعلام كردم آماده ايستادن درون دروازه هستم.
ميثاق معمارزاده اظهار داشت: خوشبختانه تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتهام و از نظر بدني در شرايط ايدهآلي هستم. به وينگادا اعلام كردم كه ميتوانم در چارچوب دروازه پرسپوليس قرار بگيرم. اميدوارم در بازي روز چهارشنبه مقابل الغرافه قطر به من اطمينان شود.
وي ادامه داد: شكست مقابل صبا بسيار سخت بود. همه ما را جزء تيمهاي بالانشين ليگ ميدانستند و اميدوار هستم با توجه به فاصله كم بتوانيم حداقل به جايگاه سومي بازگرديم.
وي درباره بازي مقابل الغرافه قطر عنوان كرد: تيمهاي عربي به شيوه خاص خودشان فوتبال بازي ميكنند. اميدوارم با يك بازي منطقي و تماشاگر پسند به آنها اجازه خودنمايي در ورزشگاه آزادي را ندهيم و با كسب 3 امتياز در صدر جدول گروه 2 قدرت واقعي فوتبال پرسپوليس را نشان دهيم
|
|
کاربر شهرسختافزار
هدایتی: حضور علی دائی در پرسپولیس شایعه ای بیش نیست
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با ابراز تعجب از انتشار خبر حضور علی دایی به عنوان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه گفت: این خبر زایده فکر برخی شایعه سازان است و به هیچ عنوان صحت ندارد. حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با ابراز تعجب از انتشار چنین اخباری در این برهه زمانی گفت: نمی دانم چه کسانی و با چه هدفی این شایعات را در اختیار روزنامه های ورزشی قرار می دهند. چنین خبری به هیچ وجه صحت ندارد. هدایتی ادامه داد: نلو وینگادا مدت زمان کوتاهی است به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس مشغول بکار شده و قطعا تا پایان فصل سرمربی ما خواهد ماند. قضاوت در مورد عملکرد وینگادا هنوز زود است و قطعا هیئت مدیره از وی حمایت خواهد کرد و او با قدرت به کارش ادامه خواهد داد.
کاربر شهرسختافزار
اعتراض ليدرهاي پرسپوليس به سريال مرد دوهزار چهره
ليدرهاي باشگاه پرسپوليس پس از تمرين امروز نسبت به پخش سريال مرد دوهزار چهره موضع گيري كردند.
ليدرهاي پرسپوليس در پايان تمرين امروز اعلام كردند در اعتراض به پخش سريال مرد دو هزارچهره طوماري براي مسئولان صدا و سيما ارسال خواهند كرد.
آنها اعتقاد دارند شخصيت ليدرها و فوتبال ايران در اين سريال زير سوال رفته است.
کاربر شهرسختافزار
وينگادا: ميخواهيم جايگاهمان را در صدر جدول مستحكم كنيم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قصد داريم با برتري برابر الغرافه جايگاهمان را در صدر جدول مستحكم كنيم.
نلو وينگادا اظهار داشت: تيمهايي مثل الشباب عربستان، الشارجه امارات و الغرافه قطر تيمهاي متفاوتي هستند كه من براي آنها احترام خاصي قائل هستم. نقاط قوت و ضعف حريفان را تا حدودي ميشناسيم اما فعلا تمركزمان بيشتر روي پرسپوليس است تا بتوانيم تيم را براي يك بازي حساس آماده كنيم.
وي ادامه داد: فيلم بازي الغرافه قطر را خواهم ديد و سپس با بازيكنان گفت و گو خواهم كرد.
وينگادا خاطرنشان كرد: در ورزشگاه آزادي بدون شك به دنبال سه امتياز هستيم تا با برتري برابر الغرافه جايگاهمان را در صدر جدول مستحكم تر كنيم. اميدوار هستم با تلاش بازيكنان و تشويق هواداران به يك پيروزي دلچسب برسيم.
وي يادآور شد: هربازي شرايط خاص خودش را دارد. سعي ميكنيم مانند بازي با الشارجه در ابتداي كار به برتري برسيم و در ادامه بازي را اداره كنيم.
پرسپوليس هم اكنون با 4 امتياز در صدر جدول گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا قرار دارد. اين تيم ساعت 16 روز چهارشنبه ميزبان الغرافه قطر خواهد بود.
در اين گروه الشباب عربستان با 4 امتياز و به دليل تفاضل گل كمتر نسبت به پرسپوليس دوم است، الغرافه 3 امتيازي در رده سوم قرار دارد و الشارجه بدون امتياز در قعر جدول قرار گرفته است.
کاربر شهرسختافزار
سئوال بازيكنان پرسپوليس درباره قطبي و تذكر پيرواني
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز پيگيري شد.
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز از ساعت 10 و 30 دقيقه در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، حركات استقامتي و سرعتي به مدت 40 دقيقه زير نظر كاستا پرداختند و سپس در گروههاي دو نفره به تمرينات خود ادامه دادند.
بازيكنان سپس به حفظ توپ و پرسينگ پرداختند و در پايان در قالب دو تيم فوتبال دستگرمي انجام دادند. اين بازي با تساوي يك بر يك خاتمه يافت. در اين ديدار براي تيم نارنجي فرهاد خيرخواه و براي تيم طوسي، حسين بادامكي گلزني كردند.
* مسعود زارعي و حميد علي عسگر غايب بودند.
* مهدي واعظي و توره با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كردند.
* عليرضا محمد با تاخير 15 دقيقهاي در تمرين حضور يافت.
* بر خلاف روزهاي گذشته تمام بازيكنان امروز با لباس متحدالشكل تمرين كردند.
* دوربين شبكه دبي اسپورت در تمرين حضور داشت و به تهيه گزارش پرداخت.
* حدود 50 هوادار در تمرين حضور داشتند و در پايان تمرين بازيكنان و كادر فني را تشويق كردند. همين مورد باعث شد بازيكنان پرسپوليس با دست زدن و سوت زدن هواداران را همراهي كند و به شوخي و خنده بپردازند.
* عليرضا نيكبخت واحدي و نبيا... باقريها براي ترك زمين از ديواري بسيار بلند پريدند. اين موضوع باعث ناراحتي پيرواني شد و وي به اين دو بازيكن تذكر جدي داد.
* احمد رضا عابدزاده تمرينات اختصاصي براي واعظي در نظر گرفته بود. ميثاق معمارزاده نيز از آمادگي خوبي برخوردار بود.
* بازيكنان پرسپوليس به دنبال انتخاب سرمربي تيم ملي بودند و از خبرنگاران در اين باره سئوال مي پرسيدند. آنها بيشتر پيگير وضعيت قطبي بودند و مي خواستند بدانند وي براي مربيگري در تيم ملي چقدر شانس دارد.
* ليدرهاي باشگاه پرسپوليس مانند روز گذشته از سريال مرد دو هزار چهره انتقاد كردند و از مهران مديري خواستند جوابگوي بياحترامي به آنها باشد.
* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 12 و 10 دقيقه به پايان رسيد. اين تيم فردا بعدازظهر آخرين تمرين خود را براي ديدار مقابل الغرافه قطر انجام خواهد داد.
Rohham (06-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks