دوست عزیزم من که نفهمیدم هخامنشی ها چه خدمتی به غربیهای این زمان کردندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر یهودیهای اون زمان رو غربیهای الان میدونی که خوب واسه من خیلی خنده دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .بعدشم منظور من اینه که همونطور که معاویه که واسه ما شخص معلوم الحالی هست تبلیغات بر ضد حضرت علی می کرد طوریکه تونست تمام مردم اون زمان که به قول شما بی بصیرت بودند رو گول بزنه الان هم از معاویه بدترها هم دارن همینگونه تبلیغات را با در دست داشتن قدرتی فراوان در کل کشور انجام می دهند برای ترور شخصیتی کوروش.چیزی که مهم است کوروش با این همه تیلیغات منفی هنوز برای خیل عظیمی از ایرانیان پدر ایران است.اگر غربیها قربون صدقه اش میروند(که من به جز مواردی نادر از یهودیها قربون صدقه رفتن دیگه ای ندیدم)در عوض ایرانی ای که تلویزیون و رادیو و روزنامه اش همین منابع داخلی هستند هر روز دارد لعن کوروش را می شنود.با این همه هنوز تعداد زیادی بدون اینکه بهشون چیزی بدن پا میشن میرن بر مزار کوروش و سرود ای ایران رو می خونند که حب الوطن من الایمان.(رسول اکرم).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما همانطور که گفتم من و شما در چیزی کلا با هم تضاد داریم که به دلایلی که همگان می دانند از ذکر آن معذورم.وگرنه مظلومیت حال حاضر کوروش را برایتان اثبات می کردم و اون جواب اصلی رو خدمتتون می دادم.
برای همین از خدمتتون خواستم با این وضعیتی که هست کاری نکنید من بیچاره فینیشینگ و سایت ف.ی.ل.ت.ر.ینگ شودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخه چرا منو تو این موقعیت قرار می دید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در ضمن چند زندگی نامه از کوروش بخوانید تا به غیر آزاد کردنهایش بقیه کردار نیکش را هم متوجه شوید.این هم تفکر من و مردم با وجدان ایران است.گل هستید و گل بمانید و عمرتان به گل نباشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks