برادر گرامی هر کسی از ظن خود شد یار من.شما هم اختیار دارید جزو هر کدام از دو دسته ای که در نتیجه گیری گفتم باشید.اما همیشه دروغ پرستان و کسانی که پیامبر و امامان ما را برای خودشان مصادره کردند و از طرف آنان احادیثشان را سلیقه ای تفسیر می کنند بدانند(و نه شما دوستان عزیزم در این انجمن) که عموم ایرانیان شیعه مولا و ادامه دهنده روش و منش کوروش کبیر هستند که این دو هیچ ضدیتی با هم ندارند.موفق و پیروز باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinbrusli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه برادر من.ما فقط کوروش را به واسطه عدل و رحمت در عین قدرتمندی اش دوست داریم و هیچ.که اگر در زمان او کسی میگفت بالای چشم کوروش ابرو استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جان و مالش به مخاطره نمی افتاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداونایی که کوروش و دوست دارن فقط به واسطه بزرگترین امپراطوری ایرانی!!!!!!!! دوستش دارن!
چندین دهه است که دشمنان کوروش به واسطه در اختیار داشتن کامل تمامی رسانه های جمعی و اغلب نشریات و تریبونهای رسمی کشور با خیال راحت دست به تخریب شخصیت او می زنند. از جمله آنان کسانی هستند که دوستان نامهایشان را در پستهای قبلی به عنوان استاد و....گذاشتند.اما هیچوقت فرصت دفاع به مردم داده نشده است.در این بین بسیار واضح و مبرهن است که بسیاری از دوستان من کوروش را جن پرست و ملحد و صهیونیست و.....بدانند.مگر نه که معاویه با در دست داشتن تمامی سنگرهای تبلیغات زمان خودش کاری کرده بود که نه تنها در سر هر نماز مردم لعن مولا علی می گفتند بلکه هنگامی که ایشان به شهادت رسیدند گفتند مگر علی نماز هم میخوانده؟!!!!بله این است قدرت تبلیغات و صاحب کلیه منابع تبلیغاتی بودن.هر گاه دوستداران کوروش به اندازه مخالفانش این رسانه های جمعی را در دست داشتند و توانستند تبلیغات کنند آنوقت انسان بی غرض می نشیند حرفهای هر دو طرف را گوش میکند و با وجدانش نتیجه گیری میکند.
آری دوستانم با تمام تهمتهایی که به کوروش کبیر می زنید عدل و رحمت او در برابر کسانی که به جنگ او آمده بودند(چه برسد به کسانی که فقط با زبان مخالفتش را کرده بودند)باعث میشود ما او را برتر بدانیم.

Bookmarks