دوست عزیزم،
من نه کوروش رو قبول دارم نه هیچ انسانی که در گذشته زندگی میکرده، در پست اول هم اشاره کردم که نکات مثبت رو ذکر کنند تا اگر این تاپیک باقی موند(!) بقیه راحت تر بتونند تصمیم گیری کنند نه این که من طرفدار کوروشم !
اشاره کردین که کسی که میخواد چیزی رو نقد کنه باید درش عالم باشه کاملا درسته ولی سوال اینجا مطرح میشه که شخص باید عالم به چه علم هایی بشه تا به عنوان عالم ازش یاد کنیم؟ یک روحانی که دینش فرضا اسلام هست قطعا از آداب و علل پرستش خدای سیک اطلاعی نداره . پس روحانی عالم نیست فقط یک افراطی هست کسی هم که علمش ناقصه نباید ولی فقیه یا مرجع تقلید قرار بگیره(در اسلام ذکر نشده). یک مسئله دیگر هم پیش میاد من که فرضا اسلام پرستم پرستش بقیه ادیان رو قبول ندارم همینطور ادیان دیگه اسلام رو چرا؟ چون دلیلی ندارن برای پرستش به مقدسات من چون همه چیز درجای درستی هست و برای هر سوالی جوابی هست پس دین من کامله. این کاملا طبیعی بنظر میاد مثلا شما که کنگ فو کار میکنی قطعا از ورزش دوی ماراتن بیشتر دوسش داری،منظور از مثال چیست؟ ایجاد شدن تعصب در مقدسات بومی.
اما راجب جن،این فراموجود نامحدود به بعد زمان و مکان :
یک مسئله طبیعی هم که در طبیعت(انسان رو هم در این مثال حیوان فرض کنید) حیوانات، شاهد اون هستیم این هست که حیوان قوی تر یا باهوش تر به حیوان ضعیف تر یا کانا برتری و تسلط پیدا میکنه،مثلا سگ به گربه یا گوسفند برتری و تسلط داره یا ما به شیر برتری یا تسلط داریم و بخاطر چند میلیون نورون بیشتر میتونیم اون رو به بردگی خودمون در بیاریم خب،
انسان هایی هستند که ادعا میکنند با این موجودات ارتباط دارند(گفته شده جنی که با انسان ارتباط برقرار کنه کافر هست) سوالی که پیش میاد این هست که شما که به این قدرت عظیم دست رسی دارین چرا برای اهداف بزرگ ازش استفاده نمیکنین؟! همرو ترور کنین خودتون بشین نامبر وان! ظاهرا دو طرف معامله (انسان و جن) ترسی از گناه و جهنم هم که ندارند!
سوال بزرگتری هم که پیش میاد این هست که چرا جنیان که قبل از انسان ها وجود داشتند بر ما حکومت نمیکنند؟ جواب اینکه انسان اشرف مخلوقات هست در واقع سفسطه ایی بیش نیست!
اگر دو دسته ی کافر و مسلمان(!) برای جن تصور کنیم پس قبول میکنیم که اونها دارای قدرت انتخاب و اختیارن، قطعا باید قبل از محمد دینی داشته باشند چرا بعد از اومدن محمد اکثریت به اسلام روی اوردند و مطیع خداوند شدند؟ در واقع ترسیدند! (؟) بعد برای انسان ها همچین اتفاقی نیوفتاد چرا؟ چرا جنیان کافر بر انسان چیره نشدن ؟!! اینطور که مشخصه از داستان های باستانی قدرت خوبی هم دارند!!!
دوست من سجاد جان، گفتند که نقد کن کسی جلوی کسی رو نگرفته(ریلکس) در صورتی که با نیاوردن کلمه ی امام و پیامبر توسط بنده ایشون دچار افت شدید PH شدن، و اشاره هم کردن که منابع دیگه مانند رائفی پور رو قبول ندارند که باز هم بنده در پست اولم اشاره کردم شما منابع دیگران رو قبول ندارید بلکه منابعی رو که دوستشون دارین قبول دارین، این بحث نه به نتیجه میرسه نه جاش تو این فروم هست بنده هم هیچ گونه دخالتی در نوع تفکرات شما و سایر دوستان نمیکنم و به تمام تفکرات و مقدسات کاملا احترام میزارم ، و انتظار دارم بقیه هم همین رفتار رو نشون بدن .
باشد تا به کمال برسیم
با احترامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks