من بهت لایک دادم به اولیم لایک دادم. چون هر دو درست میگن. منتهی دو تا نگاه این وسط وجود داره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PC-ADVISOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگاه اول که سیاسه هجمه رسانه های فارسی زبان بیگانه هست که اگر دقت کنید بحث عرب و عجم کش میدن تا همه رو به جون هم بندازن! تا اسم عرب جماعت میاد همه فحش میدن! این یعنی تو کارشون موفق بودن. قافل از اینکه ما هم وطنای عرب زبون داریم ودر ایران قدیم، بسیاری از اعراب، افغان، تاجیک، پاکستانی و ... ایرانی مسحوب میشدن! پس الانم ایرانی هستن، منتهی مرزهای سیاسی جداشون کرده. این مقدمه رو گفتم که برسم اینجا که همین رسانه ها برای دور کردن امامان و معصومین (ع) از ما ایرانی ها دارن بحث نفرت از عرب و گسترش میدن و برای جایگزیناز کسی به نام (کوروش) صحبت میکنن. خوب صحبت کردن از (کوروش) به خودی خودش ایرادی نداره. اما هدفی که پشتشه مهمه.
وگرنه ما میدونیم کوروش کیه و چیکاره هست. بنابراین از نظر من و از نظر نگاه اولم، میخوان کوروش و جایگزین معصومین (ع) کنن که خوب مثل همیشه تیرشون خطا میره.
نگاه دوم نگاه اعتقادی و مذهبیه. به نظر من تو این نگاه میشه جامعه رو به دو دسته مذهبی و غیر مذهبی تقسیم کرد. کسایی که مذهبی هستن، به فضائل و بزرگی های معصومین (ع) و روش و سنت زندگیشون افتخار میکنن و این بزرگان و اانسان های معصوم و پاک میدونن و حتی حاضرن از جون براشون مایه بذارن که شکی درش نیست. در این صورت نقد چنین افراد بزرگی به نظرم یا جایز نیست یا کار هر آدمی نیست. مثلا من کونگ فو کار میکنم. کسی که 1 ساله اومده تو این رشته، هیچ وقت نمیتونه درباره مبدع این هنر رزمی بی نظیر صحبت کنه یا بره درباره شخصیتش تحلیل و نقد و برسری بزنه! کار یک سری آدم های خاصه که به یه درجه ای از علم و هنر رزمی و انرژی درونی رسیده باشن. کسانی که موفق شدن به فنون ذِن دست پیدا کنن شاید بتونن درباره مبدع کونگ فو صحبت کنن. (این فقط یه مثال بود! شاید مسخره باشه اما مثاله).
بنابراین تاریخ مجهوله و تاریخ و برندگان مینویسن. چیزهایی که درباره کوروش گفته میشه (مخصوصا از رسانه های اونر آبی) یه جور سیاسی بازیه و از نظر من دروغ و واقعیت چیز دیگه ای هست.
بنابراین پست اول که اعتراض کرده درسته. شما اگر از پیامبر و معصومین (ع) حرف بزنی و بهشون توهین بشه انگار نه انگار، اما به کورش توهین بشه صداهایی در میاد که حتی دو ورق درباره کوروش مطالعه نکردن! اصلا نمیدونن سال های حکومتش کی بوده و چند سال زنده بود. فقط چون شنیدن این اقا بزرگترین مرزهای ایران و داشته جوگیر میشن.
Bookmarks