Quick :
سریع
فکر کنم معنیه Eshghe_door کاملا واضحهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick :
سریع
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
نام 2sib نام یه تنباکو هست که برای کشیدن قلیون ازش استفاده میکنن ((( بفرما 2sib )))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهاره اسم خودمه معنیش رو هم که همه می دونن بهاره دیگه اولین فصل سال .دیگه چیزی به اومدنش نمونده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستم را با نخی بسته ام که یادم باشد فراموشت کرده ام
خب نام کاربری من PCminister هست:
minister: وزیر
pc هم که کاملا مشخصه همه شما که در این انجمن هستین یکی دارین.
پس معلومه یعنی چی!
البته به این علت تغییرش دادم چون نام کاربری قبلیم (abitdoost) کمی متعصبانه بود.
در هر حال امیدوارم مثل همیشه در کنار هم اوقات خوبی در این انجمن داشته باشیم.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
سلام ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اما kasra23 : مشخصات مهم از رو نام کاربری میشه فهمید یعنی : پسری 23 ساله به نام کسری از شیراز . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
D J V A H I D (13-03-09)
|
سلام
دوستان میخواستم یه پست بزنم که چشمم به این تاپیک افتاد خیلی خاک خورده دیگه هیچی ازش معلوم نیست :دی
تاپیک جالبی هست دیدم بیشتر دوستان Pcn اینجا شرکت نکردن گفتم بیارمش بالا تا بقیه اینجا معنی نام
کابریشون رو بنویسن تا همه بفهمند که یعنی چی.
با تشکر میلاد.
از خودم هم شروع میکنم.
Gladiator = پهلوان - از جان گذشته
shadow of fear یعنی سایه ترس یا روح ترس یا شبح وحشت
البته این اسم رو تو game برای خودم میزارم ولی زیاد جدی گیرید ایقدرا هم ترسناک نیستیم .
یه سوال :میشه نام کاربری رو تغییر داد ؟آخه این اسم بیشتر واسه game خوبه تا یه فرومه دوستانه
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
Musketeer
یعنی تفنگدار... برگرفته از کتاب "سه تفنگدار" نوشته الکساندر دومای پدر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks