قبلا armin_goodboy بودم که گفتم تو همین تاپیک
الانم Armin-N
آرمین اسممه
n هم اوله فامیلیمه که همتون میدونید
----
نمیدونم چرا 2 تا پست شد
یکی دومی رو پاک کنه
ممنون
عضو VIP شهرسختافزار
D J لقب منه ...!!! لقب که نه !!! خب به خاطر علاقه زیاد من به آقایون DJ ...اولین نرم افزاری که یادمه رو سیستمم نصب کردم... Dance ٍٍٍٍejay بود ... که کارمن شده بود ساخت موزیک و Dj
V A H I D هم که اسم خودمه ... به معنی تنها !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بود که دوتاش رو چسبوندم به هم این درست شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قبلا armin_goodboy بودم که گفتم تو همین تاپیک
الانم Armin-N
آرمین اسممه
n هم اوله فامیلیمه که همتون میدونید
----
نمیدونم چرا 2 تا پست شد
یکی دومی رو پاک کنه
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب واس من هم ROHHAM66
رهام که اون جوری که من می دونم به معنای مراقب...
اینم نمی دونم چرا یه بار سر یکی از ترانه های که می گفتم یه دفعه ای احساس کردم باید با امضا رهام کارامُ بنویسم و امضا کنم...66 که سال تولدمه...اردی بهشت 66...از اون موقع من شدم رهام 66برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نام کاربری من یعنی سرنوشت
قضیه هم این بود برای همکاری با یکی از دوستان درباره ی مقاله ای با موضوع سرنوشت نقاشی هایی کشیده شد و ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امین جان ! نه ببخشید آرمین جان ! من همیشه فکر می کردم شما امین هستی ! اصلا به اسمت دقت نکرده بودم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید r رو ندیده بودم ! تا حالا یعنی بهش دقت نکرده بودم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (14-03-09)
كاربر فعال انجمن موسيقي
سهیل هم اسم کوچیک منه ...
سهیل ذاتا عربیه ( متاسفانه )
ریشش هم این کلمس : سهل
پس سهیل یعنی : آسایش و راحتی
در ضمن واسه دوستمون محمد .... محمد از حمد میاد . محمد یعمی ستایش کننده.
کس نمی داند کدامين روز می آيد *** کس نمی داند کدامين روز می ميرد
کاربر شهرسختافزار
كامپيوتكس معتبرترين نمايشگاه محصولات ديجيتالي و فناوري اطلاعات در آسيا است. امسال نيز اين نمايشگاه در مركز تجارت جهاني تايوان افتتاح و برگزار شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولین بار این نمایشگاه در سال 1981 در تایوان برگذار گردید که در آن محصولات صنعت نو پای کامپیوتر و ارتباطات (IT) تایوان به نمایش گذاشته شد. این نمایشگاه خیلی سریع توسعه یافته و تبدیل شد به یکی از مهم ترین نمایشگاه های صنعت IT در دنیا که هم اکنون پس از نمایشگاه Cebit که هر ساله در شهر هانوفر آلمان برگذار می شود ، مهمترین نمایشگاه IT در دنیا محسوب می شود. این نمایشگاه هر ساله با مشارکت تولید کنندگان بزرگی همچون AMD , Intel , Nvidia , ATI و... در پایتخت تایوان (تایپه) برگذار می گردد.
عضو VIP شهرسختافزار
رامين يه معنيه خيلي گسترده داره...
بله...
18 هم يه عدد مقدسه...
فكر نكنم كسي فهميد چيگفتم
जीवन एक धोखा है.
|
|
کاربری بنده هم مشخصه نیازی به توضیح نیست
KING = پادشاه - شاه - رئیس یا هر چیزی دیگه ای تو این مایه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick البته یه بار دیگه هم گفتم تو این تاپیک گرچه به هیچ وجه توی هیچ چیز quick نیستم ولی خیلی تصادفی اینو انتخاب کردم هیچ حسی هم بهم نمیده هیچ وقت هم خوشنود نبودم از انتخابش و میتونست چیزای دیگه باشه ولی هیچ وقت دلم نمیخواست اسم اشخاص خاص یا فیلم و بازی و ... روی خودم بزارم و این اسم از هر نظر منحصر به فرد بود...
ولی چه کنم که همیشه بهم وفادار بوده و دلم نمیاد عوضش کنم یه جورایی بهش وابستم واسه همین توی فرومها و سایت ها اگه اسمم ( miladkalbasi ) رو وارد نکنم MKQ یا Quick با Milad the Quick و... که Quick توش باشه رو میذارم...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Armin-N (14-03-09), D J V A H I D (14-03-09), Moein (15-03-09), Rohham (15-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks