حتما ً ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اینم بگم که این ترجمه تحت الفظی منه و ممکنه کمی متفوت از معنی واقعیش باشه ...
حیدر بابا اسم کوهیه که در اطراف محل زندگی شهریار بوده و چون دوران کودکیشو اونجا سپری کرده ، بعد از چندین سال و ناملایمتهایی که در جاهای دیگه میبینه به اونجا برمیگرده واین شعر رو میگه .
حیدر بابا یولوم سنن کج اولده = حیدر بابا راه زندگیم از تو و اینجا جدا شد ( به جای دیگه ای رفتم )
عمرم گچدی ، گلم مدیم ، گئج اولده = عمرم به پایان رسید ( پیر شدم )نتونستم به وقتش به دیارم برگردم
هچ بیلم مدیم گوزلرین نئج اولده = اصلاً نفهمیدم که چی بر سر من و زادگاه من اومد ( تا چشم بهم زدم پیر شدم و زیبایی ها از بین رفتند )
بیلمزیدیم دونگله لر وام ، دونوم وار= اصلاً نمی دونستم ( سال های جوانی ) زندگی خیلی پیچ و خم دار و به اصطلاح خودمون با هرسازش رقصید
ایتگین لیک وار، آیرلیق وار ، اولوم وار = روزهای سختی در پیشن ، جدایی ها در پیشن و مردن در زندگی هست( عزیزانی که فوت کردن من جمله مادر بزرگش با شعر خان ننه هایاندا قالدن که در پایین مینویسمش. )

Bookmarks