soheyl (16-12-08)
بادروود
سخن شما کاملا این را می رساند که شما تنها در پی تقلید از بزرگان آیینتان هستید و جز آنچه پیرامون آن گفته شده است،حتا خرد ورزیدن هم را نمی پذیرید!!!1-پروفسور محمود حسابی اندیشمند بزرگی بوده و حرف بیهوده نمیزده...
2-در اینکه ما از نظر ادبیات چه شعر و چه داستان سرایی از اعراب گذشته بهتری داریم هم شکی نیست!
3-از طرفی همه ما زبان فارسی که زبان مادری و ملی ما هست رو دوست داریم و روش تعصب داریم
ولی کسانی که مسلمان هستند و به قرآن اعتقاد دارند میدونند که خدا در قرآن از زبان عربی به عنوان "فصیح" یاد کرده و اون رو رسما برتر از هر زبان دیگری دونسته!
من که وقتی می بینم خدا این حرف رو زده براحتی از سه عامل بالا میگذرم...حالا شما رو نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
soheyl (16-12-08)
واقعا جای تقدیر داره که انسانهایی فرهیخته مثل شما سعید عزیز حمایتی همه جانبه از تاریخ مملکت دارید و بیزار از مهاجمان تازی هستید ...
در پناه خدای صلح
کس نمی داند کدامين روز می آيد *** کس نمی داند کدامين روز می ميرد
saeed25 (17-12-08)
|
دوست عزیز در اینکه قدمت همدان بسیار زیاده و من به همدان و همدانی ارادت خاصی دارم شک نکن ولی اگه یه مقدار با حوادث چند سال گذشته که تو منطقه ای که من به عنوان یه مهمان و از دیار دیگه ای به عنوان یه دانشجو دارم قضیه را بدون تعصب نگاه می کنم و به دلیل کاری که اینجا دارم به چندتا استانی که در غر ب کشور هست سر می زنم نگاه کنی می بینی که چه تصمیمات دور از انصافی گرفته میشه و در مورد موضوعی هم که اشاره کردم چیزی بود که میراث فرهنگی استان اذر بایجان اعلام کرد و بعدش به همون دلایلی که هست نگذاشتند بحث باز بشه.
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟
تعصب کدومه عزیزم!؟؟
چرا ما نباید واقعیاتو قبول کنیم ؟
کس نمی داند کدامين روز می آيد *** کس نمی داند کدامين روز می ميرد
saeed25 (19-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks