پاسخ: نقد مقاله مرحوم دكتر حسابی درمورد برتری فارسی بر زبان عربی
بادروود
نقل قول:
1-پروفسور محمود حسابی اندیشمند بزرگی بوده و حرف بیهوده نمیزده...
2-در اینکه ما از نظر ادبیات چه شعر و چه داستان سرایی از اعراب گذشته بهتری داریم هم شکی نیست!
3-از طرفی همه ما زبان فارسی که زبان مادری و ملی ما هست رو دوست داریم و روش تعصب داریم
ولی کسانی که مسلمان هستند و به قرآن اعتقاد دارند میدونند که خدا در قرآن از زبان عربی به عنوان "فصیح" یاد کرده و اون رو رسما برتر از هر زبان دیگری دونسته!
من که وقتی می بینم خدا این حرف رو زده براحتی از سه عامل بالا میگذرم...حالا شما رو نمیدونم:cool:
سخن شما کاملا این را می رساند که شما تنها در پی تقلید از بزرگان آیینتان هستید و جز آنچه پیرامون آن گفته شده است،حتا خرد ورزیدن هم را نمی پذیرید!!!
واقعا جای تقدیر داره که انسانهایی فرهیخته مثل شما سعید عزیز حمایتی همه جانبه از تاریخ مملکت دارید و بیزار از مهاجمان تازی هستید ...
در پناه خدای صلح
دوست عزیز در اینکه قدمت همدان بسیار زیاده و من به همدان و همدانی ارادت خاصی دارم شک نکن ولی اگه یه مقدار با حوادث چند سال گذشته که تو منطقه ای که من به عنوان یه مهمان و از دیار دیگه ای به عنوان یه دانشجو دارم قضیه را بدون تعصب نگاه می کنم و به دلیل کاری که اینجا دارم به چندتا استانی که در غر ب کشور هست سر می زنم نگاه کنی می بینی که چه تصمیمات دور از انصافی گرفته میشه و در مورد موضوعی هم که اشاره کردم چیزی بود که میراث فرهنگی استان اذر بایجان اعلام کرد و بعدش به همون دلایلی که هست نگذاشتند بحث باز بشه.
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟
تعصب کدومه عزیزم!؟؟
چرا ما نباید واقعیاتو قبول کنیم ؟