M A H R A D (28-07-08)
سلام من هم که تازه اومدم سمی هستم خوشحالم که توی جو شما هستم.
M A H R A D (28-07-08)
سلام به تمام دوستان
من علی هستم از بابل از طریق یکی از دوستانم(master) با این سایت آشنا شدم
نرم افزار خوندم و بیشتر برای آشنایی با سخت افزار عضو شدم
با تشکر از همه دوستان
M A H R A D (28-07-08)
|
سلام دوستان!
من سان هستم. امیدوارم روز خوبی داشته باشید (چه ربطی داشت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
سلام.
خوشحالم که عضو این فروم شدم. فروم فعالی به نظر میرسه.
موفق باشید.
به دوستان جدید (Charisma - SAN - sqourouch - samas ) عرض خوشامد داریم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من هستم چهقدر اینجا خوبه من دارم میرم تویه توهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه دوستان
من جواد 24 ساله از تهران فارغ التحصيل رشته حسابداري از دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرج
با معدل 15.53 و كارمند ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت
در خدمتيم
I M A N (10-08-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javady برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش آمدی برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با عرض سلام و کسب اجازه از دوستان عزیز !
بنده فرشید حمیدی هستم دانشحوی رشته حقوق قضائی 26 ساله
بنظر می رسد که تخصص و تحصیلات این حقیر کارایی ای در این مجال نداشته باشد .
فقط لازم میدانم که از آقای شهریار بابت دایرة المعارف جاوا که هنوز نتوانسته ام آن را ذخیره کنم ، تشکر کنم .
باتشکر FARSHEED_HAMIDI@YAHOO.COM
I M A N (10-08-08)
خوش اومدی برادر به پی سی نتورک انشالله که اینجا از اطلاعات شما استفادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FARSHEED_HAMIDI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنیم و به شما خوش بگذره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (10-08-08)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks