سلام دوستان
من عضو شدم!
میثم هستم بیست و اندی ساله از تهران
فردا نقاشیم رو میذارم!
سلام دوست عزیزم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Devillll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به انجمن های پی سی نتورک خوش آمدی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم بتونیم از تجریبات و اطلاعات دیگه استفاده کنیم و بتونید فرد مفیدی برای انجمن باشید .
با آرزوی ساعاتی خوش برای شما
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام دوستان
من عضو شدم!
میثم هستم بیست و اندی ساله از تهران
فردا نقاشیم رو میذارم!
|
سلام عزیزم ، خوبی میثم جان ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alex_pk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به پی سی نتورک ( شهر سخت افزار ) یا همون بهتر خانواده ما خوش اومدی عزیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی خوشحالم که شما را اینجا میبینم امیدوارم که بتونیم روز های خوب و مهم تر از همه شادی را با هم سپری کنیم و خاطراتی زیبا را هم بسازیم توی این خانواده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یادم رفت خودم را معرفی کنم من شهریار هستم عضو کوچیکی از خانواده . کاری داشتی در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نقاشیت را هم حتما بگذار البته با ذکر نقاشش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق و سربلند باشی همیشه
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام عرض شد میثم جون خوف بیدی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alex_pk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز که دیدم اینجا عضو شدی کلی حال کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دمت گرم خوش اومدی به خونه اینجا خونه خودمونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عسکت را هم بگذار اینجا که همه گذاشتند از قرمزا بگیر تا آبی یا و ... همه گذاشتند تو هم بگذار ببینیم میثم جونمون چه شکلیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://forum.pcnetwork.ir/showthread.php?t=13264
اینجا ف ی ل ت ر شد اما انگار دارند ردیفش میکنند موبایل و مرورگر من هستم اومدی بیا یک سر بزن مرورگر را به خصوص ببین سوالیم داشتی بگو من ، انویدیا ، Carl و ... هستیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
اوه اوه کنکور فریکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببین کی اینجاست !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alex_pk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیدی گفتم اینجا همه تحویل میگریند . من با جو اینجا خیلی حال میکنم میدونی از ادمین مدمین گرفته تا کاربر با هم رفیقند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینش خوبه . از نظر کاریم که داشت خوب پیشرفت که ف یل ت ر شون کردند آمار بازدید اومد پایین اما بروبچز پایه اش هنوز هستند . حالا هم دوباره داریم شروع میکنیم که بسازیمش چون داره آزاد میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول بچه ها به خانواده گرم و صمیمی خوش اومدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما بدون شوخی خوشحالیدم که عضویدی .
آرزومندیم که شما را بیشتر اینجا زیارت کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از همگی
خوشحال شدم که اینجا عضو شدم
موفق باشید همگی!
قربون همگی
میثمی ... تقاشیتو نگذاشتی که !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alex_pk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
میثم جان سلام
ورودتون رو به جمع صمیمی پی سی نتورک خوشامد میگم
امیدوارم بیشتر ببینیمتون
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام مهرداد جان
ممنون عزیز
چاکرم
مهدی جان باید تشویق بشم آخه من خجالت میکشم!
سلام میثم جان خوبی عزیزم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدی به PCNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم که بتونیم در کنار هم به اهدافمون برسیم
قربانت
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks