تبريك مي گم ورود همه دوستان تازه وارد رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اميدوارم اينجا به همه دوستان خوش بگذره
و از اطلاعات و كمك هاي همديگر بهره مند بشويم.....
کاربر شهرسختافزار
تبريك مي گم ورود همه دوستان تازه وارد رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اميدوارم اينجا به همه دوستان خوش بگذره
و از اطلاعات و كمك هاي همديگر بهره مند بشويم.....
PCminister (08-05-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من هم به رضا و محمد خوش آمد می گم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_waves (09-05-08)
Administrator
محمد جان خوش اومدی به خانواده پی سی نتورک ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم تبریک میگم به دوستانی که جدید اومدن
من جمله خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار سابق انجمن
آقا مجید به خانواده بزرگ PCnetwork خوش اومدی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid ² برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مجید جان
ورودت به پی سی نت ورک رو تبریک میگم
ان شاالله بتونیم روزای خوبی رو با هم سپری کنیم
یا علی
|
|
कभी हार
سلام مجید جان ، خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid ² برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویت شما و پیوستنتون به تیم صمیمی و تخصصی پی سی نتورک را صمیمانه تبریک میگم و امیدوارم بتونید با فعالیت خودتون به بقیه اعضای این خانواده خدمت کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خانواده پی سی نتورک خوش آمدی
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ممنون دوستان بابت خوش آمد
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خوبم
شما خوبی ؟
دیدی اومدم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ایشالا که بتونیم دور هم خوش بگذرونیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید جان من هم به نوبه خودم اومدنتون به خانواده دوستانه پی سی نتورک و SSA تبریک میگم دوست دارم شما هم همانند بچه های دیگه این تیم باعث پیشرفت اینجا بشی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid ² برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
کاربر شهرسختافزار
salam,mohandese computer hastam (narm afzar) amma zamine takhasosim va karim network hastesh,mashhadi hastam va sakene tehran,omidvaram hamkarie khoobiro dashte basham
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks