سلام!
رسپینا هستم. متولد سال 65.تهران. دانشجوی سال دوم ژنتیک. لیسانس گرافیک دارم!! یه 2سالی هم هست که مشغول عکاسی شدم.
امیدوارم بتونیم تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم
سلام!
رسپینا هستم. متولد سال 65.تهران. دانشجوی سال دوم ژنتیک. لیسانس گرافیک دارم!! یه 2سالی هم هست که مشغول عکاسی شدم.
امیدوارم بتونیم تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم
Labyrinth (04-07-08), M A H R A D (05-07-08)
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Respina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
خوش اومدی به PCNبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
به همه اعضای جدید خوش امد میگم و امیدوارم ساعات خوشی را در این انجمن سپری کنند و همیشه موفق و پیروز باشند البته بعلاوه سلامت هم باشند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (14-09-08)
कभी हार
سلام دوست عزیزم ، خوب هستید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Respina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را در خانواده و انجمن پی سی نتورک تبریک میگم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم شاهد فعالیت خوب شما و تبادل نظرتون با سایرین در انجمن های عکس و عکاسی و گرافیک پی سی نتورک باشیم .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks