D J V A H I D (19-06-08), Fog (29-06-08), Keih@n.G (29-06-08), M A H R A D (12-06-08), sAsAn.K (14-06-08)
سلام به همه دانش آموختگان عزیز
من خلیل هستم از گرگان در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار تحصیل می کنم
امیدوارم بتونم در کنار شما دوستان چیزی یاد بگیرم.
D J V A H I D (19-06-08), Fog (29-06-08), Keih@n.G (29-06-08), M A H R A D (12-06-08), sAsAn.K (14-06-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gorganweb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شما خوش آمد میگم آقای خلیلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدین به PCnetworK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
خلیل جان سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خانواده پی سی نتورک خوش اومدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
خلیل عزیز به PCNetwork خوش آمدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بهزادم متولد 1369
خوش آمدید دوستان عزیز ، ان شاءالله که در کنار همدیگه PCNetwork رو روز به روز فعال تر از گذشته خواهیم کرد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
به خانواده ی پیسی نتورک خوش آمدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط perspolis69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام و خسته نباشيد ايليا هستم 24 ساله از مشهد تخصص عكاسي و گرافيك برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (04-07-08), M A H R A D (29-06-08)
|
سلام الیا جان ، خوبی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eleia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتت را در انجمن ها به عبارتی خانواده پی سی نتورک تبریک میگم امیدوارم بتونیم روز هایی خوبی را در کنار هم داشته باشیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی خوشحال میشم شما را در انجمن های عکس و عکاسی پی سی نتورک که اولین انجمن در نوع خودش هم هست ببینم :
http://pcnetwork.ir/forumdisplay.php?f=70
شاد باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
arven_andomil (04-07-08), Fog (29-06-08)
ورود دو کاربر جدید که خلیل و الیا میباشند رو رسما به انجمن پی سی نتورک تبریک میگم و امید دارم اوقات خوشی رو در انجمن داشته باشند
با کمال تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks